reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Destino dziękuję za informacje w takim razie idę jutro gdzies po receptę bo nie da rady z lekami bez recepty :( mam nadzieje ze nie zaszkodzi

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino nie kazała mi sprawdzać ze względu na gbs bo on możesz powodować pęknięcie pecherza i w ogóle ona też trochę przewraliwiona jest i próbuje wszystko przewidzieć

A ty bierzesz jakieś tabletki dopochwowe? Provag czy coś w tym stylu bo u mnie po tym też taka woda leci

Idę rano na te badania myślicie że jak podejdę na izbę to jakiś lekarz by mi wpisał? Czy mnie wysmieje . Weszlabym tylko zapytać czy mi wypisze recepte :/
Przyznam szczerze że nie chce żeby mój gin na NFZ wiedział o ciąży a moja doktorka rodzinna na urlopie :( u mnie taki problem z tymi receptami

@Porzeczka1234 w zasadzie to tylko trivagin. Przywyklam juz do wydzieliny po nim. Jest innej konsystencji. To teraz bylo zupelnie jak woda. Niby nie jest specjalnie duzo i sie narazie nie powtarza. Na mysl o szpitalu robi mi sie niedobrze. Mialam papierki ale wywalilam tuz przed ciaza. Nie myslalam ze sie przydadza. Jutro o 9 zobaczy mnie gin i jak trzeba to pojedziemy na szpital.

Kochane dziekuje za dobre slowa. Sprubuje sie wyciszyc i troche pospac. Strach odbiera mi rozum. Dobrze ze gin nie panikuje

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino ja zupełnie nie znam tych problemów i nie wiem co mogliby Cię na ten moment uspokoić, mogę tylko powiedzieć, ze trzymam kciuki, żeby tam w środku u maluszka wszystko było ok. Skoro gin jest spokojny, to na pewno nie ma powodu do paniki :)
Ale dobrze, ze jutro to skontrolujesz. Jesteśmy z Tobą

Destino mam nadzieje , że wszystko się ułoży i to tylko jakiś mały incydent [emoji50]
Jutro już będzie dobrze ;) [emoji173]️jestem z wami [emoji8].

Dziewczyny doradźcie !! Czy cyglogest 400mg nie jest czasami dla mnie za dużo !

Mam w sumie go przepisane 400 mg ale jak będę już w ciąży ;)

A teraz nie jestem tylko na wszelkie W biorę a jak nie będę w ciąży to chociaż @ przyjdzie wcześniej i może mi cykl wyreguluje [emoji50].
Nie myślicie , że powinnam jednak zmniejszyć dawkę ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Siedzę czekam na pobranie krwi . Jakaś zrezygnowana jestem od rana chce mi się wyć .
Może ciocia mi załatwi receptę na ta nystatyne :/
@marshia &&& za bete , na pewno ładnie urosła jak ostatnio
@pixi.nova Ty dzisiaj masz wizytę?

reklama
Do góry