reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bobasek1990 zapomnij dziś o troskach i zresetuj. Wszystkiego co dla ciebie będzie najlepsze!

@Porzeczka1234 pytaj o paski lakmusowe choć ja ich w aptece nie znalazłam ale wrzuć w wujka googa :) nue jest to drogie a ja swoje juz chyba tylko do wody wykorzysram. Co do samego badania to trzeba uważać bo tak samo pasek się zabarwi na zły kolor gdy jest infekcja a nie wody i zanim się to sprawdzi to można na zawał paść!

@mififi04 zapraszam cię tez na ten wątek. Może odnajdziesz podobny przypadek :)
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg

@Destino tule cie mocno. Strach będzie ci towarzyszyl jeszcze długo i do końca. To nie pocieszenie, wiem, ale świadomość ze nie jesteś lub sama może ci pomoże i pamiętaj słabe ruchy cie martwią a mnie martwiły zbyt szybkie i gwałtowne także tego ;p
Destino ja mam klasycznego starucha na paskach do usypiania w domu. Nie jest on piękny na spacery i tam mam mniejsza spacerowke ale ten na paskach nawet teraz gdy Wikusiowi "cos jest" w nocy to używam.

@dżoł mocz nie był taki zły. Dwie podstawowe zasady to duuuzo pić to się będzie wyplukiwal i tak jak dziewczyny pisały np zurawina o ile nie nasz diety i problemów z IO

Ps lektura nadrobiona :) ale wyobraźcie sobie ze w tym pędzie dnia codziennego mam już przeziębione dzieci ale nikt nie mówił ze będzie łatwo! :*

reklama
@bobasek1990 wszystkiego najlepszego!!! Spełnienia marzeń!! :*

Luteina tak ma. Też ją brałam i w którymś momencie to już bolało :( bo byłam tam tak sucha a tablety trzeba było wkładać..
Lutinis- tam jest ten ohydny plastikowy aplikator.

@bobasek1990, czasem mamy takie mysli, ale skup się na tym co dobre :)

Ja nie planuję sesji, taka troche wstydliwa jestem i nie lubie pozowac obcym :D męża muszę poprosić, żeby jeszcze jakies porobil, tylko najpierw musze się wystroic, haha :D

@dżoł, to musi byc trudny czas dla Ciebie. Staraj się byc silna:*

@pixi.nova tarczyce mam pod kontrola. Ostatnio byla 2.0. Biore eutyrox, bromergon na obnizenie prolaktyny. Vitrum d3 rowniez. Dodatkowo acard plus kwas foliowy metylowy.
Zapytam o koenzymq10, selen i cynk gineologa - jestem taka ze nie lubie brac nic na wlasna reke
emoji55.png

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Odebralam wyniki moczu [emoji20] moge cos kupic na infekcje zanim pojde do gina ?
1505559393-aaaaaa.jpeg

3 poronienia 5-6 tc, 1 bio-chem, obecnie 5 ciaza, neoparin 0,6; encorton 10, euthyrox 75, luteina dop. i podj., duphaston
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
dżoł mi uroloszka na częste infekcje w moczu polecała UroLact to jest probiotyk urologiczny o dobrym składzie. Może tego spróbuj póki co. Podobno odbudowuje prawidłowa florę. Walczy z patogenami. Sprawdziłam można w ciąży zażywać.

@dżoł kochanie - na pewno dziewczyny mają rację. Podrazniłaś się już w środku i stąd skrzepiki. A cycki przestały bolec, bo się zestresowałaś.
Na pewno jest wszystko ok.
@bobasek1990 najlepszego dla męża. U Was 30, a ja wczoraj na 40 :) Cała dekada...... :)
Szkoda, ze nie da się tu filmu wrzucić z naszej wrocławskiej kubańskiej knajpki - albo ja nie umiem. Ale z tymi dj'ami zawsze jest szaleństwo :)

reklama
Dzień dobry dziewczyny:) wydaje mi się, że to nie bobasek ma urodzinki tylko Jej mąż:) a może się mylę? Nie mniej wszystkiego naj...:)
@nafoczka... co Ci szkodzi zatestować:)
teoretycznie wiem ze mąż nie zalał formy :Dchoć sex był w sama owu 2x :p ale chłopa nigdy pewnym być nie można :) i odrocz jakiegoś takiego dziwnego napięcia, wydzieliny i bólu jajników to nic innego nie zauważyłam a dziś 27 dc :D

Do góry