reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia [emoji110][emoji110][emoji110]

@roxi123 cudne schody. Caly dom piekny. Ja moge tylko o takim pomarzyc.
A co do koniakow, brzuszka, i takich tam. Dla mnie to tez wszystko nowe. Jak juz Oskar zechce sie poruszyc to gapie sie na brzuch, lekko podskakuje, a ja smieje sie i placze rownoczesnie. I oczywiscie ciagle sie boje. Wiem, ze bys chciala i masz duza szanse na to wszystko, na cale piekno z tego plynace i niewygode. Dzis ciezko ci w to uwierzyc, jednak naprawde masz na to wszystko duza szanse.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Porzeczka1234 dokładnie każdemu się podoba coś innego :) ja jestem typem romantyczki więc u mnie pode mnie robione typowo hehe na szczęście M się też podoba i nie dyskutuje żeby inaczej uff :D

@Porzeczka1234 @Destino żadne majątki tego świata nie mają wartości bez tego najmniejszego ukochanego cudu pod sercem ... ja marzę o zdrowej rozwijajacej się ciąży o biciu serduszka itd . no ale tak jak mówicie mam jeszcze szansę ... kto wie może kolejna będzie udana ...
znalezione :
@marshia czekamy :*
22228126_844900945675829_3881052549966326558_n.jpg

Załączniki

• 22228126_844900945675829_3881052549966326558_n.jpg
    22228126_844900945675829_3881052549966326558_n.jpg
    92,7 KB · Wyświetleń: 416
@Porzeczka123 po pierwsze zanim bedzie wiadomo co z Adrianem musimy poczekac. Poniewaz te wysokie plytki moga byc od zaostrzenia infekcji. I powoli beda spadac przez astme. Musi miec powtarzana morfologie i rozmaz. Za dwa tyhodnie potem za miesiac a potem za dwa zeby sprawdzic czy plytki spadaja. Oprocz tego ma miec zrobione usg brzucha.

Mam juz wlasciwie wszystko zbadane. Droznosc ok. Mialam histeroskopie. Hormony mi wariowaly. Wiec je wyrownali. Potem byla ta bakteria u meza. Teraz ja dostane okres ide do gin i bede rozmawiac co dalej. Ona uwaza, ze maz jak dostal antybiotyk to juz nic wiecej nie trzeba robic

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 Luteiny nie biorę pęcherzyk był na ostatnim usg ale doktor mówiła, że powinien się wchłonąć. Wczoraj miałam lekkie upławy . Nie daje mi to spokoju .Coś się dzieje mam tak co któryś cykl.
@marshia Kciuki zaaaaaaaaaciśnięte.
@roxie123 Schody ładnie komponują się z całościa. Osobiście jestem zwolenniczką stylu nowoczesnego i glamour gustownie dobrane tworzą piękną całość. Ja w swoim domku mam wprowadzone elementy luster i mozajki. W kuchni dominująca rolę odgrywa okap w formie lampy i lampa nad stołem reszta jest gustownie dobrana pod te dwa elementy. Nie testuje na razie.
@marzycielka81 Życzę spokoju i zdrówka dla małego.
@Destino Właśnie takie historie jak twoja pisze sam Pan Bóg aby otworzyć oczy niedowiarkom i przypomnieć nam tu na ziemi , że dla Boga nie ma rzeczy niemożliwych.

Ostatnia edycja:
@roxie123 doczekasz się ja walczę juz 5 lat czasem na prawdę dużo cierpliwość nam potrzeba.

@marzycielka81 to chyba dobrze z synkiem trzeba czekać ale wiadomości też nie najgorsze.

A nie kazał powtórzyć badań męża a skąd wiadomo jakie teraz po antybiotyku ma wyniki my bo bakteriach zawsze powtarzaliśmy mieliśmy problem z ruchem postępowym a bez tego trudno o ciążę naturalną

@magda1208 wiesz jak mogę coś doradzić to przy stymulacji jak masz 3-4 jajeczka powinnaś dostać zastrzyk na pęknięcie ovitrele lub pregnyl i zawsze progesteron po owu bo jesli zostawi Ci taki pecherzyk nie pęknięty to on może rosnąć do torbieli itd i dlatego możesz się źle czuć Powiedz swojej dr że Malina tak kazał i już. A może to ciąża??? Kup sobie jakiś probiotyk dopochwowy z kwasem mlekowym troszkę pomoże na dyskomfort w pochwie

@magda1208, upławy jak przy grzybicy, czy sluz zabarwiony krwią?

@roxie123, ja tak rok temu marzyłam wieczorami o tym, żeby w końcu stanęło koło naszego łózka piękne, małe, białe łóżeczko i wyobrażałam sobie jak to będzie, co gdzie ustawię, zastanawiałam się czy doczekam? Czy będzie mi dane?
A wczoraj, jak wszystko już ustawiliśmy w pokoju, to budziłam się co chwilę w nocy, żeby sobie na to marzenie popatrzeć... to było jak sen

reklama
Do góry