reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Ilis91 Przepraszam miałam odpisać na twojego wcześniejszego posta. Leczę się u Malinowskiego jestem po szczepieniach jak wcześniej pisałam wynik NK nie wiele się zmienił . Obecnie biorę tylko encorton i witaminy metylowane, femibione natal1.
@marshia Czekamy tak jak doktor zalecił i modlimy się różańcem to wielka modlitwa.

reklama
@marshia akurat ja mam taki stan od ostatniej bety ... jakby to nie było o mnie jakby się nie wydarzyło .
Wierzę ze u Ciebie to kwestia godzin dni i będzie wszystko jak należy [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@marshia Ja wiem, ze czekanie jest meka ale musisz poczekac. Musisz wierzyc. Zrobilas wszystko co moglas a teraz to sie dzieje samo. Ja wierze, ze u Ciebie skonczy sie dobrze jak u @bea25ta czy @marzycielka81

Nasze ciaze to loteria dobrze o tym wiemy ale nie mozna sie poddawac. Dziewczynom na forum te cudy sie urodzily wiec my tez mamy szanse!

Przytulam mocno!

@Porzeczka1234 Okres był 21.08. Owu z 5 na 6.09 czyli16/17 dnia cyklu - wieczorem mnie kłuło. 17 dnia cyklu o 10:00 potwierdził, ze pęcherzyk pęknięty. Dziś mija 4 tydzień (za 2-3 godziny pi razy drzwi) od owulki.
Niby wiem, ze nie jest przesądzone ze względu na tą owulację - tydzień kazał czekać i leki wszystkie brać..... ale wyglada na puste jajo na ten moment.
To w środku co widać to te same maziaje co tydzień temu, wiec to nie "to"

IMG_3289.jpg

Załączniki

• IMG_3289.jpg
    IMG_3289.jpg
    54,6 KB · Wyświetleń: 281
@marshia sprawdzilam mialam jajo w 6tyg +3 wielkosci 24mm znacznie wieksze. Ty swirku nie szukaj maziai ja widze u ciebie zaczyna sie tworzyc z prawej strony ta ciemna plama taka sama jak u mnie tam po 3dniach mialam juz piekna obrączke. Po 2dniach poszlam na lichy sprzet i duuupa, po kolejnych 3 znowu usg na ciut lepszym i tez dupa juz w pelnej gotowosci i pogodzona ze pewnie nasienie jak puste jajo ze kijanki trzeba zbadac a po 7dniacg mialam piekne maziaje na calym pecherzu z pikajacym sercem. Czaisz poszlam na czczo spakowana i na zabieg gotowa. Wiem ze nie wierzysz lekarzowi i brze wierz w ktopke bo ostatnio jakies cwane sa i sie ukrywaja przed wscibskimi gapiami!!!

@marshia wierzymy i czekamy dluuuugi tydzien [emoji8]
Zarodek sie moze pojawic z dnia na dzien a i pewnie usg nie najlepszej jakosci....
Bedzie dobrze Kochana [emoji8]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

@bea25ta dziekuje. Widze to czarne o czym piszesz. Ale gdzie pęcherzyk zoltkowy? Tez miałaś pusto pusto i z tej pustki się wytworzyło??? To z. Czegos takiego pęcherzyk się tworzy?
Boże jak bardzo bym chciała, żeby było jak u Cisbie. Baaaardzo.

Może powinnam iść w piątek do kogoś innego? Na inny sprzęt?

Ostatnia edycja:
reklama
Kochana dziś 6+1 to jeszcze jest czas. No właśnie zastanawiam się nad tymi " maziami" jak to piszesz ja też widzę ta plamke co @bea25ta pisze.... wierzę , że będzie dobrze i dzidziuś się pojawi. Marshia jaki on ma sprzęt?

Do góry