@roxi123 badania hormonow najlepiej miedzy 2-5 dniem cyklu. Polecam fsh, lh, estrogen, prolaktyne. Do prolaktyny trzeba dobrze sie wyspac. Dzien wczesniej nie kochac sie, nie cwiczyc, nie przemeczac bo wynik bedzie zafalszowany. Niedawno zdaje sie ze @bertha pisala, ze w novum kaza w inny dzien cyklu robic prolaktyne. Jednak po sobie wiem, ze jak jest podwyzszona to i tak wyjdzie. Co do krzywej to wiekszosc labow chce skierowanie. Albo kartke z pieczatka gina. W medicover jednak robilam bez skierowania.
Roci mi sie cykle rozjezdzaly i ginowie nie widzieli problemu. Ja widzialam i drazylam. Po kilku badaniach okazalo sie ze winna byla prolaktyna.
@Maciejka78 po cichutku gratuluje. Teraz pecherzyk i serduszko [emoji7]
@bertha chcialabym miec Nathaniela pisanego przez th. Wiem ze moga sie nie zgodzic, jednak zawalczymy.
Bylam dzis na grzybach. Sezon uwazam za zamkniety. Drugiej okazji raczej nie bedzie. Jaka radocha. Nie ma to jak spacer po lesie
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Roci mi sie cykle rozjezdzaly i ginowie nie widzieli problemu. Ja widzialam i drazylam. Po kilku badaniach okazalo sie ze winna byla prolaktyna.
@Maciejka78 po cichutku gratuluje. Teraz pecherzyk i serduszko [emoji7]
@bertha chcialabym miec Nathaniela pisanego przez th. Wiem ze moga sie nie zgodzic, jednak zawalczymy.
Bylam dzis na grzybach. Sezon uwazam za zamkniety. Drugiej okazji raczej nie bedzie. Jaka radocha. Nie ma to jak spacer po lesie
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom