reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Jaka klinike wybraliscie?

Wiesz co, te chlopy czasem tak glupio rzucaja.. mojemu tez sie cos takiego wymsknelo i mnie to mocno zabolało. ale od razu tez powiedzialam, ze jak mogl cos takiego w ogole powiedziec.. i glupio mu sie zrobilo, choc oczywiscie słowo "przepraszam" jest za trudne.. ale wierze ze do niego dotarlo, ze mnie to dotknelo i juz czegos takiego nie walnie.
Odpusc sobie myslenie o tym, bo tylko sobie psujesz krew rozkminianiem tego.. postaraj sie wlasnie tak to sobie wytlumaczyc, ze glupio palnął, no zdarza sie, i zyjemy dalej.

burczusiu, mamy we wro ciężarną na pokładzie, także ja jednak sugeruje zebys po kopniaki przyjechala do Wro :D zapraszamy, kawunie i ciacho tez dodamy w pakiecie :D
To ja się piszę na tą kawę i ciacho. Za kopniaki już dziękuję:) Chciałabym umieć tak odpuszczać, palnął głupio, głupio mu, żyjemy dalej. To nie w moim stylu;p
Musiałam się komuś "wyrzygać" bo inaczej by mi się ulało... Dzięęęęęęki :*
I tak sobie myślę do kogo tu uderzyć po nowy plan? Czy jechac do Paśnika na szczepienia zaś-bo ciężko to nazwać doszczepianiem, zaraz minie rok od ostatniego szczepienia. Czy może się udać do kliniki w Katowicach-Invimed, dr Cygal, ponoć ogarnia immunologię? Czy co ja mam robić? Mój mąż nie pomoże, on raczej się zgadza na to co ja zarządzę... Doradzicie?

Kochane jestem po bolało aż płakałam najprawdopodobniej miałam niedrożne obydwa jajowody.Nie wiem czy się śmiać czy płakać.Lewy udało się udrożnić prawego nie. Ryczeć mi się chce.Pytanie ile płaciłyście za drożność.?

Magda - 1 przepchany :) suuuper! Szanse większe o 50%. Szkoda, ze nie udało się z drugim? Co z nim teraz? Lekarz mówił?
Ja płaciłam 2,5 roku temu we wroclawiu 450 zł

magda ja mialam na nfz, to jednak prawda ze jak nie drozne to boli ;-( ja nic nie czulam i obydwa drozne, wazne Kochana ze jeden przepchali. Teraz mozecie iui przez ten jeden robic?

a ja czekam na bete jak na ścięcie ;-(

@magda1208, dobrze, że zrobiłaś to badanie i udało się przepchać :* Teraz pewnie monitoring i obserwacja kiedy owulka z lewego jajnika. Jesteś krok do przodu:*

@Porzeczka1234, mam ważne pytanie. Dr zleciła mi posiew z pochwy i odbytu na GBS, będę robić w swoim mieście (w DIAGNOSTYCE), tylko powiedz mi (bo w laboratorium nie wiedzieli!) czy to mają być osobne probówki: osobno z pochwy, osobno z odbytu i badanie wykonane dwa razy czy probówka jedna i z pochwy i z odbytu i jedno badanie?? Bo w Olkuszu tylko z pochwy raczej robią (np mojej siostrze) i nie wiem co i jak.

@magda1208 to dobrze że zrobiłaś to badanie przykro że takie niemiłe ale miało duży sens teraz Twoje szanse na ciaze ogromnie wzrosły !
Znalezienie przyczyny to ogromny krok na drodze do tego o czym wszystkie marzymy!

reklama
@magda1208 bedzie dobrze trzymam &&& poza tym pomysl, ze juz za chwile bedziesz miala to za soba. Idziesz dalej w drodze do szczescia.
@nafoczka przypominasz mi moja przyjaciolke, ktora mi mowi " jest ciezko czasem jestem bardzo zmeczona ale szczesliwa"
@burczuś to i ode mnie masz kopniaka a nawet dwa dajesz Kobieto walczysz dalej !!!
Bo pewnie ja taka wasza przyjaciółka jestem i każda coś by odnalazła dla siebie ♡
Tak, jest ciężko i jestem szczesliwa" :* gorzej było jak byłam w domu z samoocena równa zeru to w głowie było jak w stodole. Teraz muszę mieć plan, coco dzambo i do przodu :)

Do góry