reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Ilis91 Przepraszam miałam odpisać na twojego wcześniejszego posta. Leczę się u Malinowskiego jestem po szczepieniach jak wcześniej pisałam wynik NK nie wiele się zmienił . Obecnie biorę tylko encorton i witaminy metylowane, femibione natal1.
@marshia Czekamy tak jak doktor zalecił i modlimy się różańcem to wielka modlitwa.

reklama
@marshia akurat ja mam taki stan od ostatniej bety ... jakby to nie było o mnie jakby się nie wydarzyło .
Wierzę ze u Ciebie to kwestia godzin dni i będzie wszystko jak należy [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@marshia Ja wiem, ze czekanie jest meka ale musisz poczekac. Musisz wierzyc. Zrobilas wszystko co moglas a teraz to sie dzieje samo. Ja wierze, ze u Ciebie skonczy sie dobrze jak u @bea25ta czy @marzycielka81

Nasze ciaze to loteria dobrze o tym wiemy ale nie mozna sie poddawac. Dziewczynom na forum te cudy sie urodzily wiec my tez mamy szanse!

Przytulam mocno!

@Porzeczka1234 Okres był 21.08. Owu z 5 na 6.09 czyli16/17 dnia cyklu - wieczorem mnie kłuło. 17 dnia cyklu o 10:00 potwierdził, ze pęcherzyk pęknięty. Dziś mija 4 tydzień (za 2-3 godziny pi razy drzwi) od owulki.
Niby wiem, ze nie jest przesądzone ze względu na tą owulację - tydzień kazał czekać i leki wszystkie brać..... ale wyglada na puste jajo na ten moment.
To w środku co widać to te same maziaje co tydzień temu, wiec to nie "to"

IMG_3289.jpg

Załączniki

• IMG_3289.jpg
    IMG_3289.jpg
    54,6 KB · Wyświetleń: 272
@marshia sprawdzilam mialam jajo w 6tyg +3 wielkosci 24mm znacznie wieksze. Ty swirku nie szukaj maziai ja widze u ciebie zaczyna sie tworzyc z prawej strony ta ciemna plama taka sama jak u mnie tam po 3dniach mialam juz piekna obrączke. Po 2dniach poszlam na lichy sprzet i duuupa, po kolejnych 3 znowu usg na ciut lepszym i tez dupa juz w pelnej gotowosci i pogodzona ze pewnie nasienie jak puste jajo ze kijanki trzeba zbadac a po 7dniacg mialam piekne maziaje na calym pecherzu z pikajacym sercem. Czaisz poszlam na czczo spakowana i na zabieg gotowa. Wiem ze nie wierzysz lekarzowi i brze wierz w ktopke bo ostatnio jakies cwane sa i sie ukrywaja przed wscibskimi gapiami!!!

@marshia wierzymy i czekamy dluuuugi tydzien [emoji8]
Zarodek sie moze pojawic z dnia na dzien a i pewnie usg nie najlepszej jakosci....
Bedzie dobrze Kochana [emoji8]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

@bea25ta dziekuje. Widze to czarne o czym piszesz. Ale gdzie pęcherzyk zoltkowy? Tez miałaś pusto pusto i z tej pustki się wytworzyło??? To z. Czegos takiego pęcherzyk się tworzy?
Boże jak bardzo bym chciała, żeby było jak u Cisbie. Baaaardzo.

Może powinnam iść w piątek do kogoś innego? Na inny sprzęt?

Ostatnia edycja:
reklama
Kochana dziś 6+1 to jeszcze jest czas. No właśnie zastanawiam się nad tymi " maziami" jak to piszesz ja też widzę ta plamke co @bea25ta pisze.... wierzę , że będzie dobrze i dzidziuś się pojawi. Marshia jaki on ma sprzęt?

Do góry