Witam się kochane owłosione koleżanki
Ja ciemna blondynka z czarnym buszem wszędzie, na laseże byłam 2 razy i zaszłam w ciążę przestałam może kupię to cudo co
@marshia pisze. Niestety mnie teraz została maszynka bo wszystko odpuściłam mąż goli się zwykła gillette a ja kupiłam sobie gillette mach 3 i ja polecam jest dość ostra i jak ogolę się do lekarza to jestem w miarę gladka i mi chrostek na nogach nie robi a to ważne. Cóż co 3 dni się muszę golić ja mam wannę narożną to golę łydki na siedząco, okolice bikini na stojąco bo widzę się w lusterku i jakoś na razie radzę więc
@marshia @Maciejka78 @ovli22 przygotujcie się będzie gorzej jak brzuch rośnie trudno bez lusterka
zapanować nad bikini.
Jeśli chodzi o owłosienie na twarzy brodzie to ja mam blond ale tu pod uszami i trochę w stronę ust po encortonie miałam jak to siostra moja mowi jak "wilk" miałam to wygolić ale się bałam, że odrośnie czarne. I muszę powiedzieć , że wyliniałam wytarło się teraz trochę i wyglądam teraz w miarę normalnie także hormony sprzyjają naszemu owłosieniu.
@Funia90 dobre batoniki
@roxie123 nie panicz kochana wierz w kropka nic innego nam nie zostało. Ja betę zawsze badałam po eutyroxie
@czarna_mala @bertha trzymam za Was bardzo mocno kciuki wiem, że teraz bardzo stresujący czas. Ściskam obie
Trzymam kciuki za bety jutrzejsze
My wczoraj w aptece internetowej zamowilismy kosmetyki dla małej wszystko do szpitala dla mnie, witaminy d dla małej wodę do noska aspirator buteliki 2 itd i zgadnijcie daliśmy 400 zł dokupiłam dziś piżamy do karmienia i torbę do szpitala. Jeszcze kilka drobiazgów zostało ale chciałam to kupić teraz bo jakbym w szpitalu wylądowała to mąż tego wszystkiego nie połapie.
@nafoczka mleka nie kupiłam bo mowliłyscie o tym , że takie jakie w szpitalu ale jak pytałam męża jakie mleko kupi w razie w to recytuje bebilon HA dziękuję.