reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia Ja wierzę, że to forum jest szczęśliwe :) Popatrz na historie @Destino i głowa do góry! Czasami tak jest, że w organiźmie coś się odblokuje i wszystko zaczyna się układać tak jak powinno. Mi ktoś kiedyś powiedział, że nasz organizm chodzi utartymi ścieżkami i trzeba go pogubic, pomylic. Wstrzasnac nim, zmienic klimat diete. Czasami nawet taki wstrzas psychiczny moze cos zmienic mimo, ze teoretynicznie nie jest pozytywny. Organizm ma pamiec immunologiczna. Takze skoro ostatnio zaszlas bez problemu to byc moze on to zapamietal i teraz sie szybciutko uda! Masz leki i do dziela :D Chcemy widziec Cie z dwoma kreskami i bobofrutem:yes::p

reklama
Mij gin tak mówił po 2 poronieniu (oba po inseminacji) - ze nie zdziwiłoby go gdybym zaszła naturalnie. Bo ciąża sama w sibie odblokowuje organizm, który czasem wczesnuej nie mógł zajść. No i tu miał racje. W 4. Cyklu zaskoczyło :)
Oby tak było i teraz. Chociaż cykl 3 po tym poronieniu
(W sumie 3 ciaze były raz za razem już po tych wcześniejszych latach nieudanych)

Mij gin tak mówił po 2 poronieniu (oba po inseminacji) - ze nie zdziwiłoby go gdybym zaszła naturalnie. Bo ciąża sama w sibie odblokowuje organizm, który czasem wczesnuej nie mógł zajść. No i tu miał racje. W 4. Cyklu zaskoczyło :)
(W sumie 3 ciaze były raz za razem już po tych wcześniejszych latach nieudanych)
No widzisz! :)Teraz też tak będzie, że zajdziesz raz, dwa tylko ze szczęśliwym zakończeniem, bo teraz masz leki i jesteś obstawiona :yes:

jestem w szoku, monia coś wiecej mozesz napisać jeśli masz info...
ja mam genotyp Bx ale faktycznie niemam kir 2ds3 więc powinien mi zapropoować accofil a tego nie zrobił:growl:oj ciśnienie mi skoczyło
a ma ktoś jeszcze genotyp Bx i miał zalecony accofil?:szok::szok::szok::szok:
Tylko tyle wiem na ten temat, mam kilka znajomych co chodzą do dr P i tez maja genotyp kir bx w brakujących 2ds3 i mają accofil ,możesz z nim pogadać o tym ,czasem trzeba go też nakierowac [emoji6]

Marshia masz rację, ja też tak miałam, równy rok temu byłam w ciąży po iseminacji ,lecz okazało sie ,że to ciążą pozamaciczna. Po zabiegu miesiąc później miałam kolejna inseminacje 4 pęcherzyki były nie zaskoczyło, a później na dwóch cyklach naturalnych miesiąc po miesiącu były bety pozytywne ,lecz długo ciąże nie trwały

Tylko tyle wiem na ten temat, mam kilka znajomych co chodzą do dr P i tez maja genotyp kir bx w brakujących 2ds3 i mają accofil ,możesz z nim pogadać o tym ,czasem trzeba go też nakierowac [emoji6]
niestety wiem że doktorka trzeba pilnowaćo_Odobrze ze jestem taki upierdliwiec bo teraz zaczęłam drążyć noi wydrążyłam:p

Uwaga uwaga kochane ciocie ♡ dziś na świecie witamy małą Zuzie @susana
received_335096053604310.jpeg

Tulimy Cię malutki nasz cudzie, a tobie mamo gratulujemy
dziecko-emotikon-ruchomy-obrazek-0023.gif
. Piękna jak ty :D

Załączniki

• dziecko-emotikon-ruchomy-obrazek-0023.gif
    dziecko-emotikon-ruchomy-obrazek-0023.gif
    13,2 KB · Wyświetleń: 1 298
  • received_335096053604310.jpeg
    received_335096053604310.jpeg
    61,3 KB · Wyświetleń: 1 285
reklama
Uwaga uwaga kochane ciocie ♡ dziś na świecie witamy małą Zuzie @susana
Zobacz załącznik 819948
Tulimy Cię malutki cudzie, a tobie mamo gratulujemy Zobacz załącznik 819946 :D
@susana piękna córeczka ♡ gratuluję [emoji8]

To takie piękne kiedy spełniają się marzenia po tylu trudach [emoji4]

Ja nie dam rady Was dzisiaj nadrobić %%% także do juterka ;* dziękuję Wam za wsparcie przy moich życiowych rozterkach [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry