reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bobasek1990 zapomnij dziś o troskach i zresetuj. Wszystkiego co dla ciebie będzie najlepsze!

@Porzeczka1234 pytaj o paski lakmusowe choć ja ich w aptece nie znalazłam ale wrzuć w wujka googa :) nue jest to drogie a ja swoje juz chyba tylko do wody wykorzysram. Co do samego badania to trzeba uważać bo tak samo pasek się zabarwi na zły kolor gdy jest infekcja a nie wody i zanim się to sprawdzi to można na zawał paść!

@mififi04 zapraszam cię tez na ten wątek. Może odnajdziesz podobny przypadek :)
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg

@Destino tule cie mocno. Strach będzie ci towarzyszyl jeszcze długo i do końca. To nie pocieszenie, wiem, ale świadomość ze nie jesteś lub sama może ci pomoże i pamiętaj słabe ruchy cie martwią a mnie martwiły zbyt szybkie i gwałtowne także tego ;p
Destino ja mam klasycznego starucha na paskach do usypiania w domu. Nie jest on piękny na spacery i tam mam mniejsza spacerowke ale ten na paskach nawet teraz gdy Wikusiowi "cos jest" w nocy to używam.

@dżoł mocz nie był taki zły. Dwie podstawowe zasady to duuuzo pić to się będzie wyplukiwal i tak jak dziewczyny pisały np zurawina o ile nie nasz diety i problemów z IO

Ps lektura nadrobiona :) ale wyobraźcie sobie ze w tym pędzie dnia codziennego mam już przeziębione dzieci ale nikt nie mówił ze będzie łatwo! :*

reklama
@bobasek1990 wszystkiego najlepszego!!! Spełnienia marzeń!! :*

Luteina tak ma. Też ją brałam i w którymś momencie to już bolało :( bo byłam tam tak sucha a tablety trzeba było wkładać..
Lutinis- tam jest ten ohydny plastikowy aplikator.

@bobasek1990, czasem mamy takie mysli, ale skup się na tym co dobre :)

Ja nie planuję sesji, taka troche wstydliwa jestem i nie lubie pozowac obcym :D męża muszę poprosić, żeby jeszcze jakies porobil, tylko najpierw musze się wystroic, haha :D

@dżoł, to musi byc trudny czas dla Ciebie. Staraj się byc silna:*

@pixi.nova tarczyce mam pod kontrola. Ostatnio byla 2.0. Biore eutyrox, bromergon na obnizenie prolaktyny. Vitrum d3 rowniez. Dodatkowo acard plus kwas foliowy metylowy.
Zapytam o koenzymq10, selen i cynk gineologa - jestem taka ze nie lubie brac nic na wlasna reke
emoji55.png

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Odebralam wyniki moczu [emoji20] moge cos kupic na infekcje zanim pojde do gina ?
1505559393-aaaaaa.jpeg

3 poronienia 5-6 tc, 1 bio-chem, obecnie 5 ciaza, neoparin 0,6; encorton 10, euthyrox 75, luteina dop. i podj., duphaston
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
dżoł mi uroloszka na częste infekcje w moczu polecała UroLact to jest probiotyk urologiczny o dobrym składzie. Może tego spróbuj póki co. Podobno odbudowuje prawidłowa florę. Walczy z patogenami. Sprawdziłam można w ciąży zażywać.

@dżoł kochanie - na pewno dziewczyny mają rację. Podrazniłaś się już w środku i stąd skrzepiki. A cycki przestały bolec, bo się zestresowałaś.
Na pewno jest wszystko ok.
@bobasek1990 najlepszego dla męża. U Was 30, a ja wczoraj na 40 :) Cała dekada...... :)
Szkoda, ze nie da się tu filmu wrzucić z naszej wrocławskiej kubańskiej knajpki - albo ja nie umiem. Ale z tymi dj'ami zawsze jest szaleństwo :)

reklama
Dzień dobry dziewczyny:) wydaje mi się, że to nie bobasek ma urodzinki tylko Jej mąż:) a może się mylę? Nie mniej wszystkiego naj...:)
@nafoczka... co Ci szkodzi zatestować:)
teoretycznie wiem ze mąż nie zalał formy :Dchoć sex był w sama owu 2x :p ale chłopa nigdy pewnym być nie można :) i odrocz jakiegoś takiego dziwnego napięcia, wydzieliny i bólu jajników to nic innego nie zauważyłam a dziś 27 dc :D

Do góry