reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
roxie123
Idę rano na te badania myślicie że jak podejdę na izbę to jakiś lekarz by mi wpisał? Czy mnie wysmieje . Weszlabym tylko zapytać czy mi wypisze recepte :/
Przyznam szczerze że nie chce żeby mój gin na NFZ wiedział o ciąży a moja doktorka rodzinna na urlopie u mnie taki problem z tymi receptami
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Przyznam szczerze że nie chce żeby mój gin na NFZ wiedział o ciąży a moja doktorka rodzinna na urlopie u mnie taki problem z tymi receptami
@Porzeczka1234 w zasadzie to tylko trivagin. Przywyklam juz do wydzieliny po nim. Jest innej konsystencji. To teraz bylo zupelnie jak woda. Niby nie jest specjalnie duzo i sie narazie nie powtarza. Na mysl o szpitalu robi mi sie niedobrze. Mialam papierki ale wywalilam tuz przed ciaza. Nie myslalam ze sie przydadza. Jutro o 9 zobaczy mnie gin i jak trzeba to pojedziemy na szpital.
Kochane dziekuje za dobre slowa. Sprubuje sie wyciszyc i troche pospac. Strach odbiera mi rozum. Dobrze ze gin nie panikuje
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochane dziekuje za dobre slowa. Sprubuje sie wyciszyc i troche pospac. Strach odbiera mi rozum. Dobrze ze gin nie panikuje
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
marshia
@Destino ja zupełnie nie znam tych problemów i nie wiem co mogliby Cię na ten moment uspokoić, mogę tylko powiedzieć, ze trzymam kciuki, żeby tam w środku u maluszka wszystko było ok. Skoro gin jest spokojny, to na pewno nie ma powodu do paniki
Ale dobrze, ze jutro to skontrolujesz. Jesteśmy z Tobą
Ale dobrze, ze jutro to skontrolujesz. Jesteśmy z Tobą
Destino mam nadzieje , że wszystko się ułoży i to tylko jakiś mały incydent [emoji50]
Jutro już będzie dobrze [emoji173]️jestem z wami [emoji8].
Dziewczyny doradźcie !! Czy cyglogest 400mg nie jest czasami dla mnie za dużo !
Mam w sumie go przepisane 400 mg ale jak będę już w ciąży
A teraz nie jestem tylko na wszelkie W biorę a jak nie będę w ciąży to chociaż @ przyjdzie wcześniej i może mi cykl wyreguluje [emoji50].
Nie myślicie , że powinnam jednak zmniejszyć dawkę ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jutro już będzie dobrze [emoji173]️jestem z wami [emoji8].
Dziewczyny doradźcie !! Czy cyglogest 400mg nie jest czasami dla mnie za dużo !
Mam w sumie go przepisane 400 mg ale jak będę już w ciąży
A teraz nie jestem tylko na wszelkie W biorę a jak nie będę w ciąży to chociaż @ przyjdzie wcześniej i może mi cykl wyreguluje [emoji50].
Nie myślicie , że powinnam jednak zmniejszyć dawkę ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
roxie123
Siedzę czekam na pobranie krwi . Jakaś zrezygnowana jestem od rana chce mi się wyć .
Może ciocia mi załatwi receptę na ta nystatyne :/
@marshia &&& za bete , na pewno ładnie urosła jak ostatnio
@pixi.nova Ty dzisiaj masz wizytę?
Może ciocia mi załatwi receptę na ta nystatyne :/
@marshia &&& za bete , na pewno ładnie urosła jak ostatnio
@pixi.nova Ty dzisiaj masz wizytę?
reklama
Podziel się: