magda1208
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie nie byłam@nafoczka przestań , na hejt nie reaguj kobito haha ostatnia rzecz , którą mogłabyś się przejąć ;p pisz nam tutaj , bo my ciekawe co i jak ... jak nas tak 3masz w napięciu to już wg byłaś na becie ? bo Twoje wiadomosci są takie niejednoznaczne jak nie byłas to masz iść
@magda1208 to &&& za drożność , ma być dobrze !
to ja oddam brzuszek i wymienie na porzadną piczke@nafoczka jak nie ma @ , to może warto zrobić :*
@burczuś wiem jak jest z tymi naszymi to czasem ciezko ... ja tez nie raz wykrzyczalam swojemu, ze moze sobie zdrowa znalezc nikt go sila nie trzyma choc tak naprawde tak nie myslalam ale wiadomo nerwy emocje czasem wygrywaja. Wiesz jaWidzisz a mi zalecał encorton,tylko przerwać na dni doszczepień w razie zajścia ale to było prawie rok temu jak u niego byłam, to może coś mu się zmieniło?
Gratuluję udanych wizyt
My wczoraj odebraliśmy wyniki męża. Tzn nasienia. Jak sami patrzyliśmy na te dane,wykresy i tabelki, to odczytaliśmy, że wyniki nie są najlepsze, bo żywotność i ruchliwość kiepska. Po konsultacji z lekarzem się okazało,że jakoś źle patrzyliśmy na te wyniki i w zasadzie nie ma się czego przyczepić. Nie bardzo to rozumiem,ale że to było w klinice niepłodności, konsultował nas dr Tomala(czyli sławienny lekarz od in vitro) to trzeba wierzyć w to co mówi. Ponadto sam stwierdził,że skoro ronię, to in vitro czy inseminacja nie jest wskazaniem dla nas, co wzmocniło moją ufność, bo jak mi lekarz mówi-a może in vitro?-to już wiem,że zdzierus tylko na kasę czeka.
Ale wczoraj mój ukochany dotknął mnie do żywego. Bo jakoś w taki sposób i takim tonem powiedział,że "on jest zdrowy", że boli mnie do dziś. Oczywiście,że padły słowa, że ma se znaleźć też zdrową partnerkę i wtedy się doczeka nawet pięcioraczków. Jak on się przejmował,że te wyniki nie są najlepsze to mu tłumaczyłam,że ma wyluzować, bo trzeba poczekać co powie lekarz i najwyżej będzie musiał brać witaminki,a jak wyszło,że jest okej, to przycwaniaczył.
Musiałam Wam z samego rana pomarudzić, bo wczoraj choć chciałam się wyżalić, to zabrakło mi sił. Dzięki tej sytuacji czuję się beznadziejnie. Wybrakowana i małowartościowa.
Do dupy mam dziś dzień.
Ja kupiłam botki na suwaczek@kas90 czyli nigdy nie wiadomo kiedy te robaki się obrócą
A ja ostatnio nie mam problemu ze spaniem ale w ogóle nie śpię w dzień kładę sie 22-23 i o 6 na mleczko wstajemy haha
@Beciiia-87 tak ja rozumiem, że in vitro dla organizmu nie jest łatwe chciałam tylko napisać, że jesli ktoś nosi się z takim zamiarem bo nie ma wyjścia to trzeba sprawy poprowadzić do końca każdy ma gorszy czas i zastanawia się czy w ogóle jest sens. Jesli chodzi o kg po stymulacji to ja sama w pewnym sensie to przeżyłam stymulowano mnie kilka lat z małymi przerwami kiedyś byłam szczupła teraz juz nie a obecnie to już w ogóle haha
@roxie123 u nas pada od rana ale mnie pasuje taka pogoda bo bynajmniej nic nie puchnie
@kas90 stopa mi sie powiekszyła i muszę kupić buty ale jakie Olgaboga jak je ubrać u lekarza samej po badaniu haha