reklama
bertha
Fanka BB :)
Oooooooo, testuj!!! Kiedy sikasz?
iveo
@dżoł a ile bierzesz progesteron może warto zwiększyć? Ty badalas poziom?
Lekarz nic więcej nie da ani nie zobaczy. Trzymam kciuki żeby to było wgryzanie fasolki!
@Destino wierzę że wszystko jest Ok może jedne dzieci się mniej ruszają a inne więcej
@marshia 1 tabl duphastonu nic nie zmieni wiele lekarzy uważa że on w ogóle bardziej brany jako psychoterapia na pozytywne samoopoczucie niż nie wiadomo co robi
Ważniejszy encorton na odrzucanie i zastrzyk p zakrzepowy
Lekarz nic więcej nie da ani nie zobaczy. Trzymam kciuki żeby to było wgryzanie fasolki!
@Destino wierzę że wszystko jest Ok może jedne dzieci się mniej ruszają a inne więcej
@marshia 1 tabl duphastonu nic nie zmieni wiele lekarzy uważa że on w ogóle bardziej brany jako psychoterapia na pozytywne samoopoczucie niż nie wiadomo co robi
Ważniejszy encorton na odrzucanie i zastrzyk p zakrzepowy
Kup sobie koniecznie taką kasetke na leki. Ukladasz raz na tydzien i masz pewnosc czy polknelas czy nie. Ktoras pisala, ze jest teraz w Biedronce@dżoł jak w majtach?czyściutko? Mnie cycki jakoś mniej bolą od 2 godzin :/..... ale wiem, ze to nie żaden pewnik i wyznacznik, wiec staram się wyluzować
I chyba zapomniałam łyknąć rano duphastonMam nadzieję, ze ta 1 tabl. (o ile faktycznie nie wzięłam, bo za Chiny nie pamietam) nie będzie mieć aż takiego wpływu. Popołudniową łyknęłam normalnie :/
@nafoczka, wiesz ze 15 dpo to troche dluga faza lutealna, hihi
dżoł
Marshia jutro i pojutrze mam wolne, a gina mam w miescie w ktorym pracuje i chyba wole polezec. Bo co jak nie bedzie pecherzyka bo powie ze za wczesnie? Tylko bede sie stresowac.
Iveo biore 3x2 luteiny dop. , 2x2 podjez., 2x2 duphaston. Na noc wezme w tylek jak dziewczyny radzily i tak do srody, zobacze co sie bedzie dzialo.
Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Iveo biore 3x2 luteiny dop. , 2x2 podjez., 2x2 duphaston. Na noc wezme w tylek jak dziewczyny radzily i tak do srody, zobacze co sie bedzie dzialo.
Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Wyobraz sobie ze zapomnialam o tymKup sobie koniecznie taką kasetke na leki. Ukladasz raz na tydzien i masz pewnosc czy polknelas czy nie. Ktoras pisala, ze jest teraz w BiedronceSpokojnie, tez na poczatku, poki nie mialam kasetki zdarzalo mi się pominąc.
@nafoczka, wiesz ze 15 dpo to troche dluga faza lutealna, hihi![]()
Tez miałam tylko z lidla![]()
![]()
[emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
@dzol progesteronem jestes obstawiona. To rzeczywiscie morze byc od aplikacji luteiny. Sprobuj do odbytu, dziala tak samo, a nie draznisz szyjki. Pecherzyk w tym wieku juz jest, a lekarz zobaczyc i sprawdzic powinien. Choc rozumiem ze niekoniecznie chcesz isc. Wazne bys przy tych stresach starala sie zachowac spokoj. Duzo lez, odpoczywaj i spij im wiecej tym lepiej. Trzymam kciuki za pozytywny rozwoj maluszka [emoji8]
@iveo dziekuje. U mnie nie tylko o ruchy chodzi, nie bede was zadreczac. Jest w porzadku.
@nafoczka idz siku na tescik, ale by byla niespodzianeczka [emoji1]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@iveo dziekuje. U mnie nie tylko o ruchy chodzi, nie bede was zadreczac. Jest w porzadku.
@nafoczka idz siku na tescik, ale by byla niespodzianeczka [emoji1]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: