reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej [emoji8]
Co do golenia to ja mam podejscie jak bertha, jak jest zima po co nogi golic [emoji23] no chyba ze sa bobosexy to zeby moj mnie znow nie nazwal jezozwierzem to ogole [emoji23][emoji23][emoji23] a tak serio to teraz jak bede miec kilka mscy przerwy to pomysle o laserze.
Moj dzis mnie zagial.
Mowie mu ze pisalyscie ze szczepienia dawcy sa ponoc skuteczniejsze niz meza ( tylko troche drozsze).
A on do mnie o to dobrze, doplacimy pare stow i zrobimy z dawcy, zebym nie musial co chwile jezdzic tylko pojade pierwszy raz a pozniej sama bedziesz jezdzic [emoji33][emoji33][emoji33]
Normalnie zaluje ze mu o tym powiedzialam [emoji85]☹️[emoji35]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
@dżoł ja tez mialam wrazenie, ze ta argumentacja go najbardziej przekonała :p:D

reklama
@roxie123 kochana ja Cię tylko chciałam uzmysłowić, że spokoju to Ty nie osiagniesz, aż urodzisz. Ale rozumiem Cię w pełni strach potrafi zawładnąć naszym umysłem trzeba z tym walczyć.

@Destino czy u Was wszystko dobrze?

@Porzeczka1234 wiem [emoji8] jak na mnie to i tak jakoś spokojna jestem aż dziwne [emoji23] siedzę cały dzień cicho a jak ktos coś do mnie mówi to tylko spojrze haha i już nie pyta [emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

W sensie mojego Małża ale ja zrobilam ta z "premedytacja";)

I bedziesz sama jezdzic?
Ja mam swoje auto tylko ta droga.... [emoji20]
Sprawdzilam na Twoim profilu ze z Lodzi jestes [emoji6] fajnie masz

Wiesz @roxie123 ja zawsze myslałam tak jak pisała nasza @susana albo @agatush kiedy bedzie 30 tydzień myślałam chyba się nie doczekam dziś mam 32+2 i myślę oby do 38 tygodnia dotrwać Boże oby dotrwać i Ty się doczekasz zobaczysz :) :*

@dżoł pojęczysz to będzie Cię wiózł.. jezozwierz Haha dobre , ja nie mogę się nie ogolić nie lubię tej sierści
Porzeczka1234 i kas90 lada chwila i Wy przywitacie swoje Maluchy!!! I zakochacie się na zaboj!!! Ja Wam to mówię :-) wiem po sobie ;-D

@dżoł, pewnie bedzie jezdzil jak go poprosisz :) wiesz jak faceci myslą praktycznie :p on mysli ze skoro niepotrzebny to szkoda z pracy się zrywać itd.
@roxie123, czekamy na wynik:*
@Porzeczka1234, kiedy pakujesz torbę? :D ja we wtorek chcę dokupic resztę rzeczy
Kochana ja jadę do maliny we środę jak się tam nie zostanę bo biorę taką ewentualność to chyba w 34+0 do 34+6 spakuję wszystko i niech czeka myślę, że tak będzie dobrze i ja się poczuję w miarę spokojna bo trochę panikuję, ze nie zdążę itd jakby się coś miało wcześniej zacząć to torba do reki i do szpitala

@agatush ja już taka w stresie jestem chciałabym usnąć na 3 tygodnie i się obudzić

@Porzeczka1234 to zasnijmy razem....... ja bym chciała zasnąć i obudzić się jak już będzie pewność, ze jest serduszko i pięknie bije... a to dobre 1,5-2 tygodnie jeszcze :(
Przespać cały ten czas sprawdzania czy beta ok, czy prawidłowe umiejscowienie, czy jest ciałko zoltkowe, czy jest zarodek..... :(

reklama
Do góry