Dziękuje dziewczyny, że pamiętacie o mnie i dodajecie otuchy
Wczoraj spedzilam dzien z rodzinka i jakos mi lepiej. Poplakalam sobie, wyzalilam sie. Czlowiek potrzebuje wsparcia.
@anetkruczek ma racje ja mysle, ze tu na forum mozna poznac prawdziwe przyjaciolki. Szkoda, ze mamy do siebie tak daleko z niektorymi dziewczynami. Ale
@marzycielka81 jezeli masz ochote mozemy sie spotkac we trzy z
@Marthi
To chyba nasza cala reprezentacja z Poznania
Jezeli kogos pominelam to przepraszam. Moze ustalimy dziewczyny jakies spotkanko?
U mnie dzisiaj dzien doliny. Dzisiaj/wczoraj przypada termin mojej drugiej miesiaczki kiedy zawsze poranialam, no jeszcze 9tydzien poronilam za pierwszym razem ale ciaza zatrzymala sie w 8.
Smutno mi bardzo. Martwie sie ogromnie. Jakby tego bylo malo plamienia i poronienia zawsze zaczynaly sie w sobote...
Do tego boje sie, ze o ironio zdrowe ciaze mi polecialy a chora jak sie utrzyma to nie wiem co zrobie..
Tak bardzo bym chciala zeby wszystko bylo dobrze.. Cholernie sie boje. Nie wiem czy mam jakiekolwiek szanse.
Nie pisze bo nie chce wam dolinowac... Wiem, ze z takiego smutnego gadania tylko stres u dziewczyn powstaje wiec siedze w krzaczorach. Udanego weekendu kochane!