reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia nie zalamuj sie kochana. Sama dobrze wiesz, ze beta nie jest do konca wyznacznikiem tego czy ciaza sie uda czy nie. Pozniej nie warto juz w ogole badac. To jak ciaza sie rozwija ocenicie na usg. Teraz postaraj sie byc spokojna :) Wiem, ze to trudne. Ja ciagle ze soba walcze ale jak tu wszystkie wiemy to sa sprawy, na ktore nie mamy wplywu. Trzymam mocno za Ciebie kciuki!​

reklama
@roxie123 na kariotyp czekalam ok 2 tygodni. Placilam 700 zl za oboje. Oczywiscie nalezy sie na Nfz jak dziewczyny pisza troche sie czeka. Najlepiej zrobic badania i dobrze sie przygotowac do nastepnej ciazy.
Do tego najlepiej trombofilie.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 da ci to wiedze ze wszystko z genetyka ok. Po poronieniach jest to bardzo wazne badanie.
Niestety nic nie mozna poradzic czy leczyc.
Widzisz mi wyszedl kariotyp nieprawidlowy ale nie przekresla szansy na zdrowe dziecko.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry