reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@pixi.nova kochana jeżeli mogę doradzić to korzystaj ze spotkania z @marzycielka81 , ja dzięki temu forum mam wspaniałą przyjaciółkę , a jej obecność bardzo bardzo mi pomaga oczywiście chodzi o @Kwiatuszekk23 :*

@dżoł napisz do @mickey* bo mnie się wydaje po tym co powiedział jej doktor SYDOR (to immunolog z Krakowa pracujący też na terenie w Łodzi(, że Ty byś się chyba nadawała na ten accofil. Chyba jesteś jednym z tych przypadków patrząc na Twoją historię.

@bea25ta moja wizyta wczorajsza u Pana Doktora to chyba pozostanie słodką tajemnicą <3

reklama
Aha [emoji4]z dojazdami rozumiem bo wiadomo kiedy jest potrzeba szuka sie najlepszych specjalistów i to nie podlega dyskusji [emoji4] ciekawiło mnie to właśnie bo przewijają się ciągle tylko 3 nazwiska lekarzy

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Wybaczcie dziewuszki, może wczorajsza moja wiadomość nie była czytelna, ale to taki mój czas...
może zamotałam, tak jak pisze @anetkruczek to dr SYDOR powiedział mi ze musimy się spieszyć bo on ma 20 min na pacjenta a i tak zeszło nam dłużej...
powiem tak poziom etyczny dr pozostawia jak dla mnie sporo do zyczenia...
jego poziom merytoryczny w zakresie medycyny jedynie mnie zahamował, żeby nie wybuchnąć i powiedzieć co myślę, on niczym spisze wyniki, to mija jakieś 10-15 min w między czasie dopytując, my nie jesteśmy łatwymi przypadkami i jesli on myśli że z taką pacjentką mu zejdzie tyle co z każdym innym pacjentem to lekarz ma trochę za mało w sobie empatii:no2:
miałam spisane pyt na kartce i nawet ich nie zadałam,
moze dr P jest specyficzny ale on jak dla mnie jest ogromnym wsparciem
dr Sydor powiedział żeby nie stosować acardu bo on i tak swoją robote robi od razu jak go bierze w ciązy-zapewne mu chodziło o to że acard-kwas acetylosalicylowy aktywuje nk
@anetkruczek bardzo ci dziękuje za wczoraj, kochana jesteś ;)ogromne znaczenie ma dla mnie to co dałaś od Siebie/Mamy.

To ja już nie wiem co jest dobre a co nie ... Ja acard biorę raz dziennie :/
Wstawiajcie fotki na prywatny ze spotkań [emoji4]będziemy podziwiać

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilis91 to nie profesjonalne zachowanie doktorka, bo jak nie ma czasu dla pacjenta to niech ma odwage nie wziasc za to pieniedzy. Nie poswiecil nam nawet 20 min, bo mial opoznienie. Chcielismy zadac pytania odnosnie in vitro do ktorego nas namawial, a nie moglismy. Poza tym to bylo bardzo wazne bo dla mnie stymulacja do in vitro stanowi zagrozenie zycia. Nie chce odstraszac, bo wielu osobom pomogl, nam sie nie udalo.
A Milewicz... to specyficzny gosc, ale leki daje na ryczalt, nie boi sie duzych dawek, jak chcesz cos wiecej to czesto przychyla sie do twojej prosby. Czesto kontroluje, nie jest drogi. Jednak to nie lekarz, ktory tlumaczy, wyjasnia. Odpowiada na pytania, ale jest powsciagliwy. Potrafi odebrac tel nawet za granica bedac na urlopie. Ale jest bardzo specyficzny. Nie chce go oceniac, tak samo jak dr P, bo inaczej patrzy sie z mojej perspektywy, gdzie ciaza jest zagrozeniem zycia, a inaczej ludziom, ktorym troche trzeba pomoc by do rodzicielstwa dojsc. I podziwiam dr P ktory powiedzial wprost, ze wolalby bysmy u niego tego nie robili. Trzeba miec odwage, by cos takiego powiedziec.
A moja ciaze prowadzi pani Sylwia Koryga-Wszolek. Ona zaryzykowala.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoł tak jak wspomniała @anetkruczek accofil jest podawany kobietom które mają problem na poziomie implantacyjnym (tak sydor powiedział) i niewiem czy robiłaś aktywność nk?
on mówił ze to jest najważniejsze badanie, nie licczba kom nk!
aaa wiecie ja mam aktywność ponad normę około 28 po dodaniu IL-2 coś koło 50 a on mi mówi ze utrzymuje ciąże na intralipidzie gdzie kobiety mają tą pierwszą aktywność koło 70!!!:szok::szok::szok:
napiszę Wam coś jeszcze o badanich co Sydor zalecił ale to już wieczorem jak będę mięć chwilkę
cdn

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry