reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bobasek1990 wszystkiego dobrego

@roxie123 też bym chciała taki masaż marzy się haha

@anetkruczek ja nie robię tych sesji mnie mąż co chwilę robi jakieś zdjęcia bo lubi brzuszek i się podnieca nim. Chciałam zrobić taką sesję ale pani powiedziała, ze w plenerze już nie ale ładne wychodzą u fotografa taki z odsłoniętym brzuszkiem a moj niestety mimo, że go uwielbiam to jednak w siniakach nie najładniej to wygląda po 230 zastrzykach.
Wiem, że jestem daleko ale.... sama zobaczysz schiz do końca

Bobasek1990 wszystkiego najlepszego dla M [emoji253][emoji512][emoji258][emoji259][emoji898][emoji272]
Nafoczka krwi nie widzialam, to bylo tak jakbym sikala coca cola
@Porzeczko na sorze chyba niewiele mi pomoga, bo nie wiem czy pecherzyk nawet bedzie, dzis 4t6.
Acard zaczelam brac przedwczoraj, bo juz mialam czysto i chyba mi nie sluzy [emoji20]
O 6 znowu poszlam siku i tez polecialo, pozniej o 8.30 i juz nic nie bylo. Wlozylam 2 lutki i tylko na koncu paznokiec brazowy. Pozostalo mi czekac do srody do wizyty. A co do jej aplikowania to czasem mam problem i musze palec zmoczyc, bo mam tak sucho w srodku,ze ta lutka trze po sciankach[emoji20][emoji85]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Kochana ja z Rzeszowa więc nie ma rady dalej dieta bez cukrowa . Baw się dobrze w urodziny. Nie myśl o tym czego nie masz tylko ciesz się tym co masz.

@dżoł aplikuj sobie w tyłek ta tabletke mówię serio na pewno nic miłego ,ale przeżyjesz i nie będziesz naruszać ścianek szyjki. Acard odstaw. Będzie dobrze.

@dżoł ja myślę, że @bea25ta ma rację bo może Ty podrażniasz te scianki jak masz sucho. Wiesz z 2 lutein woda z urzędu jakby się leje po nocy czy leżeniu ale w rozsądnych ilościach a te palce to może resztki krwi pomieszane z luteiną. Spróbuj jak bea25ta radzi myślę, że przeżyjesz. Acard też bym ostawiła malina mówił, że jak krwawienie acard odstawiamy

@Porzeczka1234 wiem że schizy są na prawdę wiem tym bardziej że jak byłam w ciąży Z córką to miałam tak mały brzuszek że ja właściwie nie wiem co to ruchy bo młoda miała tak mało miejsca że właściwie nie miała pola do popisu pod koniec :D A co do siniakow na brzuchu to kochana fotograf to wszystko skoryguje ! Nic nie będziesz miała na brzuchu po za tym nikt Ci się nie każe rozbierać :) można zrobić piękną sesję w podkoszulku czarnym i takich majteczkach typu szorty też czarnych cudne są <3 można całą technikę wykorzystać korzystaj :)

reklama
@Porzeczka1234 pisalam ze neoparin zamiast cleksan i na odwrot bo tak sydor sugerowal. Wiem ze fraxi to inny lek, bo nawet ma inny przelicznik dawki.
Kochana to strasznie trudne i niestresowanie sie tez. Przytulam mocno. Juz tak niewiele was dzieli od spotkania.

@dzol jak bierzesz luteine dopochwowa, to moglas cos podraznic stad braz. Krew nie zawsze oznacza zlo. Ja od dwoch dni znowu krwawie. U mnie zywa krew a maly kopie. I nie biore luteiny. Idz do gina niech obejrzy. Czasem infekcja sie tak zaczyna. A mnie od 5tc cycki sflaczaly a juz 22 tc. Stresujesz sie to zrozumiale, wtedy ciezko o ciazowe objawy. Znam z autopsji. Acard mozesz odstawic albo brac co 2-3 dzien. Ja wciz bez acardu

@bobasek1990 wszystkiego najlepszego [emoji253] udanego swietowania

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry