reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@pixi.nova w poniedziałek i środa są szczepienia więc raczej trudno się dodzwonić ostatnio na szczepieniach było 30 osób także skończyły szczepić ok 16:00 one są tam 2 ja je osobiście lubiałam głównie tą co szczepi. Ja bym dzwoniła we wtorek zawsze szybko się dodzwoniłam nie pamiętam czy on jutro przyjmuje i czy tam jest ktoś @iveo nie wiesz.

@iveo kochana słyszę , pozytywne myśli u Ciebie. Kochana musisz mieć gin u siebie ja chodziłam co 3 tygodnie do Maliny co miesiąc do mojej gin i zdawałam recenzje co i jak ma robić co powiedział Malinowski oni o sobie wiedzieli. Po pierwsze : trzeba do niego jeździć bo skąd weźmiesz recepty na leki ( mi wypisywała moja gin też dobrze by się dogadać z miejscowym szczerze pogadać) po drugie : trzeba sie doszczepić jak najszybciej pierwszy raz po tescie pozytywnym + wizyta i drugie szczepienie po 2 tygodniach + usg i tylko wchodzisz z usg żeby pokazać malinie czy ok i znów za 2 tygodnie wizyta to 8 -9 tydzień + powtórka złych badań nastepna wizyta ok 12 tygodnia omówienie badań zmiana ewentualnie dawek+ usg prenatalne później co 3-4 tygodnie i bez usg także ja nie wytrzymałam bez usg 2 miesiące i robiłam u siebie, 20-23 tydzień wizyta powtórka badań ostatnia chyba ,że coś byłoby super poza normą usg prenatalne ostatnia zmiana dawek lęków i 27 tydzień przeważnie się żegna z Malina ale trzeba mieć leki od kogoś ja jeździłam do póki umiałam w sensie fizycznym bo czuję się przy nim bezpieczna, że niczego nie przeoczy nie zapomni itd ale @Avita też jeździłam do końca z tego co pamiętam i chyba @fondi ale ona już się nie udziela. To by było na tyle pytaj jak coś. Zresztą vu mnie historia położnicza słaba to dla tego.kazał długo do siebie jeździć

@magda1208 zawsze jest szansa na przejęcie brzuszka :p
Będę wspominać o Was w modlitwie Ty zawsze o nas pamietasz

@matulkaa 13 kg zobowiązuje dobrze, że ona też tyje nie tylko ja :D

@Maciejka78 dobrze, że jesteś zadowolona i że lekarz tak szybko oddzwonił

reklama
@Maciejka78 ja też bym się bała odstawić leki jak ciaza się utrzyma
Szczególnie te p zakrzepowe zwykle dziewczyny biorą do końca
@Porzeczka1234 ja mam w Krak lekarza profesora który mi zasugerował zebym szła do Lodzi bo w Krak nie mam co szukać za bardzo a on ciaze z Lodzi poprowadzi
Ale tak sobie myślę że dwóch profesorów to za dużo jakby co
Ja nie wiem które wyniki Malina ewentualnie chciał by kontrolować bo moim zdaniem ja nie miałam bardzo przekroczonwgo niczego
Ale to tak fantazjuje o przyszłości póki co z jednej strony mi się wydaje że lata świetlne do tych starań jeszcze z drugiej myślę o brzuszku @Porzeczka1234

@Maciejka78 ja też bym się bała odstawić leki jak ciaza się utrzyma
Szczególnie te p zakrzepowe zwykle dziewczyny biorą do końca
@Porzeczka1234 ja mam w Krak lekarza profesora który mi zasugerował zebym szła do Lodzi bo w Krak nie mam co szukać za bardzo a on ciaze z Lodzi poprowadzi
Ale tak sobie myślę że dwóch profesorów to za dużo jakby co
Ja nie wiem które wyniki Malina ewentualnie chciał by kontrolować bo moim zdaniem ja nie miałam bardzo przekroczonwgo niczego
Ale to tak fantazjuje o przyszłości póki co z jednej strony mi się wydaje że lata świetlne do tych starań jeszcze z drugiej myślę o brzuszku @Porzeczka1234
@nafoczka pomocy ☺

Ostatnia edycja:
Ja robilam krzywa cukrowa pol roku temu i pozwolili cytryne.

Maciejka78 gratuluje bety.

Dziewczyny jakies dziwactwa u mnie. Dzis 21 dzien cyklu. I sluz z krwia. Dziwaczne. Uprzedzajac pytania mialam raczej bezowulacyjny cykl.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@pixi.nova to w takim razie nie bede brala tej cytryny [emoji4]a wode mozna pic w trakcie czekania?
U nas w labo jest kanapa[emoji16]biore M bo sie boje autem pozniej wracac zebym niw zaslabla taka wyglodniala[emoji4]

@kas90 bede grzecznie siedziec ,wiem,ze nie mozna sie ruszac a wypije to jak duzego kielicha[emoji23]pilas wode w trakcie czekania na pobranie?

@roxie123 no dziwne to,dzis tez mi sie zrobila kulka ale nizej i mniejsza [emoji848]
Kochana i tak jak mowia dziewczyny nie wyrzucaj sobie,bo skad moglas wiedziec?za to teraz robisz wszytsko co w twojej mocy[emoji5]ale patologia z tym zdjeciem hahah biedna dzidziulka[emoji53]

@bea25ta kurka to moze niunia ma juz taka wielka dupcie hahah[emoji23]

@magda1208 zycze przejecia brzusia po Kas lub Porzeczce a jesli nie to potem bedzie brzusio Bea25ta ,Destino i moj[emoji5]
No i @matulkaa nastepna w kolejce

@Destino ja jade na grzyby w weekend[emoji5]
Jak sie czujecie ?i kiedy glukoza?
Ja dzis akurat duzo pojadlam ,w dodatku na kolacje pizze ale mam nadzieje,ze wynik wyjdzie mi dobry.
Zjadlam dzis dwie rureczki z lidla i pieguska z kawalkami milki [emoji5]bylo pyszne ,bylam u kolezanki to nie moglam odmowic hehe
Ale ogolnie jakis wyglodnialy dzien dzis mialam.

@matulkaa jak sie macie?[emoji4]sa juz ruchy?
Ja zjadlam pol godziny temu jablko i brzuch mi na wszytskie boki skacze[emoji23]

@nafoczka to nie byl moj brzuchol,ukradlam fo z neta hehe

@Maciejka78 super[emoji5]

@porzwczka1234 ale masz branie na Twoj brzuszek hehe,ciekawe czy o moj tez sie tak dziewczyny beda bic[emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Iveo progesteron mialam badany i byl w normie. W tym miesiacu to nasze starania marne byly. Maz antybiotyk ja globulki na grzybice. Sluzu plodnego ze swieca szukac. Pewnie progesteron powariowal

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 u nas cytryne pozwalaja ale ja wypilam bez bo zapomnialam kupic i przezylam. Musisz siedziec na tylku po pobraniu to raz a dwa nie popijamy w miedzyczasie choc inne grudniowki mogly pic ale u mnie absolutnie.

@anetkruczek bedziesz kradla buziaki?? ;-)

reklama
Do góry