reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kochane wczoraj padłam dopiero dzisiaj nadrobiłam wasze wpisy.
@bea25ta Potrafisz poprawić humor swoimi postami.
@Funia90 I tego proszę się trzymać nie denerwujemy się aby nie zaszkodzić małej. Przyjdzie czas na reprymendę dla męża .
@pixi.nova @dżoł Kochane wspieram całym sercem. Odnosząc się do waszych postów to pewnie nigdy nie będziemy w stanie zrozumieć dlaczego tak się dzieje . Bo przecież to wszystko jest takie niesprawiedliwe dlaczego to my te , które tak bardzo pragną dać życie tracą je jedno po drugim. Przecież my tak bardzo pragniemy . Często myślę jaki jest zamysł Boga w tym wszystkim czy chce nas czegoś nauczyć dać lekcję życia abyśmy doszły do jakiegoś wniosku i przemyśleń. Abyśmy bardziej doceniły to co mamy. Używając tak silnych argumentów. Miewam dni kiedy mam dość i jestem zmęczona . Po burzy jednak wychodzi słońce i wówczas znajduję siły aby iść dalej . Bo to tylko ode mnie zależy czy się poddam czy będę walczyć dalej. Pragnienie posiadania dziecka zawsze wygrywa. Wierzę głęboko w Miłosierdzie Boże i w to , że jeżeli ktoś bardzo pragnie i bezgranicznie zaufa Boga może wyprosić zdroje łask. Przecież Bóg chce od nas miłosierdzia nie ofiary.Jest to jednak niezwykle trudne bo ludzka natura jest słaba .
Jestem głęboko przekonana , że każdej z nas kiedyś się uda . Ile czasu upłynie to tylko sam Bóg wie.
@roxie123 Kciuki za II kreski. Modliłam się do św. Joanny Berreto Molly.
@marshia Nieustannie wspieram.
@bertha Super że kariotypy prawidłowe.
@agatush Młio , że znajdujesz czas aby do nas zajrzeć.
@Destino Kochana piszesz bardzo mądrze i dojrzale. podobnie jak @edloteh.
@czarna_mala @mała79 @burczuś Życzę wytrwałości i sił w dążeniu do celu.
@nafoczka Dziękuję za miłe słowo.
Powiem wam , że bardzo przeżyłam tą drożność . Wieczorem chciało mi się płakać , że ta nasza droga czasami jest tak trudna. Zawsze wydawało mi się , że jestem silną i ambitną kobietą czasami bywa trudno . Chociażby dlatego jak piszecie , że nasze życie kręci się wokół jednego i trzeba naprawdę mądrości ,dystansu aby w tym wszystkim nie zwariować . Znaleźć czas na wspólne pasje, wieczory , rozmowy spotkania z przyjaciółmi .
@Porzeczka1234 @kas90 Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
@bea25ta Dziękuje kochanie. Oby twoje słowa byly prorocze ;) Niestety ja z Poznania jestem.
Inny gin, ktory tez jest mega specem od usg wlasnie mi odpisal, że bez sensu robic teraz usg bo to trzeba spojrzec po 7-10 dniach. Takze laski kolejny raz biore na wstrzymanie... Poprostu nie mam wyboru jak siedziec i czekac. Chcoby armia ginow mnie obejrzala to pewnie i tak kazaliby mi czekac...
W sumie to dzisiaj glownie spie, chyba z nerwow... Takze tego..
@magda1208 Dziękuje za dobre słowa. Przykro mi, że tak cierpiałas na tej droznosci.. Niestety musimy przechodzic wiele bolu i cierpienia w drodze po upragnione malenstwo. Wierze, ze kiedys nam sie uda ale to bardzo trudne.. Ja tez mam dni jak dzisiaj, ze caly czas rycze i mowie,ze nie dam juz wiecej rady... A pozniej patrze na mojego kochanego i mysle jakim by byl cudownym ojcem.. Jakie nasze dziecko byloby kochane, ze dla nas byloby najcudowniejsze na calym swiecie. I mysle, ze nie moge sie poddac bo od zawsze marzylam, ze bedziemy rodzina.. Uda nam sie kochana. Zobaczysz miłość wraca..

Ostatnia edycja:
@Ilis91 Nie jest łatwo wierzyc.. Ja tez czasami mysle, ze nie dam rady.. Ale mysle sobie, ze jeszcze jestem w miare mloda i musze probowac choc to bardzo boli i jest ciezkie jak sa nerwy i sie nie udaje.
Przykro mi, ze twoj maz Cie nie rozumie. Byc moze jeszcze nie dojdzal do tego aby chec dziecka byla w nim tak silna. Pewnie jest bardzo mlody? Faceci niesety pozno dojrzewaja.. moj bardzo dlugo bal sie miec dzieci. Tutaj zawsze mozesz liczyc na nasze wsparcie. Ja tez troche jestem pesymistka.. Przerazaja mnie rzeczy, na ktore nie mam wplywu.. Zawsze musialam osiagac swoje cele. Tez jak Ty nie raz przyplacilam to prawie nerwica. W mlodosci mialam zaburzenia odzywiania. Bo musialam byc perfekcyjna.. Przepracowalam to i dawno sie z tym uporalam.Ale wiem jak trudno jest akceptowac slabosci. Studia tez musialy byc najlepsze, w szkole tez.. Musimy nauczyc sie odpuszczac..
Twoj maz na pewno Cie kocha chce dla Was dobrze. To pewnie taka maska jaka nalozyl na siebie aby nie okazywac slabosci. Ja go troche rozumiem, bo przed obcymi tez zakladam te maski..
Na jakim etapie jestes? Badasz sie teraz?

Dzis 13-14.
Pixi ja sobie skopiowalam do worda i wydrukowalam to co bertha mi napisala:
1505985472-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny Ana cytokiny i LCT do Pasnika zrobcie. Ja kirow nie mialam no ale moze warto tez zrobic.
A i ogolne nasienia chcial

@dżoł kochana ściskam

@Ilis91 wspieram

@pixi.nova tak sobie myślę może ta twoja Pani dr faktycznie coś walneła źle zmierzyła przecież u mnie z wagą też tak było. Trzeba czekać .....

@Funia90 co ten chłop znów kombinuje ja mam najbliżej może wpadnę się z nim przywitać :p

@roxie123 to trzymam kciuki

@bea25ta szukaj męża bo w lesie zostanie

@bertha super że kariotyp w porządku

Wózek ten Link do: Wózek 2w1 Invictus V-Pram
Fotelik cybex Link do: CYBEX Platinum fotelik CLOUD Q PLUS + baza ISOFIX dla dzieci 0-13kg - rozkładany do leżenia! - BoboWózki

Tylko wszystko kupiłam w sklepie stacjonarnym i dałam dużo dużo mniej, dziś przyszły mi nowe ubranka schowałam i będę prać w sobotę.

Dziewczyny dziś boli mnie podbrzusze lekko i tylko jak mała bardzo kopie 30 sekund i przestaje i nie wiem co robić trochę w panice jestem ale biorę pod uwagę to , że mam duże trudności z wyprożnieniem tzn 2 dni nie chodzę i pójdę i ten drugi dzień najgorszy zrobiłam szybki obiad i leżę co myślicie... @bea25ta może ty coś podpowiesz myślałam , że mała się obróciła ale raczej nie i jak kopnie w krocze to właśnie taki dziwny ból i kłocie i spokój chyba że ona taka duża juz jest że te boksy i kopniaki będą lekko boleć ja tego nie nie wiem bo nigdy nie byłam w tak wyysokiej ciąży. Szyjka wysoko twarda długość na 1,5 palca czyli tak jak od początku sama się zbadałam potrafię po tylu latach, pasek żółty wody się nie sączą

@ovli22 ja biorę 2x2 pod język rano i wieczorem ja je ssam pod jezykiem jak cukierki do smaku się przyzwyczaiłam

Ostatnia edycja:
Dzoł czekam z niecierpliwością na twoje wyniki ;)

Dostałam dzisiaj od koleżeński taki zestaw ;)
Jedne są podjęzykowa ( o co chodzi ? Że się je pod językiem trzyma ?! )

I drugie sà dop ....

Czy ktoś wie jaka dawkę brać ?

1505996559-aaaaaa.jpeg

Acha dzieczyny od was jeszcE paczuszek nie otrzymałam ;(

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe
@ovli22 ja w ciazy podjezykowa wlasnie od Maliny mialalam przepisana 1×dziennie ale uwazam, ze to za malo bralabym teraz tak jak dziewczyny pisza

Rozmawialam z Jerzak, ona mowi, ze mam czekac. Moge zrobic po 8 tygodniu ten test nifty czy jakos tak i zobaczyc albo czekac do prenatalnych. Ona mowi, ze na nic nie mozna sie nastawiac tylko czekac.. Twierdzi, ze kolejne usg nic nie da.
Moja gin mowila, ze od 10 tc ten nifty.. kurcze nie wiem juz co myslec. Ciagle sie ludze, ze bedzie dobrze...

@pixi.nova test nimfy kosztuje 2,5 tyś a czeka się na wynik 3 tygodnie i wtedy juz będziesz miała prenatalne w zasadzie bedzisz po zmierzą dzidzię zrobisz test papa i wtedy jesli by coś wyszło nie tak to możesz myśleć o nimfy. Ja uważam , że może ta Jerzak ma rację

reklama
Do góry