reklama
burczuś
Fanka BB :)
To ja się piszę na tą kawę i ciacho. Za kopniaki już dziękuję Chciałabym umieć tak odpuszczać, palnął głupio, głupio mu, żyjemy dalej. To nie w moim stylu;pJaka klinike wybraliscie?
Wiesz co, te chlopy czasem tak glupio rzucaja.. mojemu tez sie cos takiego wymsknelo i mnie to mocno zabolało. ale od razu tez powiedzialam, ze jak mogl cos takiego w ogole powiedziec.. i glupio mu sie zrobilo, choc oczywiscie słowo "przepraszam" jest za trudne.. ale wierze ze do niego dotarlo, ze mnie to dotknelo i juz czegos takiego nie walnie.
Odpusc sobie myslenie o tym, bo tylko sobie psujesz krew rozkminianiem tego.. postaraj sie wlasnie tak to sobie wytlumaczyc, ze glupio palnął, no zdarza sie, i zyjemy dalej.
burczusiu, mamy we wro ciężarną na pokładzie, także ja jednak sugeruje zebys po kopniaki przyjechala do Wro zapraszamy, kawunie i ciacho tez dodamy w pakiecie
Musiałam się komuś "wyrzygać" bo inaczej by mi się ulało... Dzięęęęęęki :*
I tak sobie myślę do kogo tu uderzyć po nowy plan? Czy jechac do Paśnika na szczepienia zaś-bo ciężko to nazwać doszczepianiem, zaraz minie rok od ostatniego szczepienia. Czy może się udać do kliniki w Katowicach-Invimed, dr Cygal, ponoć ogarnia immunologię? Czy co ja mam robić? Mój mąż nie pomoże, on raczej się zgadza na to co ja zarządzę... Doradzicie?
roxie123
@magda1208 przykro mi , że bolało :< skoro jeden sprawny na 100 to jest szansa na ciążę głowa do góry :*
@magda1208, dobrze, że zrobiłaś to badanie i udało się przepchać :* Teraz pewnie monitoring i obserwacja kiedy owulka z lewego jajnika. Jesteś krok do przodu:*
@Porzeczka1234, mam ważne pytanie. Dr zleciła mi posiew z pochwy i odbytu na GBS, będę robić w swoim mieście (w DIAGNOSTYCE), tylko powiedz mi (bo w laboratorium nie wiedzieli!) czy to mają być osobne probówki: osobno z pochwy, osobno z odbytu i badanie wykonane dwa razy czy probówka jedna i z pochwy i z odbytu i jedno badanie?? Bo w Olkuszu tylko z pochwy raczej robią (np mojej siostrze) i nie wiem co i jak.
@Porzeczka1234, mam ważne pytanie. Dr zleciła mi posiew z pochwy i odbytu na GBS, będę robić w swoim mieście (w DIAGNOSTYCE), tylko powiedz mi (bo w laboratorium nie wiedzieli!) czy to mają być osobne probówki: osobno z pochwy, osobno z odbytu i badanie wykonane dwa razy czy probówka jedna i z pochwy i z odbytu i jedno badanie?? Bo w Olkuszu tylko z pochwy raczej robią (np mojej siostrze) i nie wiem co i jak.
iveo
@magda1208 to dobrze że zrobiłaś to badanie przykro że takie niemiłe ale miało duży sens teraz Twoje szanse na ciaze ogromnie wzrosły !
Znalezienie przyczyny to ogromny krok na drodze do tego o czym wszystkie marzymy!
Znalezienie przyczyny to ogromny krok na drodze do tego o czym wszystkie marzymy!
reklama
Bo pewnie ja taka wasza przyjaciółka jestem i każda coś by odnalazła dla siebie ♡@magda1208 bedzie dobrze trzymam &&& poza tym pomysl, ze juz za chwile bedziesz miala to za soba. Idziesz dalej w drodze do szczescia.
@nafoczka przypominasz mi moja przyjaciolke, ktora mi mowi " jest ciezko czasem jestem bardzo zmeczona ale szczesliwa"
@burczuś to i ode mnie masz kopniaka a nawet dwa dajesz Kobieto walczysz dalej !!!
Tak, jest ciężko i jestem szczesliwa" :* gorzej było jak byłam w domu z samoocena równa zeru to w głowie było jak w stodole. Teraz muszę mieć plan, coco dzambo i do przodu
Podziel się: