reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 @kas90 Ostatnio wspomniałam mojej ginekolog o zastrzyku . Nie sądzę aby to była ciąża obserwuję organizm i raczej odbieram to jako dziwną reakcję mojego organizmu. Mam tak co któryś cykl zawsze w podobnych dniach cyklu. Może to mój organizm walczy. Martwią mnie tylko te leciutkie upławy biało żółte jak by jakaś infekcja a przecież nic nie wyszło w badaniu czystości pochwy.

reklama
@anetkruczek Właśnie o to chodzi , że czuję takie dziwne kłucie wiercenie w macicy może to wydać się śmieszne , ale i lekkie pieczenie. Ciąże raczej wykluczam choć nadzieja umiera ostatnia.

:( :( :( 6w1d pusto. Nie ma nawet pęcherzyka zoltkowego.
Kazał tydzień jeszcze poczekać ze względu na późniejszą owulacje.
No ale tam nawet pęcherzyka zoltkowego brak. A wielkość pęcherzyka wiekowi odpowiada... :(
1. Biochemiczna. 2 puste jajo. 3 zarodek przestał siecrozwijac w 6 tyg - ale przynajmniej był :( 4. Puste jajo????
Moim problemem w tej sytuacji na pewno nie jest MTHFR......

Jestem tak zmuażdżona, ze nie dociera to do mbie jeszcze. Jakby to mówił do kogoś innego

:( :( :( 6w1d pusto. Nie ma nawet pęcherzyka zoltkowego.
Kazał tydzień jeszcze poczekać ze względu na późniejszą owulacje.
No ale tam nawet pęcherzyka zoltkowego brak. A wielkość pęcherzyka wiekowi odpowiada... :(
1. Biochemiczna. 2 puste jajo. 3 zarodek przestał siecrozwijac w 6 tyg - ale przynajmniej był :( 4. Puste jajo????
Moim problemem w tej sytuacji na pewno nie jest MTHFR......
Kochana ja nadal wierzę! Lekarz najwidoczniej też skoro kazał czekać tydzień. Pliiis nie smuć się:*:*:*

@magda1208 no wiesz owu była drożność jest śluz jest ja tam bym teraz czekała na powiększenie piersi i wymioty :D życzę Ci tego :) a tak to możesz się myć teraz jakimś płynem ginekologicznym dla ciężarnych z apobiegajacym grzybicy i takich tam :)

Magda tez tak czulam jakies rozpieranie i goraco jak cos serio sie dzialo i tak mialam w 6miesiacu po droznosci kiedy zaszlam w ciaze.oby, oby

@marshia wiem ze doktorek ce czaruje i oczarowywuje , ale moglabys juz wyjsc i dac nam znac jakiej wielkosci masz zarodek????

reklama
Do góry