reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia na bikini niestety z 5 razy musialam pojsc ale naprawde bardzo malo odroslo i takie milusie w dotyku ze szkoda ich ruszac. Ja tez mialam czarne sztywniaki przed depilacja choc blondynka jestem.
@roxie123 Ty badz dobrej mysli Misiu bo jak sama piszesz biuscik w stanik sie nie miesci to musi byc dobrze :))

reklama
Co do spotkania to najbardziej emocjonujace spotkanie mialam z @Avita hahaha moze skarbie jeszcze jedno takie?? Jak Twoje bobo?? Prosze mi sie tu chwalic. @Liluli a. Twoj chyba grzeczny czo??
No a ze mną? W połączeniu z twoją owulacja :D
@marshia dobrze ze o tym piszesz bo je też myślałam bo laser @roxie123 robiłam juz kilka raz. Seria to min 4 razy i po kilku latach powtórka ale na pewno 80% jest mniej wiec wole raz w roku zrobić zabieg podtrzymujący niz biegać co chwile np na wosk. Ps my też czekamy! ♡

Potem może doczytam resztę bo dziś nie mój dzień. Ciśnienie mi wywaliło 170/100 a jako niskocisnieniowiec umieram

Ale zarzuciłyście dziś temat:) lato się skończyło a Wy o goleniu linii bikini;) moja córka ma 8 lat i już jej współczuję,bo ma duużo włosków na nogach. Po tacie:) ja jakoś na szczęście nie mogę narzekać:)

@nafoczka mi dzisiaj też wywaliło na 120 i pulsu 100 i to spłam obudziłam się z kołataniem ...taka zryta pogoda jest ;/
@Maciejka78 to jedyny objaw , którego nie da się przeoczyć :p jestem dobrej myśli przynajmniej chce być , ale kurde zaczynam się spinać na jutro xD
@burczuś to moja siostra też musi z maszynka na okrągło i jeszcze jest brunetką to ma ciemne włosy , też wesoło nie ...ja przy niej to gładź :D

Na bete nie trzeba szczególnych wymagań co ? mogę sobie rano połknąć tabletki na tarczyce ?

Witam się kochane owłosione koleżanki :p

Ja ciemna blondynka z czarnym buszem wszędzie, na laseże byłam 2 razy i zaszłam w ciążę przestałam może kupię to cudo co @marshia pisze. Niestety mnie teraz została maszynka bo wszystko odpuściłam mąż goli się zwykła gillette a ja kupiłam sobie gillette mach 3 i ja polecam jest dość ostra i jak ogolę się do lekarza to jestem w miarę gladka i mi chrostek na nogach nie robi a to ważne. Cóż co 3 dni się muszę golić ja mam wannę narożną to golę łydki na siedząco, okolice bikini na stojąco bo widzę się w lusterku i jakoś na razie radzę więc @marshia @Maciejka78 @ovli22 przygotujcie się będzie gorzej jak brzuch rośnie trudno bez lusterka
zapanować nad bikini.
Jeśli chodzi o owłosienie na twarzy brodzie to ja mam blond ale tu pod uszami i trochę w stronę ust po encortonie miałam jak to siostra moja mowi jak "wilk" miałam to wygolić ale się bałam, że odrośnie czarne. I muszę powiedzieć , że wyliniałam wytarło się teraz trochę i wyglądam teraz w miarę normalnie także hormony sprzyjają naszemu owłosieniu.

@Funia90 dobre batoniki :D

@roxie123 nie panicz kochana wierz w kropka nic innego nam nie zostało. Ja betę zawsze badałam po eutyroxie

@czarna_mala @bertha trzymam za Was bardzo mocno kciuki wiem, że teraz bardzo stresujący czas. Ściskam obie

Trzymam kciuki za bety jutrzejsze

My wczoraj w aptece internetowej zamowilismy kosmetyki dla małej wszystko do szpitala dla mnie, witaminy d dla małej wodę do noska aspirator buteliki 2 itd i zgadnijcie daliśmy 400 zł dokupiłam dziś piżamy do karmienia i torbę do szpitala. Jeszcze kilka drobiazgów zostało ale chciałam to kupić teraz bo jakbym w szpitalu wylądowała to mąż tego wszystkiego nie połapie. @nafoczka mleka nie kupiłam bo mowliłyscie o tym , że takie jakie w szpitalu ale jak pytałam męża jakie mleko kupi w razie w to recytuje bebilon HA dziękuję.

Ostatnia edycja:
Hej [emoji8]
Co do golenia to ja mam podejscie jak bertha, jak jest zima po co nogi golic [emoji23] no chyba ze sa bobosexy to zeby moj mnie znow nie nazwal jezozwierzem to ogole [emoji23][emoji23][emoji23] a tak serio to teraz jak bede miec kilka mscy przerwy to pomysle o laserze.
Moj dzis mnie zagial.
Mowie mu ze pisalyscie ze szczepienia dawcy sa ponoc skuteczniejsze niz meza ( tylko troche drozsze).
A on do mnie o to dobrze, doplacimy pare stow i zrobimy z dawcy, zebym nie musial co chwile jezdzic tylko pojade pierwszy raz a pozniej sama bedziesz jezdzic [emoji33][emoji33][emoji33]
Normalnie zaluje ze mu o tym powiedzialam [emoji85]☹️[emoji35]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 wiem ,że teraz tylko wiara i czekanie... marzę aby dotrwać do etapu , w którym jesteś :*
Wiesz @roxie123 ja zawsze myslałam tak jak pisała nasza @susana albo @agatush kiedy bedzie 30 tydzień myślałam chyba się nie doczekam dziś mam 32+2 i myślę oby do 38 tygodnia dotrwać Boże oby dotrwać i Ty się doczekasz zobaczysz :) :*

@dżoł pojęczysz to będzie Cię wiózł.. jezozwierz Haha dobre , ja nie mogę się nie ogolić nie lubię tej sierści

Tez mam stres czekam na jutrzejszą betę... myślałam że dzisiaj już teścior będzie hoho a on dalej taki bladziuchny 10-11dpo dziś okolo , no ale niby mówią ze z dnia na dzień wielkiej różnicy nie będzie : / a ja mam w głowie biochemiczna bo jestem przed terminem @ :( poproszę o kopa

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Roxie123 przywołuje Cię do porządku!!!! I wysyłam wirtualnego kopniaka ode mnie i Michaski!!!!

reklama
@Porzeczka1234 rozumiem ... i tak będzie aż ją ucałujesz :) tylko ja się okropnie boje tych pierwszych tygodni dni ... nigdy nie miałam przyjemności usłyszeć serduszka , takie to jest trudne ...ale jedna duszyczka mi napisała ,że to zupełnie inna ciąża jak tamte i tego chce się trzymać . Dziękuję za wsparcie :*
@agatush poczułam :D już , już ... ogarniam się :) :*

Chce być już po wyniku i wiedzieć coś

@dżoł jak to facet głupio pogadał... normalka ;p ale na pewno z dobrą myślą :*

Do góry