reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bobasek1990 wszystkiego dobrego

@roxie123 też bym chciała taki masaż marzy się haha

@anetkruczek ja nie robię tych sesji mnie mąż co chwilę robi jakieś zdjęcia bo lubi brzuszek i się podnieca nim. Chciałam zrobić taką sesję ale pani powiedziała, ze w plenerze już nie ale ładne wychodzą u fotografa taki z odsłoniętym brzuszkiem a moj niestety mimo, że go uwielbiam to jednak w siniakach nie najładniej to wygląda po 230 zastrzykach.
Wiem, że jestem daleko ale.... sama zobaczysz schiz do końca

Bobasek1990 wszystkiego najlepszego dla M [emoji253][emoji512][emoji258][emoji259][emoji898][emoji272]
Nafoczka krwi nie widzialam, to bylo tak jakbym sikala coca cola
@Porzeczko na sorze chyba niewiele mi pomoga, bo nie wiem czy pecherzyk nawet bedzie, dzis 4t6.
Acard zaczelam brac przedwczoraj, bo juz mialam czysto i chyba mi nie sluzy [emoji20]
O 6 znowu poszlam siku i tez polecialo, pozniej o 8.30 i juz nic nie bylo. Wlozylam 2 lutki i tylko na koncu paznokiec brazowy. Pozostalo mi czekac do srody do wizyty. A co do jej aplikowania to czasem mam problem i musze palec zmoczyc, bo mam tak sucho w srodku,ze ta lutka trze po sciankach[emoji20][emoji85]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Kochana ja z Rzeszowa więc nie ma rady dalej dieta bez cukrowa . Baw się dobrze w urodziny. Nie myśl o tym czego nie masz tylko ciesz się tym co masz.

@dżoł aplikuj sobie w tyłek ta tabletke mówię serio na pewno nic miłego ,ale przeżyjesz i nie będziesz naruszać ścianek szyjki. Acard odstaw. Będzie dobrze.

@dżoł ja myślę, że @bea25ta ma rację bo może Ty podrażniasz te scianki jak masz sucho. Wiesz z 2 lutein woda z urzędu jakby się leje po nocy czy leżeniu ale w rozsądnych ilościach a te palce to może resztki krwi pomieszane z luteiną. Spróbuj jak bea25ta radzi myślę, że przeżyjesz. Acard też bym ostawiła malina mówił, że jak krwawienie acard odstawiamy

@Porzeczka1234 wiem że schizy są na prawdę wiem tym bardziej że jak byłam w ciąży Z córką to miałam tak mały brzuszek że ja właściwie nie wiem co to ruchy bo młoda miała tak mało miejsca że właściwie nie miała pola do popisu pod koniec :D A co do siniakow na brzuchu to kochana fotograf to wszystko skoryguje ! Nic nie będziesz miała na brzuchu po za tym nikt Ci się nie każe rozbierać :) można zrobić piękną sesję w podkoszulku czarnym i takich majteczkach typu szorty też czarnych cudne są <3 można całą technikę wykorzystać korzystaj :)

reklama
@Porzeczka1234 pisalam ze neoparin zamiast cleksan i na odwrot bo tak sydor sugerowal. Wiem ze fraxi to inny lek, bo nawet ma inny przelicznik dawki.
Kochana to strasznie trudne i niestresowanie sie tez. Przytulam mocno. Juz tak niewiele was dzieli od spotkania.

@dzol jak bierzesz luteine dopochwowa, to moglas cos podraznic stad braz. Krew nie zawsze oznacza zlo. Ja od dwoch dni znowu krwawie. U mnie zywa krew a maly kopie. I nie biore luteiny. Idz do gina niech obejrzy. Czasem infekcja sie tak zaczyna. A mnie od 5tc cycki sflaczaly a juz 22 tc. Stresujesz sie to zrozumiale, wtedy ciezko o ciazowe objawy. Znam z autopsji. Acard mozesz odstawic albo brac co 2-3 dzien. Ja wciz bez acardu

@bobasek1990 wszystkiego najlepszego [emoji253] udanego swietowania

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry