reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ale nasmarowalyscie przez weekend
@roxie123 dobrze ze jest plan ja za kariotyp płaciłem 480za os u mnie ok ale pamiętacie evita u niej okazał se nieprawidłowy miała podejść do in vitro wiecie może co u niej zniknęła nie odp na wiadomości
@marshia kciuki dalej zacisniete będzie dobrze

@kas90 a jeszcze tak mysle ja bym jechala kolo Ciebie wiec jak masz ochote to moge Cie zabrac o ile pojade [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kurczę dziewczynki kochane tylko ja tam sierotka będę przed 8 i do około 20 wieczorem albo lepiej Krakowa nie znam wcale ...
I zastanawiam się czy sie wybierac bo wiecie każda ma obowiązki a ja tam będę sie kręcić po knajpach sama nie bardzo wieczorem teraz ciemno szybko ...
Także zapytałam ale chyba zrezygnuje :/ ale jak z M przyjadę na weekend kiedyś to bardzo chętnie [emoji4] buziaczki dla Was ;*

A co do badań...hm na razie czekam co zaleci lekarz...najwyzej spróbujemy jeszcze raz .

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 gdybym mieszkała bliżej Krakowa, to nawet bym wzięła urlop na żądanie,żeby się tylko z Tobą zobaczyć :) i Cię trochę pocieszyć,służyć ramieniem i uchem... Ale mieszkam bliżej Opola. Więc życzę miłego spotkania:)

@burczuś ..... masz propozycję nie do odrzucenia. Skoro nie Kraków, to Wroclam. Jutro 16:00. Blisko wylotu na A4 :) Nawet jak nie dasz rady na 16:00, to trochę z bercioszkiem @bertha na Ciebie poczekamy :)
Dawaj! Nie daj się prosić. Ja tez potrzebuje troszkę wsparcia ;)

@burczuś ..... masz propozycję nie do odrzucenia. Skoro nie Kraków, to Wroclam. Jutro 16:00. Blisko wylotu na A4 :) Nawet jak nie dasz rady na 16:00, to trochę z bercioszkiem @bertha na Ciebie poczekamy :)
Dawaj! Nie daj się prosić. Ja tez potrzebuje troszkę wsparcia ;)
powiem Wam numer.Jutro kolega jedzie do nas z Wro:) No i będzie wracał:) mogłabym się nawet zabrać;) Tylko jak ja potem się dostanę do Opola? Autonogami? ;););)

Jezu dziewczyny spałam 3 godziny co będę robiła w nocy.

Dziewczyny @roxie123 ja powiem tak ja bym jednak zrobiła kariotypy a już powiem dlaczego mnie po 2-stratach mówili lekarze , że na pewno to genetyka żadna immunologia i proponowali in vitro z badaniem zarodka mąż był załamany ale ja nie postanowiłam zbadać kariotyp i decydować co dalej i nie załuję po pierwsze dlatego że: mimo tego że kariotypu się nie leczy możemy po wyniku jakiegoś błędu chyba jednak odpuścić więcej badań immuno ktore są bardzo drogie i leczenie jakie by się nie brało pod uwagę również do tanich nie należy. A po drugie: tą kasę którą wyda się na immunologiaba a ma się jednak nieprawidłowy kariotyp można wydać ewentualnie na in vitro z pge. I trzecie najważniejsze moim zdaniem jeśli kariotyp nie prawidlowy to można w zależności od psychiki próbować zajść w ciążę do skutku naturalnie i jak to @roxie123 pisze ciąża "poleci " to przynajmniej nie ma pytania dlaczego bo wiemy dlaczego. Była tu dziewczyny ktora leczyła się u maliny kariotypow nie miałam zrobionych i później po kilku biochemicznych okazało się ,że kariotyp nieprawidłowy wiem , że myśleli o in vitro nawet ja widziałam ją
u maliny śliczne dlugie wlosy ale niku nie nogę sobie przypomnieć.

@marshia kochana mocno trzymam kciuki

@Destino ja myślę , że to siku w większości jest na majtach bo my już popuszczamy przynajmniej ja to czuję

Ja mam nie daleko do Krakowa ale jestem już duża i ciężko mi jechać na zakupy samej a co dopiero Kraków

Dziewczyny byłam w lidlu kupiłam malej skarpetki sweterek fajny na zimę, wiosne sa kaftaniki ale ja ich mam full więc nie kupowałam dziś w 5,10,15 zamówiłam też niebieski sweterek rozpinany dzinsy i kurtke taka zimowo wiosenna ale na 68 juz bo była przecena 70% i zaplaciłam za nią 29,90 i 2 czapeczki za 9,90 i skarpetki też za 9,90 mąż prosi abym.już przestała haha muszę się opanować .
Dziś przyszedł kombinezon i recznik do kapieli

Roxie a nie pomyslalas ze ta bio to z powodu Twojej grzybni ii z tego skoku tsh?? Moze na to warto zwrocic uwage??

Pixi nowa bylas na tym usg ?? Bo kciuki mnie bola wiec plizzz pisz.

@marshia ladny masz przyrost nie wiem co chcesz od niego , a jak maaz cykora ulatw kropce zwieksz dawke na 0,6 ja waxylam 75 i bralam 80 na poczatku zeby dzidziowi latwiej bylo potem zeszlam do 0,6

Kariotyp zbadam wezme skierowanie na NFZ i już
@bea25ta nie sądzę tsh 3 to nie tak tragicznie jeszcze i z tabletkami ;/ ono spada mi szybko jak zwiększam dawkę ... a grzyb hm nie sądzę pojawił się później w zasadzie i cały czas go atakowałam ;/
Nie będę gdybać ...nie wiem ;/ ale po @ sobie pójdę zrobić posiew czy tam wymaz w razie W .
Mam nadzieje ,że lekarz coś zdecyduje , ogólnie nie poddaję się ...i że to się nie powtórzy ;/ chociaż już nie pierwsza i nie ostatnia z takim przypadkiem

reklama
Do góry