matulkaa
Fanka BB :)
@Funia90 dzięki, chyba dobrze, czekam jak na szpilkach na usg połówkowe [emoji4] a co do ruchów to jakieś takie niemrawe [emoji14] nic to, jeszcze będę narzekać, że daje mi za mocne kuksance, bo na razie to takie trochę urojone [emoji14] Mam tylko coraz większy problem ze spaniem na brzuchu, choć go prawie nie widać [emoji20] Funia nie pij nic pomiędzy pobraniami i nie ruszaj się zbytnio, żeby wynik wyszedł miarodajny [emoji5] przeżyjesz. Mam wrażenie, że troszkę demonizujemy to badanie. W przeszłości robiłam je trzykrotnie, do przeżycia [emoji4]
@Maciejka78 to może poszukasz jeszcze lekarza, który będzie widział zasadność brania heparyny przez całą ciążę a przy okazji wypisze na ryczałt [emoji4]
@Porzeczka1234 to wy dwa razy doszczepiacie się w ciąży u Maliny. Ja byłam tylko raz ok. 7 tygodnia u Sachy, tuż po potwierdzonym seduszku. Zaleca by zjawić się między 6 a 10 tc.
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
@Maciejka78 to może poszukasz jeszcze lekarza, który będzie widział zasadność brania heparyny przez całą ciążę a przy okazji wypisze na ryczałt [emoji4]
@Porzeczka1234 to wy dwa razy doszczepiacie się w ciąży u Maliny. Ja byłam tylko raz ok. 7 tygodnia u Sachy, tuż po potwierdzonym seduszku. Zaleca by zjawić się między 6 a 10 tc.
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom