reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia na bikini niestety z 5 razy musialam pojsc ale naprawde bardzo malo odroslo i takie milusie w dotyku ze szkoda ich ruszac. Ja tez mialam czarne sztywniaki przed depilacja choc blondynka jestem.
@roxie123 Ty badz dobrej mysli Misiu bo jak sama piszesz biuscik w stanik sie nie miesci to musi byc dobrze :))

reklama
Co do spotkania to najbardziej emocjonujace spotkanie mialam z @Avita hahaha moze skarbie jeszcze jedno takie?? Jak Twoje bobo?? Prosze mi sie tu chwalic. @Liluli a. Twoj chyba grzeczny czo??
No a ze mną? W połączeniu z twoją owulacja :D
@marshia dobrze ze o tym piszesz bo je też myślałam bo laser @roxie123 robiłam juz kilka raz. Seria to min 4 razy i po kilku latach powtórka ale na pewno 80% jest mniej wiec wole raz w roku zrobić zabieg podtrzymujący niz biegać co chwile np na wosk. Ps my też czekamy! ♡

Potem może doczytam resztę bo dziś nie mój dzień. Ciśnienie mi wywaliło 170/100 a jako niskocisnieniowiec umieram

Ale zarzuciłyście dziś temat:) lato się skończyło a Wy o goleniu linii bikini;) moja córka ma 8 lat i już jej współczuję,bo ma duużo włosków na nogach. Po tacie:) ja jakoś na szczęście nie mogę narzekać:)

@nafoczka mi dzisiaj też wywaliło na 120 i pulsu 100 i to spłam obudziłam się z kołataniem ...taka zryta pogoda jest ;/
@Maciejka78 to jedyny objaw , którego nie da się przeoczyć :p jestem dobrej myśli przynajmniej chce być , ale kurde zaczynam się spinać na jutro xD
@burczuś to moja siostra też musi z maszynka na okrągło i jeszcze jest brunetką to ma ciemne włosy , też wesoło nie ...ja przy niej to gładź :D

Na bete nie trzeba szczególnych wymagań co ? mogę sobie rano połknąć tabletki na tarczyce ?

Witam się kochane owłosione koleżanki :p

Ja ciemna blondynka z czarnym buszem wszędzie, na laseże byłam 2 razy i zaszłam w ciążę przestałam może kupię to cudo co @marshia pisze. Niestety mnie teraz została maszynka bo wszystko odpuściłam mąż goli się zwykła gillette a ja kupiłam sobie gillette mach 3 i ja polecam jest dość ostra i jak ogolę się do lekarza to jestem w miarę gladka i mi chrostek na nogach nie robi a to ważne. Cóż co 3 dni się muszę golić ja mam wannę narożną to golę łydki na siedząco, okolice bikini na stojąco bo widzę się w lusterku i jakoś na razie radzę więc @marshia @Maciejka78 @ovli22 przygotujcie się będzie gorzej jak brzuch rośnie trudno bez lusterka
zapanować nad bikini.
Jeśli chodzi o owłosienie na twarzy brodzie to ja mam blond ale tu pod uszami i trochę w stronę ust po encortonie miałam jak to siostra moja mowi jak "wilk" miałam to wygolić ale się bałam, że odrośnie czarne. I muszę powiedzieć , że wyliniałam wytarło się teraz trochę i wyglądam teraz w miarę normalnie także hormony sprzyjają naszemu owłosieniu.

@Funia90 dobre batoniki :D

@roxie123 nie panicz kochana wierz w kropka nic innego nam nie zostało. Ja betę zawsze badałam po eutyroxie

@czarna_mala @bertha trzymam za Was bardzo mocno kciuki wiem, że teraz bardzo stresujący czas. Ściskam obie

Trzymam kciuki za bety jutrzejsze

My wczoraj w aptece internetowej zamowilismy kosmetyki dla małej wszystko do szpitala dla mnie, witaminy d dla małej wodę do noska aspirator buteliki 2 itd i zgadnijcie daliśmy 400 zł dokupiłam dziś piżamy do karmienia i torbę do szpitala. Jeszcze kilka drobiazgów zostało ale chciałam to kupić teraz bo jakbym w szpitalu wylądowała to mąż tego wszystkiego nie połapie. @nafoczka mleka nie kupiłam bo mowliłyscie o tym , że takie jakie w szpitalu ale jak pytałam męża jakie mleko kupi w razie w to recytuje bebilon HA dziękuję.

Ostatnia edycja:
Hej [emoji8]
Co do golenia to ja mam podejscie jak bertha, jak jest zima po co nogi golic [emoji23] no chyba ze sa bobosexy to zeby moj mnie znow nie nazwal jezozwierzem to ogole [emoji23][emoji23][emoji23] a tak serio to teraz jak bede miec kilka mscy przerwy to pomysle o laserze.
Moj dzis mnie zagial.
Mowie mu ze pisalyscie ze szczepienia dawcy sa ponoc skuteczniejsze niz meza ( tylko troche drozsze).
A on do mnie o to dobrze, doplacimy pare stow i zrobimy z dawcy, zebym nie musial co chwile jezdzic tylko pojade pierwszy raz a pozniej sama bedziesz jezdzic [emoji33][emoji33][emoji33]
Normalnie zaluje ze mu o tym powiedzialam [emoji85]☹️[emoji35]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 wiem ,że teraz tylko wiara i czekanie... marzę aby dotrwać do etapu , w którym jesteś :*
Wiesz @roxie123 ja zawsze myslałam tak jak pisała nasza @susana albo @agatush kiedy bedzie 30 tydzień myślałam chyba się nie doczekam dziś mam 32+2 i myślę oby do 38 tygodnia dotrwać Boże oby dotrwać i Ty się doczekasz zobaczysz :) :*

@dżoł pojęczysz to będzie Cię wiózł.. jezozwierz Haha dobre , ja nie mogę się nie ogolić nie lubię tej sierści

Tez mam stres czekam na jutrzejszą betę... myślałam że dzisiaj już teścior będzie hoho a on dalej taki bladziuchny 10-11dpo dziś okolo , no ale niby mówią ze z dnia na dzień wielkiej różnicy nie będzie : / a ja mam w głowie biochemiczna bo jestem przed terminem @ :( poproszę o kopa

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Roxie123 przywołuje Cię do porządku!!!! I wysyłam wirtualnego kopniaka ode mnie i Michaski!!!!

reklama
@Porzeczka1234 rozumiem ... i tak będzie aż ją ucałujesz :) tylko ja się okropnie boje tych pierwszych tygodni dni ... nigdy nie miałam przyjemności usłyszeć serduszka , takie to jest trudne ...ale jedna duszyczka mi napisała ,że to zupełnie inna ciąża jak tamte i tego chce się trzymać . Dziękuję za wsparcie :*
@agatush poczułam :D już , już ... ogarniam się :) :*

Chce być już po wyniku i wiedzieć coś

@dżoł jak to facet głupio pogadał... normalka ;p ale na pewno z dobrą myślą :*

Do góry