reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@mała79 Niestety takie nad ambitne maja najgorzej.. :( Ja niestety nie umiem sie publicznie przyznac przed znajomymi do swoich ulomnosci. Zreszta zawsze mialam z tym problem. Zawsze cholernie duzo od siebie wymagalam. To dla nas lekcja samoakceptacji.. Ehh chyba musze poczekac do poniedzialku na usg nikt mnie nie przyjmie teraz a do byle kogo tez nie pojde
@burczuś Moja gin ma własnie dyzur. To bez sensu bo to musi byc doswiadczony lekarz, mysle ze pierwszy lepszy gin by nawet na to nie zwrocil uwagi i powiedzial, ze wszystko jest ok. Moja gin specjalizuje sie w trudnych przypadkach na usg i Ci lekarze do, ktorych chcialam isc tez.

reklama
@dżoł z Paśnikiem się uda, musi [emoji173] tulę Cię mocno [emoji8]
Chwilę mnie tu nie było a tyle się zadziało..........
@dżoł kochana trzymaj się, tak mnie cię szkoda, ale może rzeczywiście słynny doc.Paśnik coś zaradzi.Przytulam
@pixi.nova byłaś u innego gina?myśl pozytywnie jeszcze nic stracone, wszystko moze rozłożyc się dobrze, nie trac nadziei ......ja tez jestem skryta i nie mam przyjaciółki z którą mogłabym o tym wszystkim porozmawiać, i do tego ambitna więc dla mnie to też jest porażka, że niestety jestem jaka jestem, ale walczę z tym....
@magda1208 kochana super że poznałaś przyczynę dlaczego nie zachodzisz, jajowod przepchany to teraz do dziła i czekamy na dwie kreseczki
@czarna_mala 14.09 byłam na pullowanym u doc. Paśnika to placiłam 820zł ale może mi liczą starą cenę bo jestem już na trzeciej serii więc......
@burczuś pamiętaj ze jesteś wartościową kobietą, dobrze że mąż przeprosił ładnie.. te chłopy to tak zawsze coś palną bezsensu
@matulkaa pytanie czy ty brałaś jakies leki na to twoje niskie amh???
@roxie123 kiedy testujesz?
Kurde ode mnie brali 800zł a od Ciebie tak dziwnie 820 ;) ja też będę miała jak coś trzecią serię, to może też upust dostanę [emoji23]

@bertha super, że kariotypy ok [emoji106] co do e.coli nie pomogę, bo się nie znam [emoji20]

@ovli22 tak pod językiem, bo wchłania się ze śluzówki, nie ssiemy jej, ona się sama rozpuszcza, smak ma gorzki, ale ja się już przyzwyczaiłam. Wolę gorzki smak niż swędzenie w podwoziu [emoji23]
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
@dżoł tule[emoji29][emoji29][emoji29]

@kas90 mmm namowilas mnie na takie sniadanko[emoji7]tylko bede musiala rano jechac po swieza bulke,chrupiaca ,wiec moze nie jutro[emoji4]

@Porzeczka1234 i jaka decyzja zapadla co do wozia i fotelika?

@bertha super[emoji5]

Ja dzis bylam u gina,malej nie mierzyl ,tylko szyjke i ma 4,78 cm[emoji4]

Dodam na koniec tylko ,ze moj M jest nieroformowalny i nie nadaje sie do zycia w rodzinie....nie bede nawet opisywac bo szkoda sobie palce strzepic ale ,ze tak powiem wkur.... mnie tak ,ze wyjde niedlugo z siebie i stane obok...
Takze tego,olejcie to co napislam bo poprsotu musialam to tylko napisac[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@pixi.nova No bez sensu żebyś jechała do kogokolwiek a do duderewicza do Łodzi to za daleko nie? Jakoś czuję że u Ciebie bedzie wszystko dobrze, że za bardzo pośpieszyła się z diagnozą.

@roxie123 koniec tygodnie to już jutro :p

@dżoł przytulam. Encorton jak dziewczyny pisały lepiej zejść powoli żeby niczego nie poblokować.

Ja czekam na męża wygoniłam go z domu na grzyby bo mnie dziś wkurzał. Dziś dzień pt: bez kija nie podchodź, Dzwoniłam do niego 2h temu i już szedł do auta z pełnym koszem teraz dzwonię znowu idzie do auta mówi ,że już ręce od kosza go bolą i nie ma gdzie zbierać. Mówię w majtki pchaj . Ha Ha, a on tam już mam prawdziwka :laugh2::laugh2:

@bea25ta @roxie123 nawet jakbyscie wszystkie przyjechaly i mu nakopaly to by sie nie zmienil...zbyt dlugo znam dziada...jest ok poki nic nie wymagam a jak o cos juz prosze to najgorsza jestem i sie czepiam...
Mysle,ze jak bym go do psychologa wyslala to by stwierdzil ,ze on jest nienormalny...serio.. ja nie wiem skad ja kiedy bralam sile i nawinosc na ciezka prace po 8-10 godz 6 dni w tyg i ogarnianie zakupow i domu[emoji32]
Jestem wsciekla jak osa...powstrzymuje sie jedynie przed denerwowaniem ,zeby malej nie szkodzic ale po porodzie na pewno go zabije

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 A może mała go zmieni co ? az taki uparty ? ...
A może jest rozpieszczony ? nie jest typem synka mamusi ? żeby wszystko za niego robić bo on facet < czytaj lord któremu trzema usługiwać > moja sąsiadka ma takiego męża , któremu całe życiu usługuje a on uważa ,że taka kolej rzeczy . On przynosi kase ona ma robić wszystko reszte i jeszcze więcej
@bea25ta no to może być i weekend :D

reklama
Do góry