reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@mała79 Niestety takie nad ambitne maja najgorzej.. :( Ja niestety nie umiem sie publicznie przyznac przed znajomymi do swoich ulomnosci. Zreszta zawsze mialam z tym problem. Zawsze cholernie duzo od siebie wymagalam. To dla nas lekcja samoakceptacji.. Ehh chyba musze poczekac do poniedzialku na usg nikt mnie nie przyjmie teraz a do byle kogo tez nie pojde
@burczuś Moja gin ma własnie dyzur. To bez sensu bo to musi byc doswiadczony lekarz, mysle ze pierwszy lepszy gin by nawet na to nie zwrocil uwagi i powiedzial, ze wszystko jest ok. Moja gin specjalizuje sie w trudnych przypadkach na usg i Ci lekarze do, ktorych chcialam isc tez.

reklama
@dżoł z Paśnikiem się uda, musi [emoji173] tulę Cię mocno [emoji8]
Chwilę mnie tu nie było a tyle się zadziało..........
@dżoł kochana trzymaj się, tak mnie cię szkoda, ale może rzeczywiście słynny doc.Paśnik coś zaradzi.Przytulam
@pixi.nova byłaś u innego gina?myśl pozytywnie jeszcze nic stracone, wszystko moze rozłożyc się dobrze, nie trac nadziei ......ja tez jestem skryta i nie mam przyjaciółki z którą mogłabym o tym wszystkim porozmawiać, i do tego ambitna więc dla mnie to też jest porażka, że niestety jestem jaka jestem, ale walczę z tym....
@magda1208 kochana super że poznałaś przyczynę dlaczego nie zachodzisz, jajowod przepchany to teraz do dziła i czekamy na dwie kreseczki
@czarna_mala 14.09 byłam na pullowanym u doc. Paśnika to placiłam 820zł ale może mi liczą starą cenę bo jestem już na trzeciej serii więc......
@burczuś pamiętaj ze jesteś wartościową kobietą, dobrze że mąż przeprosił ładnie.. te chłopy to tak zawsze coś palną bezsensu
@matulkaa pytanie czy ty brałaś jakies leki na to twoje niskie amh???
@roxie123 kiedy testujesz?
Kurde ode mnie brali 800zł a od Ciebie tak dziwnie 820 ;) ja też będę miała jak coś trzecią serię, to może też upust dostanę [emoji23]

@bertha super, że kariotypy ok [emoji106] co do e.coli nie pomogę, bo się nie znam [emoji20]

@ovli22 tak pod językiem, bo wchłania się ze śluzówki, nie ssiemy jej, ona się sama rozpuszcza, smak ma gorzki, ale ja się już przyzwyczaiłam. Wolę gorzki smak niż swędzenie w podwoziu [emoji23]
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
@dżoł tule[emoji29][emoji29][emoji29]

@kas90 mmm namowilas mnie na takie sniadanko[emoji7]tylko bede musiala rano jechac po swieza bulke,chrupiaca ,wiec moze nie jutro[emoji4]

@Porzeczka1234 i jaka decyzja zapadla co do wozia i fotelika?

@bertha super[emoji5]

Ja dzis bylam u gina,malej nie mierzyl ,tylko szyjke i ma 4,78 cm[emoji4]

Dodam na koniec tylko ,ze moj M jest nieroformowalny i nie nadaje sie do zycia w rodzinie....nie bede nawet opisywac bo szkoda sobie palce strzepic ale ,ze tak powiem wkur.... mnie tak ,ze wyjde niedlugo z siebie i stane obok...
Takze tego,olejcie to co napislam bo poprsotu musialam to tylko napisac[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@pixi.nova No bez sensu żebyś jechała do kogokolwiek a do duderewicza do Łodzi to za daleko nie? Jakoś czuję że u Ciebie bedzie wszystko dobrze, że za bardzo pośpieszyła się z diagnozą.

@roxie123 koniec tygodnie to już jutro :p

@dżoł przytulam. Encorton jak dziewczyny pisały lepiej zejść powoli żeby niczego nie poblokować.

Ja czekam na męża wygoniłam go z domu na grzyby bo mnie dziś wkurzał. Dziś dzień pt: bez kija nie podchodź, Dzwoniłam do niego 2h temu i już szedł do auta z pełnym koszem teraz dzwonię znowu idzie do auta mówi ,że już ręce od kosza go bolą i nie ma gdzie zbierać. Mówię w majtki pchaj . Ha Ha, a on tam już mam prawdziwka :laugh2::laugh2:

@bea25ta @roxie123 nawet jakbyscie wszystkie przyjechaly i mu nakopaly to by sie nie zmienil...zbyt dlugo znam dziada...jest ok poki nic nie wymagam a jak o cos juz prosze to najgorsza jestem i sie czepiam...
Mysle,ze jak bym go do psychologa wyslala to by stwierdzil ,ze on jest nienormalny...serio.. ja nie wiem skad ja kiedy bralam sile i nawinosc na ciezka prace po 8-10 godz 6 dni w tyg i ogarnianie zakupow i domu[emoji32]
Jestem wsciekla jak osa...powstrzymuje sie jedynie przed denerwowaniem ,zeby malej nie szkodzic ale po porodzie na pewno go zabije

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 A może mała go zmieni co ? az taki uparty ? ...
A może jest rozpieszczony ? nie jest typem synka mamusi ? żeby wszystko za niego robić bo on facet < czytaj lord któremu trzema usługiwać > moja sąsiadka ma takiego męża , któremu całe życiu usługuje a on uważa ,że taka kolej rzeczy . On przynosi kase ona ma robić wszystko reszte i jeszcze więcej
@bea25ta no to może być i weekend :D

reklama
Do góry