reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kochana ja jadę do maliny we środę jak się tam nie zostanę bo biorę taką ewentualność to chyba w 34+0 do 34+6 spakuję wszystko i niech czeka myślę, że tak będzie dobrze i ja się poczuję w miarę spokojna bo trochę panikuję, ze nie zdążę itd jakby się coś miało wcześniej zacząć to torba do reki i do szpitala

@agatush ja już taka w stresie jestem chciałabym usnąć na 3 tygodnie i się obudzić
Spokojnie Kochana wszystko będzie dobrze zobaczysz :-) nie ma innej opcji :-)

reklama
@Porzeczka1234 w jaki sposob sprawdzasz czy nie uciekaja ci wody?

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana dostałam takie paski lakmusowe od ginekologa ale dziewczyny mnie tu uswiadomiły , że można kupić je w aptece czytałam że sa jeszcze takie testy ale one kosztują 30 zł więc nie wiem czy nie lepiej na ip pojechać. Moja ginka powiedziała , że jakby mi coś wyciekło i lekko po nogach pociekło albo bardzo to na pewno wody i do szpitala odrazu. Reszta to może być mocz bo jak mnie mała kopnie porzadnie po pecherzu to czuję , że zaraz się posikam i może czasem coś mi tam poleci ale sa to mini ilości moczu

@Porzeczka1234 a ja nic nie czulam, tylko poszlam siku a majty mokre. Co prawda nie ma tego duzo, ale... to nie sluz. Po prostu jak woda. Nic nie czulam. Nawet nie wiem kiedy. Wczoraj bylam u milewicza i wszystko bylo ok. Czekam na info od gina. Jak znowu bedzie mokro jade na ip. Pytam jak to zrobic, bo jak sprawdzic taki wyciek?

Mnie powiedziała , żeby te majtki wkładki wziąść ze sobą do szpitala bo polewają je jakimś płynem i wiedzą czy to wody czy mocz czy jakiś śluz wodny z pochwy ja też wkładki mam , że tak powiem lekko mokrawe ale wymieniam 2,3 dziennie więc może dlatego

@Destino pomodlilam się za Was...wierze ze wszystko bedzie dobrze kochana...musi byc .
Jedź może , lekarze będą mieć Cię pod kontrolą....

A ja mam dylemat czy iść jutro po nystatyne... Myślicie ze jest bezpieczna na takim wczesnym etapie ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxi1234 w pierwszym trymestrze mialam 2 razy nystantyne

@Porzeczka1234 to znaczy ze kazala ci sprawdzac ze wzgledu na te mokre wkladki czy profilaktycznie?
Cholera czemu to takie trudne

Do góry