reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja też wolałam nie dodawać cytryny, tylko sobie są oblizałam czubkiem języka po wypiciu. Dodana do mikstury to chyba i tak nic nie da, musiałabyś nie wiem ile tego wlać. Ja wychodzę to wypić na zewnątrz i piję duszkiem, bez odrywania ust.Potem grzecznie siadam, bo większość kobitek gdzieś wychodzi. Więc nie wiem po co to badanie robią.
@Funia90, mój brzuszek dokładnie tak wygląda jak mała się wypnie.
Siostra mi mówiła, ze jak to będzie skurcz, to będę wiedziała, bo poleci po kolei, aż obejmie całą macicę

reklama
@Funia90 dzięki ;* na razie czeka mnie wizyta w poniedziałek oby nic nie wyszło nowego
Łoł to faktycznie ja też bym nie widziała o co chodzi niezły widok :)
@kas90 u mnie widzisz tak się rozjechały troche te cykle ;/

Zrobiłam dla lekarza taki mini wykaz moich cykli i ku mojemu zdziwieniu były cały czas ponad 30 dni po pierwszym poronieniu mi się przestawilo z 27-8 ...

28 października będzie rok jak zobaczyłam moją śliczna fasolkę na ekranie i radość wzruszenie a za chwilę spuszczona głowa lekarza ze serduszko nie bije mam zdjęcie i czasami sobie oglądam z niedowierzaniem ze może mogłam temu zapobiec :(
1507121109-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
@roxie123 mi wydluzyly sie cykle z 32-35 dni i gin nie widzi w tym nic zlego jesli regularnie.
Z wyrzucaniem sobie, ze moglam cos zrobic tez mialam taka faze ale co zrobic czasu nie cofniesz a zadreczanie sie nam nie pomoze w niczym a stres to kochana nam niepotrzebny. Pamietaj liczy sie tu i teraz co robimy dalej z calym bagazem doswiadczen. Na szczescie mamy nasze forum ;)

@pixi.nova czytając to forum nie jedna miała problem z dodzwonieniem. W końcu się jakoś udało pewnie jak ta baba z dziś nie siedzi w rejestracji
@roxie123 mi też się tak wydłużyl cykle i lekarz nie widzi nic złego a nawet lekarze a ja widzę bo większość dziewczyn tu ma dobre ciaze z wcześniejszej owulacji
@pixi.nova tylko jak się nie chcesz u niego leczyć to nie wiem czy warto iść bo bez badań niewiele Ci powie
Ja się zdecydowałam bo nie mam innego pomysłu ani swojego zaufanego gina

@marshia Nieustannie trzymam kciuki za fasolkę w modlitwie pamiętam.
@Porzeczka1234 Cieszę się z dobrych wieści tyle chętnych na twój brzusio, że nie możesz zbyt długo przeciągać terminu he he .
@kas90 Kochana współczuję tej znieczulicy panującej wśród społeczeństwa.
@pixi.nova Kochan za późno odczytałam post gdybym wiedziała wcześniej odstąpiła bym tobie moją dzisiejszą wizytę przełożyłam ją na za tydzień dodzwoniłam się bez problemu .
@Maciejka78 Po cichutku gratuluję.
@burczuś Kochana życzę udanego wyjazdu . Uwielbiam góry.
Pozdrawiam staraczki , brzuchatki i mamusie. Życzę cierpliwości wytrwałości i zdrówka . Pamiętajcie kochane co nas nie zabije to nas wzmocni.
Swoją drogą nigdy nie badałam krzywej cukrowej i amh. Niby tyle badań a tu ciągle czegoś brakuje tak samo z tą drożnością.
Bardzo bym chciała przejąć brzuszek po kas lub porzeczce ale to chyba nie jest jeszcze mój czas.
Dzisiaj badałam progresteron.

To widocznie tylko ja taka pechowa z ta wizyta jestem..
Rozumiem, ze pon wt sr mozna tam dzwonic od 8-??

@iveo Chce zdecydowac po wizycie u Pasnika i Malinowskiego, co robic dalej.

Zreszta gdybym miala sie szczepic to wybiore Malinowskiego.

reklama
Mogłaby mi któraś powiedzieć dlaczego po co ? Doktor Pasik bada helikobakter :)? Bo w sumie mam cały penel wirusów zrobiony a tego nie :) i zastanawiam się jaki to ma związek że u niego trzeba mieć to przebadane :)?

Do góry