reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nie wiem jaki sprzęt :( nigdy się w to nie zagłębiłam. Generalnie "nowoczesny" z dużym ekranem do tego, na którym mogę widzieć wszystko. Nawrt go nue spytałam o jakość sprzętu.

reklama
Nie wiem jaki sprzęt :( nigdy się w to nie zagłębiłam. Generalnie "nowoczesny" z dużym ekranem do tego, na którym mogę widzieć wszystko. Nawrt go nue spytałam o jakość sprzętu.
Kochana chodzi mi oczywiście o wizualnie jak wygląda czy raczej nowoczesny czy przestarzały. Nie wiem co doradzić wytrzymasz tydzień?

Kochana chodzi mi oczywiście o wizualnie jak wygląda czy raczej nowoczesny czy przestarzały. Nie wiem co doradzić wytrzymasz tydzień?

No to sprzęt na pewno nowoczesny :)
Hmmmm. Czy wytrzymam tydzień? Teraz wydaje mi się, ze jest to tak obojętne dla mnie, ze wytrzymam.
Ale prwnie w końcu do mnie to dotrze i jutro chwycę za tel i będę szukać czegos na piątek.
Nie wiem sama. A może po prostu uzbroję się w cierpliwość i tyle.

Roxie ja Cię kręcę. Ale piekne schody!!!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] jak inspiracja. Marzenie!!!! Choc tez lubie styl nowoczesny. Pokaz koniecznie wiecej takich inspiracyjnych zdjec Twojego domku, prosze[emoji173]️. Piekne wnętrza. Te szarości. Uwielbiam!
Roxuś a Ty robiłaś histero?

@marzycielka81 ja planuje tez na razie trzymac sie tylko Kubiaczyk z Poznania... zobaczymy co z tego wyjdzie. Ty chodzisz do jescze kogos?

@kas90 jak przeczytałam o waszym pokoiku to łzy mi poleciały. Boże jak mnie takie cos wzrusza.

@marshia nie wierze, po prostu nie wierze.... daj sobie / Wam jeszcze czas. Moze zaskoczy [emoji8] Nie załamuj sie juz prosze i nie przekreślają wszystkiego. Jestesmy tu z Toba. Wierzymy w Was. Ja tez w 6,5 tc nie miałam nic a w 8 tc pojawił sie pęcherzyk z zarodkiem i bijącym serduszkiem... musi byc dobrze. Wytrzymaj jakos. [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Marthi tylko do Kubiaczyk.

@marshia u mnie 6 tydzien ciazy wg usg 4 tydz i 2 dzien od owulacji i byl pecherzyk ciazowy 1,17 cm a dwa tygodnie pozniej serduszko.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Hmmmm. U mnie wielkość 17x9mm. Nie wiem jak to odnieść, bo do okrągłego kształtu to mu z tych wymiarów daleko. Dziś minie zaraz równo 4 tygodnie od owulki (6w1d - prawie 2 za pare godxin od okresu).

Nadziei nie tracę. Pierwszy raz nie chcę wierzyć w jego słowa i nie wierzę.

Ale większość z Was tak naprawdę miala jyz wtedy zarodek, a nawrt i serduszko, prawda?

Hmmmm. U mnie wielkość 17x9mm. Nie wiem jak to odnieść, bo do okrągłego kształtu to mu z tych wymiarów daleko. Dziś minie zaraz równo 4 tygodnie od owulki (6w1d - prawie 2 za pare godxin od okresu).

Nadziei nie tracę. Pierwszy raz nie chcę wierzyć w jego słowa i nie wierzę.

Ale większość z Was tak naprawdę miala jyz wtedy zarodek, a nawrt i serduszko, prawda?

Marshia wierzę , że będzie dobrze [emoji173]️

U mnie w ostatniej ciąży serduszko dopiero było e 7w4d
I pamietam , że jak byłam w 6w4d to praktyczne tez nic nie było .
Wysłała bym ci zdjęcia ale po tym poronieniu wywaliłem wszystkie bo sprawiały mi bôl [emoji85]

To była moja jednymi ciąża z serduszkiem [emoji25]

Ja wtedy nie miałam żadnych leków i ciąża zakończyła się w 9 tyg .

Marshia jeszcze nic straconego bądźmy dobrej myśli [emoji173]️
Ja wiem że łatwo mówić a inaczej robić i być spokojnym ale tylko ale tylko to możemy czekać .

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@marshia nie ja w tej ciąży miałam 6+4 zarodek 3mm pulsujacy. Popatrz to 3 mm ziarenko ryżu a masz 4 dni kochana nie wiesz kiedy dokładnie doszło do zapłodnienia bo sama owu to jeszcze jajko zdolne do zapłodnienia ok 24 godziny. Nie obiecam Ci, że będzie na pewno wszystko ok ale czas jest wierzę w kropka

reklama
Marshia nic nic. W 6+6 na ip babka powiedziala ze tworzu sie zarodek ale babsztyl byl dziwny bo przy usg nikazala nic mowic bpo obraz jej sie zmienial heh. Po 3dniach na epokowym sprzecie nic, na gorszym niz w szpitalu w 7+4 nic pusto pusto po tygodniu 8+4 zarodek i serce.

Do góry