reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A masz brać jakaś heparynę czy cokolwiek od pozytywnego testu? Czy kontaktować się z lekarzem? Bo jeśli tak, to nie bardzo rozumiem czekania. Bo liczy się każdy dzień. A nawet jeśli nic masz nie brać, to czemu żyć w niepewności?

Bo ja już powinnam dostać bon na darmowe testy - tyle ich zrobiłam.
I zawsze jedna krecha..
Wiesz to jest straszne.. To mocno działa na psychikę:/

reklama
Doopa, wymazy dodatnie. Ale ponieważ tego się spodziewałam, dlatego zrobiłam je tak szybko żeby jeszcze zdążyć to badziewie wyleczyć :)
Co ja robię zle ze ciagle coś mi tam wyrasta?? Taka przyjemna psioche ma chyba ;) masakra.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Beciiia-87 @nafoczka Ci da klapsa za posty pod postem i kolejne posty ;) (ja jak czegos zapomnę napisać i chce szybko dodać, ro robie Edit :) )
Marshia nafoczka klapsow nie daj coby ktoś urażony się nie poczuł ale paluszkiem pogrozic może :D
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,015_Vf_orig.gif

@bertha chyba musisz octem polać (żart) biedulko nasza ♡
A nie wiecie ile się czeka na wynik kariotypu?? 10.08 robiłam w Prokocimiu badanie.
I tylko na tą cholerę czekam..
Ok 3 tygodnie

A zaglodalyscie na nowe artykuly?
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,004_QH_orig.gif

Ja dziś urlop przeznaczyłam na siedzenie w kuchni,, jutro w pracy "odpoczne" :D

Załączniki

• k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,015_Vf_orig.gif
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,015_Vf_orig.gif
    94,7 KB · Wyświetleń: 387
  • k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,004_QH_orig.gif
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,004_QH_orig.gif
    59,1 KB · Wyświetleń: 397
Mam długie cykle 34dni.. Obsuwy mam może z 1dzień jak mi się zdarza

@bertha a na baseny często chodzisz??
Hm z tego co wiem to bakterie lubią nawracać.

@nafoczka to wynik powinien już być.. Niecierpliwię się.

Lecę popracować. Miłego wieczoru kobitki !

Hej dziewczyny [emoji4] żyje ale mam problem z Internetem w domu nie mam wcale jak na razie a w tel mi się coś wiesza . Więc nie jestem w stanie ogarnąć : / jak się nareperuje to napisze ;* u mnie dobrze @ powoli się kończy widzę także spoko , jestem wykończona ogólnie ale opowiem jak bd jak . Buziaki ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@bertha badałaś męża? Może on ma jakieś bakterie i ci je tak zapodaje.

@nafoczka nie zagladam nie wyrabiam teraz powrót do przedszkola, zakupy to priorytet.ego przyszło

Strasznie dokuczają mi bóle pleców i pod zebrami jakby mała tam głowe wciskała i nic nie jestem w stanie robić nawet spacer kończy się bólem . Do tego doszło ciągnięcie od dolu jakby tam miała stope i naciskała albo jakby ktoś na wędke mnie złapał i za psioche ciągnął.

Do góry