reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A do kogo chodzisz?
Ja chodzę do młodego Woytonia do polikliniki na grobli (koło Hirszfelda). Pracuje tez w szpitalu na Borowskiej. Zna temat poronień, chociaż się w nim nie specjalizuje. Ale tematy metylowanych witamin, układów fosfolipidowych, mthfrow, heparyny, sterydów nie są mu obce. Nue wiem jak z innymi przypadłościami.
Ps. Jak pęcherzyka nie było, to pękł :) a podobno z mniejszym endo tez bywają udane strzały :) wiec może :)

młody to Robert?
Chodzę do Medicover do dr Barwińskiego, a ostatnio byłam kilka razy w Invimedzie u dr Żórawskiego. Po drodze byłam w Mediconcepcie u dr Pochwałowskiego :p

czytałam dobre opinie o dr Fuchsie.

reklama
@7Martynka88 tak młody to Robert. (Ja tam jeszze dopisałam kolejny Ps w poprzednim poście hak coś)
O Fuksie tez słyszałam same dobre opinie. Do niego chciałam iść, gdyby okazało się, ze mój nie prowadził takich przypadków. Na szczęście dla mnie prowadzi, bo z ciężkim sercem bym z niego rezygnowała ;) bo jak jyz tu dziewczyny pewnie kojarzą - ja strzaszmie platoniczne nim zauroczona ;) taki ładniutki i tak patrzy tymi oczami i się uśmiecha, ze ja się rozpływam za każdym razem na wizycie i po ;)
A do Invimedu chodziłam do Gizlera

młody to Robert?
Chodzę do Medicover do dr Barwińskiego, a ostatnio byłam kilka razy w Invimedzie u dr Żórawskiego. Po drodze byłam w Mediconcepcie u dr Pochwałowskiego :p

czytałam dobre opinie o dr Fuchsie.
Ja niestety nie mam nikogo do polecenia.. o Fuchsie tez czytalam dobre opinie, ale nie iwem czy zna sie na poronieniach.
Lewandowski z novum - guru ivf, ale immunologia sie nie interesuje i moze nawet nie uznaje, bo w klinice ją olewają - z Wrocławia polecil mi babeczke Halbersztat, sprawdzalam ze w Medfemina przyjmuje.
Ja w Medicoverze tez do Barwinskiego chodze, ale on to tak specjalnie sie nie angazuje.. chociaz przynajmniej wiedzial, ze przy mthfr powinnam clexane brac w ciazy..

Wyniki mam subpopulacji limfocytow T regulatorowych. Jendak CBA nie bylo.
mam troche je za niskie. zaraz wstawie zdjecie, moze ktos cos?
1503649307-aaaaaa.jpeg

@7Martynka88 tak młody to Robert. (Ja tam jeszze dopisałam kolejny Ps w poprzednim poście hak coś)
O Fuksie tez słyszałam same dobre opinie. Do niego chciałam iść, gdyby okazało się, ze mój nie prowadził takich przypadków. Na szczęście dla mnie prowadzi, bo z ciężkim sercem bym z niego rezygnowała ;) bo jak jyz tu dziewczyny pewnie kojarzą - ja strzaszmie platoniczne nim zauroczona ;) taki ładniutki i tak patrzy tymi oczami i się uśmiecha, ze ja się rozpływam za każdym razem na wizycie i po ;)
A do Invimedu chodziłam do Gizlera
Aż se wygooglowałam tego Woytynia;) no no no ;) ciasteczko ;)

@marshia widziałam foto na znanym lekarzu i powiem, że całkiem całkiem hehe :)
do Fuchsa smsa napisałam i choć nie jestem jego pacjentką odpisał i kazał zadzwonić po swoim urlopie to powie co i jak przez tel :) więc zadzwonię i zobaczymy.

@bertha niestety nie znam się więc nie pomogę. No właśnie mi Barwiński też clexane przepisał już w trakcie starań, więc kłuję się codziennie

reklama
Do góry