reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marshia Kochana nie tracimy nadziei skoro lekarz kazał czekać liczymy na cud. Tego się trzymamy. Ściskam.

Dziewczyny dziękuję za miłe słowo lecz ja sądzę , że to przyczyna mojego organizmu jest agresywny immunologicznie to reakcja . Gdy by tak nie było musiałabym już być w ciąży ponieważ podobne objawy miałam w poprzednich cyklach.

reklama
@bea25ta 17x9. Ale chyba mówił, ze pęcherzyk budowy prawidłowej (chociaż już sama teraz nie pamietam.......) chyba jestem w szoku, bo zdążyłam dojechać do domu i wciąż to do mnie nue dociera. Jakby było nue o mnie.
Płakałam jak u @dżoł i @pixi.nova wyszlo to co wyszło. A ja cię czuję jakbym stała obok i kogoś obcego to dotyczyło. Całkiem obcego. Nie jest mi smutno, nie jedt przykro. Pi prostu to do mbie nie dotarło

Do góry