reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bertha a na baseny często chodzisz??
Hm z tego co wiem to bakterie lubią nawracać.
!
Nie chodzę wcale..
@bertha badałaś męża? Może on ma jakieś bakterie i ci je tak zapodaje.

@nafoczka nie zagladam nie wyrabiam teraz powrót do przedszkola, zakupy to priorytet.ego przyszło

Strasznie dokuczają mi bóle pleców i pod zebrami jakby mała tam głowe wciskała i nic nie jestem w stanie robić nawet spacer kończy się bólem . Do tego doszło ciągnięcie od dolu jakby tam miała stope i naciskała albo jakby ktoś na wędke mnie złapał i za psioche ciągnął.
Ojej, jakie odczucia.. ale zazdroszczę ich i tak :)

Jeszcze M posiewu nie robiliśmy. Ale w tym tygodniu go umówię.

reklama
@bobasek1990 wklejam ci fotke ,ktora dodala kiedys @czarna_mala [emoji4]

@kas90 przeszlam na ciemna strone spania hahah,budze sie o swicie ale dzien mam dluzszy[emoji4]

@pixi.nova ja od poczatku bylam zmuszona do lekkiego trybu zycia bo od 4tc plamienia,potem krwiak i lezenie przez miesiac a pozniej to juz sie balam.
Mysle ,ze spacerowac wolnym kroczkiem mozna jesli sie dobrze czujesz,dotlenienie i wit d nawet wskazana[emoji4]
Teraz chcialabym chodzic na spacery ale nie mam z kim.
A sama sie boje,np zboczencow[emoji4]

@bertha moj M tez pojechal do pracy jak czekalam na zabieg,a jak po mnie mial przyjechac to przy jednym i przy drugim poronieniu sie spoznil,odwiozl do domu i poszedl znow do pracy:/
Bylo mi strasznie smutno i przykro...ehh
A jak siedzialam w marcu wkurzona ponad godzine i czekalam na niego to myslam ,ze go zabije jak dotrze,chcialam jechac taxi ale balam sie ,ze podpaska nie da rady,tak sie ze mnie lało:/
Juz nawet nie chce o tym myslec,oczywiscie wzielam tylek w troki i sama sobie poradzilam[emoji29]

Moze sprawdz wlansie M ,czy u niego nie ma problemu z bakteriami ,czy grzybami.
Moze jakas pieczarke choduje[emoji4]
A czego uzywasz do podmywania?

My ogolnie probujemy "wyjasniac " i dojsc do porozumienia ale bedzie ciezko.
Ja poczekam,dam mu czas na przemyslenia i bede realizowac moje cele powoli.
Jedynie chyba balaganiarstwa go nie oducze...ehh Bertha ja bym wolala pedanta w domu,nosz idealnie bysmy sie zgrali[emoji5]
1503939707-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@bobasek1990 wklejam ci fotke ,ktora dodala kiedys @czarna_mala [emoji4]

@kas90 przeszlam na ciemna strone spania hahah,budze sie o swicie ale dzien mam dluzszy[emoji4]

@pixi.nova ja od poczatku bylam zmuszona do lekkiego trybu zycia bo od 4tc plamienia,potem krwiak i lezenie przez miesiac a pozniej to juz sie balam.
Mysle ,ze spacerowac wolnym kroczkiem mozna jesli sie dobrze czujesz,dotlenienie i wit d nawet wskazana[emoji4]
Teraz chcialabym chodzic na spacery ale nie mam z kim.
A sama sie boje,np zboczencow[emoji4]

@bertha moj M tez pojechal do pracy jak czekalam na zabieg,a jak po mnie mial przyjechac to przy jednym i przy drugim poronieniu sie spoznil,odwiozl do domu i poszedl znow do pracy:/
Bylo mi strasznie smutno i przykro...ehh
A jak siedzialam w marcu wkurzona ponad godzine i czekalam na niego to myslam ,ze go zabije jak dotrze,chcialam jechac taxi ale balam sie ,ze podpaska nie da rady,tak sie ze mnie lało:/
Juz nawet nie chce o tym myslec,oczywiscie wzielam tylek w troki i sama sobie poradzilam[emoji29]

Moze sprawdz wlansie M ,czy u niego nie ma problemu z bakteriami ,czy grzybami.
Moze jakas pieczarke choduje[emoji4]
A czego uzywasz do podmywania?

My ogolnie probujemy "wyjasniac " i dojsc do porozumienia ale bedzie ciezko.
Ja poczekam,dam mu czas na przemyslenia i bede realizowac moje cele powoli.
Jedynie chyba balaganiarstwa go nie oducze...ehh Bertha ja bym wolala pedanta w domu,nosz idealnie bysmy sie zgrali[emoji5]
1503939707-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez się w sumie cieszę ze mam pedanta w domu ;) ale przez to ja jestem trochę rozleniwiona. Bo kiedyś jak go nie było w moim życiu to miałam raczej porządek. A teraz trochę się obijam...

Sprawdzimy czy nic M nie hoduje. Ale myśle ze nie, bo faceci rzadko coś hodują..

Guru in vitro - Lewandowski z NOvum - powiedział ze źle zrobiłam prolaktyne, bo powinna być w 10-11dc robiona. A tez miałam w 3dc.

Beti ale to jest tak ,albo mogło być tak ,że miałaś pieczarke w pieczarze i przyszedł penisek na mizianki i zabrał pieczarkę ze sobą. Dziwne ,że lekarz kazał tobie zwalczać i antybiotyk czy cuś dawał Tobie a złodziejaszkowi pieczarek już nie. wiem,że u dr P jak któraś miała bakterie to lek dostawała ona i on

Jakieś 70%. Poczytaj wnikliwie:)
My jesteśmy po nieudanym in vitro i w trakcie szczepienia.Teraz będzie 3 dawka za tydzień.Ale u nas jest też problem ze słabym nasieniem.Czy są tu osoby którym po szczepieniach udało sie zajść w ciążę mimo słabego nasienia? Mąż bierze leki przepisane przez prof Malinowskiego ale dr Trzeciak z invimedu mówi żeby nie nastawiac się ze te leki zdzialaja jakieś cuda i naprawia nasienie

reklama
Do góry