reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@susana ja też miałam heparyne i encorton od owulacji :<
Na razie czekam co powie lekarz zapytałam go o kariotypy i allo mlr
wg ...powiedziałam ,ze nie naleze do osób , które lubią czekać bezczynnie .
Wiesz trzeba traktować jako ciążę ogólnie ale może nie emocjonalnie , z tego względu ,ze nie sądzę aby to był przypadek jak u zdrowych kobiet ;/ tym bardziej , ze u mnie początki są decydujące .
Zobacze co powie lekarz ...w styczniu jesli się nie uda do tego czasu umówie sie do Przybycienia
Tak jestem zła rozczarowana ale nawet nie na to ,że biochemiczna tylko na to ,że coś nie hula w moim organizmie ...
Po prostu mieć 25 lat i takie problemy to co to za młodość :< ale nie będę stać w miejscu to na pewno !

Nie załamię się nosz cholera ...nie załamię się ! jestem roztrzepana , emocjonalna , ale mocna babka !!! porycze sobie M przytuli i mi przejdzie ... przecież od dziecka mam pod górkę ,
Bóg mi chce pokazać ,że nie będę mieć tak jak chcę tylko dlatego ,ze tak chcę...

reklama
@marshia Trzymam kciuki za dalszy ładny przyrost .
Każdy jest inny
U jednych beta galopuje a u innych rośnie powoli i też jest ok
Dla mnie badanie tej cholernej bety to był zawsze tak ogromny stres że myślałam że zejde na zawał .
Tak ,że współczuję ci bardzo stresu i przesyłam pozytywne fluidy na środe .
Napewno będzie ok

Psychika jest niezwykle ważna.
Ciężko jest nie zwariować także każda z nas ma jakąś metodę ;)
Ja sobie w sobotę popłakałam i teraz zbieram się do działania!! Tylko ten 12 października wydaje się taki odległy...

Dziękuje @susana , @burczuś , @matulkaa , @kas90 No i @Kwiatuszekk23. Jeśli kogoś pominęłam przepraszam. Wiem, ze to nic straconego jeszxze :) i wierze dalej, ze sie utrzyma jak u Kwiatuszka.... Niestety ładny przyrost na poczatku nastawił mnie na ciut lepszy wynik. Nie liczyłam na 200% jak w pierwszych dniach. Ale na chcoviz 100% juz tak, bo to zawsze większa szansa.
Rozmawiałam z ginem - kazał mi absolutnie nie porównywać tego w ten sposób, tylko zrobic może jutro (dla sprawdzenia), a już na pewno pojutrze. I wyedy wiarygodnie ocenimy jak jest.
Pytałam czy moze zwiększyć dawkę clexane do 0,6 (wazę 62), ale nie kazał. Twierdzi, ze przy braku trombofilii stosuje się tylko dawkę profilaktyczną, czyli 0,4.
Nie wiem czy jutro będę badać czy poczekam do środy. Z 1 strony nic to mie zmieni, z drugiej pewność jest lepsza niż niepewność co jest grane. Wg okresu dziś 5w1d. 20 dpo. Patrząc na sam wynik jestem teoretycznie w normach. No ale wiadomo czy ważny przyrost, a nie 1 razowy wynik. Moja poprzednia ciąża zatrzymała się na 5w5d :( a beta i tak była wyedy wyższa.....ponad 1000
@susana dla to tez ogromny stres. Niedobrze mi przed badaniem, przed otwarciem wyniku. Teraz totalnie straciłam apetyt. A zjadłam tylko śniadanie dziś :/

Bertha ja nie.karmie Adasia piersią bo jest alergikiem. Teraz jest na mleku neocate. Ostatni miesiac i bedziemy robic prowokacje, czy juz moze jesc cos z bialkiem mleka krowiego.

Roxi ja tez nie raz mojemu M powiedzialam zeby sobie znalazl inna ktora mu da szczęście. I tu noe zgodze sie z Aneta że ci by bylo gdyby spakowal sie i wyptowadzil. A to by bylo, ze pokazal by jak mu zależy. Czy przechodzimy przez to razem.mimo wszystko czy jednak mam Cie w d*pie. Dla mnie to jest test dla zwiazku. Najgorszy jaki musimy przejść.

@marshia wierze ,że u Ciebie będzie dobrze niech rośnie ta beta wraz z fasolką :*

Ja dzisiaj zjadłam tylko rogala ...tyle , nie chce mi się jeść wcale ;/ cycki mnie bolą ...
Powiem siostrze żeby mi wybrała wynik jutro

@Kwiatuszekk23 mój M hm... wiem że damy radę ...ale tak mi go żal , bardziej niż siebie ... jest takim dobrym człowiekiem i zasługuje aby być tatą a ja się czuję ułomna w pewnym stopniu .

Która z Was jest z Krakowa ???

@bertha hahaha jak sie ciesze, moge dobie tylko wyobrazic jak ty sie cieszysz, bo sama sie poryczalam ze szczescia jak zobaczylam czysto. Tylko kontynuuj probiotyk. Ja nie wzielam 7 dni i dziadostwo wraca. Teraz tylko stymulka i bedzie dzidzius

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@bertha też walcze z grzybem ... ciotka mi załatwi nystatyne to moze szybciej pomoze biore te wszytskie robiotyki ale nie pomagaja tak do konca . Dobrze ze u Ciebie w końcu spokój :)

Ja mam 30 km do Krakowa.
Dla mnie ciąża to ciąża. Ale wiadomo, na pewno boli mniej gdy krócej trwa i każda na swój sposób musi sobie jakoś z tym radzić, żeby nie zwariować, każdy też jest inny.
Ja też tak w rozpaczy mówiłam mężowi:( Podejrzewam, że po to, żeby zaprzeczył i mną wstrząsnął. Tylko on mnie rozumiał.

reklama
Bo mój M jedzie jutro na jeden dzień w delegację do Krakowa a ja nigdy nie byłam ... i chętnie bym się spotkała jakby , któras miałą ochotę :)

Do góry