reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja też wolałam nie dodawać cytryny, tylko sobie są oblizałam czubkiem języka po wypiciu. Dodana do mikstury to chyba i tak nic nie da, musiałabyś nie wiem ile tego wlać. Ja wychodzę to wypić na zewnątrz i piję duszkiem, bez odrywania ust.Potem grzecznie siadam, bo większość kobitek gdzieś wychodzi. Więc nie wiem po co to badanie robią.
@Funia90, mój brzuszek dokładnie tak wygląda jak mała się wypnie.
Siostra mi mówiła, ze jak to będzie skurcz, to będę wiedziała, bo poleci po kolei, aż obejmie całą macicę

reklama
@Funia90 dzięki ;* na razie czeka mnie wizyta w poniedziałek oby nic nie wyszło nowego
Łoł to faktycznie ja też bym nie widziała o co chodzi niezły widok :)
@kas90 u mnie widzisz tak się rozjechały troche te cykle ;/

Zrobiłam dla lekarza taki mini wykaz moich cykli i ku mojemu zdziwieniu były cały czas ponad 30 dni po pierwszym poronieniu mi się przestawilo z 27-8 ...

28 października będzie rok jak zobaczyłam moją śliczna fasolkę na ekranie i radość wzruszenie a za chwilę spuszczona głowa lekarza ze serduszko nie bije mam zdjęcie i czasami sobie oglądam z niedowierzaniem ze może mogłam temu zapobiec :(
1507121109-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
@roxie123 mi wydluzyly sie cykle z 32-35 dni i gin nie widzi w tym nic zlego jesli regularnie.
Z wyrzucaniem sobie, ze moglam cos zrobic tez mialam taka faze ale co zrobic czasu nie cofniesz a zadreczanie sie nam nie pomoze w niczym a stres to kochana nam niepotrzebny. Pamietaj liczy sie tu i teraz co robimy dalej z calym bagazem doswiadczen. Na szczescie mamy nasze forum ;)

@pixi.nova czytając to forum nie jedna miała problem z dodzwonieniem. W końcu się jakoś udało pewnie jak ta baba z dziś nie siedzi w rejestracji
@roxie123 mi też się tak wydłużyl cykle i lekarz nie widzi nic złego a nawet lekarze a ja widzę bo większość dziewczyn tu ma dobre ciaze z wcześniejszej owulacji
@pixi.nova tylko jak się nie chcesz u niego leczyć to nie wiem czy warto iść bo bez badań niewiele Ci powie
Ja się zdecydowałam bo nie mam innego pomysłu ani swojego zaufanego gina

@marshia Nieustannie trzymam kciuki za fasolkę w modlitwie pamiętam.
@Porzeczka1234 Cieszę się z dobrych wieści tyle chętnych na twój brzusio, że nie możesz zbyt długo przeciągać terminu he he .
@kas90 Kochana współczuję tej znieczulicy panującej wśród społeczeństwa.
@pixi.nova Kochan za późno odczytałam post gdybym wiedziała wcześniej odstąpiła bym tobie moją dzisiejszą wizytę przełożyłam ją na za tydzień dodzwoniłam się bez problemu .
@Maciejka78 Po cichutku gratuluję.
@burczuś Kochana życzę udanego wyjazdu . Uwielbiam góry.
Pozdrawiam staraczki , brzuchatki i mamusie. Życzę cierpliwości wytrwałości i zdrówka . Pamiętajcie kochane co nas nie zabije to nas wzmocni.
Swoją drogą nigdy nie badałam krzywej cukrowej i amh. Niby tyle badań a tu ciągle czegoś brakuje tak samo z tą drożnością.
Bardzo bym chciała przejąć brzuszek po kas lub porzeczce ale to chyba nie jest jeszcze mój czas.
Dzisiaj badałam progresteron.

To widocznie tylko ja taka pechowa z ta wizyta jestem..
Rozumiem, ze pon wt sr mozna tam dzwonic od 8-??

@iveo Chce zdecydowac po wizycie u Pasnika i Malinowskiego, co robic dalej.

Zreszta gdybym miala sie szczepic to wybiore Malinowskiego.

reklama
Mogłaby mi któraś powiedzieć dlaczego po co ? Doktor Pasik bada helikobakter :)? Bo w sumie mam cały penel wirusów zrobiony a tego nie :) i zastanawiam się jaki to ma związek że u niego trzeba mieć to przebadane :)?

Do góry