reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@iveo zrób sobie posiewy sama bo ja jak @Destino pisała mi malina też tego nie pilnuje ja mam gin u siebie i ona mi robi właśnie posiewy na czystość pochwy, bakterie i cytologie itd

@bertha pisałaś o lutce myślę, że może do odbytu wiesz jeśli mogę coś doradzić ja odkąd miałam te problemy z cytologia itd zaczęłam myć się "białym jeleniem" i myje się do dziś i w ogóle zaczęłam nawet stosować płyn do kapieli i tylko tym sie myję. Po kapieli wycieram psioszkę papierem.

@susana ależ piękna!!! imię też piekne nasz pierwszy anioł córka tak ma na imię. Gratuluję doczekałaś się warto walczyć. Ściskam i całuję Was mocno

Ostatnia edycja:
reklama
Susana ogromne gratulacje, Zuzia jest sliczna, a Ty jestes bohaterka:) Nie poddalas sie i nagroda jest najwspanialsza. Kibicowalam Ci z calego serca od pierwszej wiadomisci o Zuzance:) Cieszcie sie soba i kazdym wspolnym dniem dziewczynki :) Jestescie dowodem i dajecie wiare na to w ze warto sie starac do konca:)

reklama
Uwaga uwaga kochane ciocie ♡ dziś na świecie witamy małą Zuzie @susana
Zobacz załącznik 819948
Tulimy Cię malutki nasz cudzie, a tobie mamo gratulujemy Zobacz załącznik 819946 . Piękna jak ty :D
@nafoczka pogratuluj w naszym imieniu suzanie:)
Stoję sobie rano i czekam na kolegę, z którym jeżdżę do pracy,odpalam na chwilę nasze forum, a tu taaaaka niunia malutka:) i stałam jak ta głupia na środku osiedla i się uśmiechałam sama do siebie i oczy się zaszkliły:) To niesamowite,niby się nie znamy osobiście,a jednak kolejny cud nas tak porusza...Prawda dziewczyny??
Malutka Zuziu rośnij zdrowo i dawaj szczęście swoim najbliższym:*

Do góry