reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@dżoł Cholernie mi przykro... Dobrze, że umowilas sie na ta wizyte do Łodzi.

Ja dzwonie ale nie moge cos sie umowic na to usg nigdzie.. W szpitalu nikogo dobrego nie ma teraz wiem od lekarki, jutro tez nie.. Probuje sie dostac do jednego gina ale nie wiem czy sie uda bo pytal tylko kiedy mialas to usg ostatnie i nic nie odpisal.
Nie chce isc do kogokolwiek.
Umowilam sie do Novum w Warszawie do jednego prof. w przyszlym tygodniu. Oprocz tego jade do Jerzak. Jeszcze do niej jedynie moge dzwonic.. teraz
Ten prof. z Warszawy to daleki znajomy mojego ojca gadal z nim przez tel i on mowi, ze to za wczesnie na takie opinie w 7 tyg ze moga byc wady genetyczne.. Juz sama nie wiem co o tym myslec..
Oszalec mozna, caly dzien siedze i becze.
Jeszcze na osiedlu wymieniaja jakies rury i od dwoch dni nie mam cieplej wody.. Musze po ludziach jezdzic sie myc.. Koszmar totalny

Chwilę mnie tu nie było a tyle się zadziało..........
@dżoł kochana trzymaj się, tak mnie cię szkoda, ale może rzeczywiście słynny doc.Paśnik coś zaradzi.Przytulam
@pixi.nova byłaś u innego gina?myśl pozytywnie jeszcze nic stracone, wszystko moze rozłożyc się dobrze, nie trac nadziei ......ja tez jestem skryta i nie mam przyjaciółki z którą mogłabym o tym wszystkim porozmawiać, i do tego ambitna więc dla mnie to też jest porażka, że niestety jestem jaka jestem, ale walczę z tym....
@magda1208 kochana super że poznałaś przyczynę dlaczego nie zachodzisz, jajowod przepchany to teraz do dziła i czekamy na dwie kreseczki
@czarna_mala 14.09 byłam na pullowanym u doc. Paśnika to placiłam 820zł ale może mi liczą starą cenę bo jestem już na trzeciej serii więc......
@burczuś pamiętaj ze jesteś wartościową kobietą, dobrze że mąż przeprosił ładnie.. te chłopy to tak zawsze coś palną bezsensu
@matulkaa pytanie czy ty brałaś jakies leki na to twoje niskie amh???
@roxie123 kiedy testujesz?

@dżoł glaszcze słońce. Grunt że masz plan walki! Co do encortonu, zależy jak długo brałaś ... generalnie odstawienie przy dawce 10mg to...3 dni 5mg, 3 dni 2,5mg.
@bertha super, że kariotyp prawidłowy. kochana, ważne abyś do punkcji miała TAM czysto. Powiedz lekarzowi to przepisze ci od razu jakieś leki.
@mała79 jak samopoczucie po szczepieniu? Ile jeszcze będziesz mieć?

reklama
@dzol bardzo mi przykro, ze cie to spotkalo. Encorton odstawialam co 2,5 mg na tydzien, ale dlugo bralam. Co 5 dni mozesz. Encortonem powoli sobie schodzisz na spokojnie. Po odstawieniu dufastonu i luteiny powinno zacac sie poronienie tak do 2 tyg. I jak mialas heparyne to tez mozesz od razu odstawic, by uniknac krwotoku. Byloby dobrze, gdyby samo sie oczyscilo. Wiem, ze to boli i cialo i dusze bo to przeszlam. Jednak zabezpiecza na przyszla ciaze szyjke.

@bertha do punkcji musisz byc czysta, bo bakterie mozna przeniesc do jajnikow a tam gorzej leczyc. Wiem, ze sie spieszysz, ale to wazne. Jak masz antybiogram to szybko sie powinnas ich pozbyc antybiotykiem. Mozesz pic tez sok z zurawiny to oczyscisz przy okazji pecherz

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry