reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ja tez kupiłam IPL do depilacji i szczerze polecam .
Ja miałam bardzo duży problem z włosami [emoji33][emoji33][emoji33]
Nawet na brodzie [emoji844][emoji844]
Zreszta już miałam taki zarost na twarzy jak facet ! Grube i ciemne wąsy ha ha .
Poszłam na kilka sesji do kosmetologa na laserowe ale nie pomogło mi tak bardzo jak te moje domowe IPL .

Używam go tylko w pierwszym cyklu bo później się boje , że może zaszkodzić w razie zagnieżdżenia itd .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

roxie - zależy o której upuszczą mi krew ;) jak koło 9 to do 12 będą, jak przed 10, to dopiero ok. 13.
Niestety korki we wro na trasie, nie ułatwiają dotarcia do labu mojego. I ewentualne kolejki w labie.
Progesteronu chyba nue ma sensu badać, biorąc luteinę? Co Wy na to?
Tsh chyba tylko zrobię dodatkowo?

@pixi.nova przy samym duphastonie byłby wiarygodny, o ile zrobiłabym go kilka razy i wyciągnęła średnią. Ale wynik pokazywałby ile progesteronu wytwarza mój organizm, bo duphaston nie zaburza wyniku i nie jest wykazywany.
No ale biorę tez luteinę, wiec to bez sensu.
Swoją drogą zapytam doktorka dlaczego stosuje się to i to. A nie tylko konskue dawki duphastonu albo tylko lutki.

@marshia wielu lekarzy woli tak zabezpieczyc pacjentke w razie w ;) Trzymaj sie kochana bedzie dobrze! :)
Mi Jerzak tlumaczyla, ze biorac leki nie bada sie juz progesteronu a mam byc spokojna bo z tej strony jestem zabezpieczona.

@marshia tsh sprawdzaj , bo z tym to nigdy nie wiadomo :) ... ja teraz biorę letrox 1,5 tabletki 75tki , na razie progesteronu nie robię nie bede się stresować , dupka wprowadziłam 3x1 więc w badaniu nie wyjdzie . Ja jadę na 7 rano ale wynik i tak od 14 dopiero do wybrania ...
@pixi.nova a Ty jak się masz ? idziesz jutro na wizyte czy czekasz ? :*

Ostatnia edycja:
@Maciejka78 a jak efekt po laserze ? Powtarzasz czy nie ? :) mnie już dawno kusilo zeby isc

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Bikini robilam jako pierwsze jakies 1.5 roku temu i poki co tylko jakies pojedyncze bledziuszki i slabe jak na reku odrastaja wiec jestem mega zadowolona. Poinformowano mnie ze po ciazy moze cos tam odrosnac bo hormony szaleja i moze nas kobitki dopasc wlochate futerko ale wtedy wystarczy powtorzyc przypominajke jedna.
@roxie123 @marshia jesli teraz Wam agrescior sie nasilił to dobry znak znaczy hormony szaleja niezmiennie trzymam &&& za Was :)

reklama
Do góry