reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Kitki x lander teraz jest na promocji i kupisz za 1900. Ale widzialam dzis klasyka lonexa, ladny i leciutki, zwinny. Chyba lubie klasyki. Potem w innym sklepie ogladalam inne i jedyny komfortem przypominajacy lonexa byl anex sport. To wozek szwajcarski a nie polski jak na niektorych opiniach.
A widzialam x mova i xplusa i jeszcze jeden, ale nie pamietam.

Chyba zostaniemy z m przy klasyku.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@kas90 ja też kiedyś pisałam ze wapń się wyplukuje przez rpzrzwdzanie krwi i potem zęby się ma w fatalnym stanie :/

@marshia ja w tym miesiącu jakoś tez dziwnie się czuje. Pierwsze mi się libido rozwojowalo jak nigdy, potem bolały / bolą jajniki i mokre majty tez są. Coś przez łeb przeszło ale nie do końca na poważnie :D coz?! :D

@Funia90 ja mam odkurzacz do noska o polecam, kup sobie bo nawet dziś Wikusiowi czyściłam choć pewnie "slyszalyscie" go, tak się darł :)

@mififi witaj.. wprawdzie znamy się z innego wątku i przykro ze tu zaglądasz ale różnośc sie

Ps dobrze ze nie czytałam wszystkiego to spamow nie widzialam :p

O 4.30 poszlam siku, chlusnelo na brazowo, cycki przestaly bolec, jest 5.10 a ja boje sie zasnac [emoji17]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tez wstałam

@nafoczka dziękuję kochana jesteś ale jak są w aptece to może sobie kupię nie będę Cię fatygować

@dżoł moze to jakiś krwiak mnie nie bolały cyce do 10 tygodnia i też myślałam, że koniec a teraz kopie w brzuszku możesz jedź na sor niech sprawdzą co i jak.

Dziewczyny my tu ciągle o zmianie leków heparyny ja ostatnio ze szpitala dostałam clexan a biorę fraxi pytam Panią w aptece czy jest fraxi z przyzwyczajenia Pani ,że tak to ja poproszę ona do mnie ale Pani ma na recepcie clexan a to dwa inne leki i trochę zastąpiłam nie wykupiłam warto na prawdę zapytać lekarza czy można wziąść zamienniki i jaki to jest ewentualnie.

Mała oczywiście od rana nic mleko wypiłam dale nic prawie ryczę a ta zaczyna kopać strasznie to trudne czasem

Ostatnia edycja:
@dżoł nasz @Kwiatuszekk23 ma brązy często i zazwyczaj to są jakieś mikro krwiaki :*

@Porzeczka1234 już jesteście tak blisko porodu że musisz przestać się nakręcaĆ wszystko będzie dobrze ! Jesteś super dzielna mała jest silna będzie ok :) ! Macie z @kas90 już jakies plany na sesję brzuszków :D taki zdjęcia są pamiątką na całe życie a przy okazji są prze piękne <3

@nafoczka testuj ♡
@dżoł może jeszcze macica się oczyszcza i stąd to plamienie . Nie nabieraj sobie do głowy od razu chociaż wiem jakie to trudne [emoji8]
@Destino z Natanielkiem wszystko jest dobrze wierzę w to mocno [emoji8]

Ja krótko [emoji4] wstałam wzięłam prysznic i wcinam tabletki . Było super ! Wymoczylam sie w babelkach , a masaz olejkim brzoskwiniowym czuje do teraz [emoji14] Oczywiście po chlorze coś tam mnie podraznilo trochę tam na dole, dla mnie nie nowość, ale wezmę od razu ten provag , bo infekcji mi teraz nie trzeba .
Miłego dnia dziewczyny [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

emoji38.png
@dżoł sprawdzalas czy nie masz jakiegos dziada wrodku?? Moze tak ci sie nazbieralo i stad te brudzenie. Odstaw acard na tydzoen. Mnie cycye tez w tej ciazy przestaly bolec i mialam stracha a dzidek roznie nadal.

reklama
@dżoł wszystko będzie dobrze może to zadrapnięcie od aplikowania lutki
Ja dzisiaj mam urodziny M 30ste zjeżdża się familia oj nie lubię takich dni czuje się beznadziejna jak teściowa mówi jak będę miała wnuka tylko może nigdy nie będzie miała przez moje problemy ehhh
Dzisiaj 21dc nie długo testuje ale chyba przeoczylismy owulke także nici w tym cyklu będą
Miłej niedzieli Laski

Do góry