Ja to sama nie dojadę niestety, a busem to się boję. Ale zapraszam do Olkusza Bedziecie przejazdem?Bo mój M jedzie jutro na jeden dzień w delegację do Krakowa a ja nigdy nie byłam ... i chętnie bym się spotkała jakby , któras miałą ochotę
reklama
Funia90
Fanka BB :)
@roxie123 kochana musisz walczyc dalej.
Z tymi kariotypami ja dlatego nie robilam prywatnie ,ze wiedzialam ,ze ta wiedza raczej niewiele mi daje i tez mala szansa zeby byly zle.
Wynik odbieralismy cos w 8-9 tyg ciazy.
Ja tak jak Ci pisalam ok 20-21 dam znac czy M sobie beze mnie poradzi w pracy jak tak to jade i jakies 3 godzinki na miekscu mam[emoji5]
@Destino mi tez leca takie wodniste sluzy.
Dobrym sposobem na sprawdzenie czy to sluz jest noszenie ciemnej bielizny,sluz zrobi sie bialy.
Czasem mocno mnie zalewa.
Moja kolezanka przestala trzymac mocz ok 18 tyg.
Ciesze sie ,ze pojechalas i sie upewnilas bo to niepotrzebne stresy dla Was[emoji5]
Wod mozna dolac lub odjac tak jak Kwiatuszek pisze[emoji4]
@Porzeczka1234 ja ostatnio badalam dodatkowo czas potrombinowy i inr
@matulkaa jak sie zle czujesz to moglas poprosic o pierszenstwo,zapytaj w okienku czy w ciazy nie mozna poza kolejnoscia? U mnie te numerki zrobiili wiec nie ma problemu,wczesniej tez grzecznie czekalam mimo ,ze na drzwiach jest kartka ,ze w ciazy poza kolejnoscia
@marshia jest przyrost[emoji5]super[emoji5]
@bertha pieknie[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Z tymi kariotypami ja dlatego nie robilam prywatnie ,ze wiedzialam ,ze ta wiedza raczej niewiele mi daje i tez mala szansa zeby byly zle.
Wynik odbieralismy cos w 8-9 tyg ciazy.
Ja tak jak Ci pisalam ok 20-21 dam znac czy M sobie beze mnie poradzi w pracy jak tak to jade i jakies 3 godzinki na miekscu mam[emoji5]
@Destino mi tez leca takie wodniste sluzy.
Dobrym sposobem na sprawdzenie czy to sluz jest noszenie ciemnej bielizny,sluz zrobi sie bialy.
Czasem mocno mnie zalewa.
Moja kolezanka przestala trzymac mocz ok 18 tyg.
Ciesze sie ,ze pojechalas i sie upewnilas bo to niepotrzebne stresy dla Was[emoji5]
Wod mozna dolac lub odjac tak jak Kwiatuszek pisze[emoji4]
@Porzeczka1234 ja ostatnio badalam dodatkowo czas potrombinowy i inr
@matulkaa jak sie zle czujesz to moglas poprosic o pierszenstwo,zapytaj w okienku czy w ciazy nie mozna poza kolejnoscia? U mnie te numerki zrobiili wiec nie ma problemu,wczesniej tez grzecznie czekalam mimo ,ze na drzwiach jest kartka ,ze w ciazy poza kolejnoscia
@marshia jest przyrost[emoji5]super[emoji5]
@bertha pieknie[emoji4]
@roxie123 jeszcze tak myśląc o Tobie to Ty się chyba o ciążę starasz od kwietnia jeżeli dobrze pamiętam. Może zanim zaczniesz badać się tak dogłębnie to spróbuj wystumulować maksymalnie cykl ? Może to clo lamette ovitrelle ? Może o te leki wypytaj swojego ginekologa ? Może tu chodzi o jakość jajeczek ?
Jak się zgracie w Krakowie na 9 rano to też bym mogła być chyba
Jak się zgracie w Krakowie na 9 rano to też bym mogła być chyba
matulkaa
@Funia90 dzięki za radę, ale u mnie to nie przejdzie. Chodzę do laboratorium w miejscowym ośrodku zdrowia i niestety taka mentalność, że żadne numerki, dodatkowa kolejka nie przechodzi a ja całkiem dobrze się czułam, przeczekałam chyba ze 30 osób przede mną, odjechałam gdy zostały już tylko dwie Mam już wynik i zaczyna rozjeżdżać się mi morfologia tj. WBC (leukocyty) i MCH powyżej normy, a HCT (hematokryt) leci w dół. Jak to wygląda u was. Do tej pory badania idealne.
@matulkaa w ciazy leukocyty moga byc powyzej normy i w cale o niczym zlym to nie swiadczy. Jak leci hematokryt, to tez hemoglobina. Anemie w ciazy tez czeste. U mnie w porzadku, bo ja normalnie mam ponad 14, wiec spadku nie odczuwam, ale dbam by nie lecialo. Dziewczyny polecaja herbatke z pokrzywy.
Dziewczyny zapraszam do krakowa, choc osobiscie nie moge jutro poswiecic calego dnia. Zawsze mozemy umowic sie na miescie.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny zapraszam do krakowa, choc osobiscie nie moge jutro poswiecic calego dnia. Zawsze mozemy umowic sie na miescie.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
matulkaa
Funia90
Ja wlasnie jade do sklepu po produkty na obiad ,zrobie dzis juz na jutro bedzie w razie jakbym miala przyjechac.
Dam znac ok 21.
Moglabym dojechac na 9-9.30 i ok 12.30 musialabym wracac.
Proponuje rynek np pijalnie czekolady albo jakies inne fajne miejsce [emoji5]
Tylko o 21 potwierdze
Dam znac ok 21.
Moglabym dojechac na 9-9.30 i ok 12.30 musialabym wracac.
Proponuje rynek np pijalnie czekolady albo jakies inne fajne miejsce [emoji5]
Tylko o 21 potwierdze
reklama
Podziel się: