reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kochana ja jadę do maliny we środę jak się tam nie zostanę bo biorę taką ewentualność to chyba w 34+0 do 34+6 spakuję wszystko i niech czeka myślę, że tak będzie dobrze i ja się poczuję w miarę spokojna bo trochę panikuję, ze nie zdążę itd jakby się coś miało wcześniej zacząć to torba do reki i do szpitala

@agatush ja już taka w stresie jestem chciałabym usnąć na 3 tygodnie i się obudzić
Spokojnie Kochana wszystko będzie dobrze zobaczysz :-) nie ma innej opcji :-)

reklama
@Porzeczka1234 w jaki sposob sprawdzasz czy nie uciekaja ci wody?

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana dostałam takie paski lakmusowe od ginekologa ale dziewczyny mnie tu uswiadomiły , że można kupić je w aptece czytałam że sa jeszcze takie testy ale one kosztują 30 zł więc nie wiem czy nie lepiej na ip pojechać. Moja ginka powiedziała , że jakby mi coś wyciekło i lekko po nogach pociekło albo bardzo to na pewno wody i do szpitala odrazu. Reszta to może być mocz bo jak mnie mała kopnie porzadnie po pecherzu to czuję , że zaraz się posikam i może czasem coś mi tam poleci ale sa to mini ilości moczu

@Porzeczka1234 a ja nic nie czulam, tylko poszlam siku a majty mokre. Co prawda nie ma tego duzo, ale... to nie sluz. Po prostu jak woda. Nic nie czulam. Nawet nie wiem kiedy. Wczoraj bylam u milewicza i wszystko bylo ok. Czekam na info od gina. Jak znowu bedzie mokro jade na ip. Pytam jak to zrobic, bo jak sprawdzic taki wyciek?

Mnie powiedziała , żeby te majtki wkładki wziąść ze sobą do szpitala bo polewają je jakimś płynem i wiedzą czy to wody czy mocz czy jakiś śluz wodny z pochwy ja też wkładki mam , że tak powiem lekko mokrawe ale wymieniam 2,3 dziennie więc może dlatego

@Destino pomodlilam się za Was...wierze ze wszystko bedzie dobrze kochana...musi byc .
Jedź może , lekarze będą mieć Cię pod kontrolą....

A ja mam dylemat czy iść jutro po nystatyne... Myślicie ze jest bezpieczna na takim wczesnym etapie ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxi1234 w pierwszym trymestrze mialam 2 razy nystantyne

@Porzeczka1234 to znaczy ze kazala ci sprawdzac ze wzgledu na te mokre wkladki czy profilaktycznie?
Cholera czemu to takie trudne

Do góry