reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@burczuś ja to w sensie że stymulujemy te cykle podglądamy owu itd a potem połowa ciąż z cykli niby bezowulacyjnych albo po zaprzestaniu stymulowania właśnie
Denerwuje mnie to bo już mało wierzę w medycynę.
Szczególnie ta w czasie starań
Sama żyje dylematem czy iść się szczepic w Lodzi czy brać leki od owu i spróbować tak raz jeszcze.
Bardzo Wam kibicuje i mam nadzieję że wszystkie się niebawem doczekamy na swoje szczescie.

reklama
Destino, bea, Funia, cieszę się ze bejbiki się rozwijają pięknie :)

Ja po wizycie. Maly wazy 3000g i termin CC jest nieaktualny,czekamy na porod SN. Maluszek sie obrocil [emoji3][emoji11]
Gin mowil ze moge sobie wybrac jak chce rodzic wiec wybralam SN.

Super!! Czekamy :)
Tęczowa, ze was tez kciuki!!

Witajcie

Dziś rano kolejny test biały ale facelle z porannego już jakby nie biały ale nie wiem czy widzę czy chcę widzieć... jutro sikam dalej mam 5 nowiuskich testów [emoji6] zobaczymy jak coś pokaże rano to skoczę na betę.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Pokazuj testa!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha ja to widzę pod światło. Na zdjeciu nic więc jak poranny będzie lepszy to pokażę [emoji4] no chyba że będzie
biel...

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Kobietki,

@Porzeczka1234 dziękuję za wywołanie [emoji173]

Czytam Was codziennie, ale u mnie przestój i nie mam o czym pisać [emoji20] 13.07. atakujemy Prokocim, żeby zbadać Allo MLR.

@apolinka witaj, ja Cię pamiętam [emoji4]

Co do wyluzowania, braku stresu który rzekomo przeszkadza nam zajść w ciążę, to jakaś bzdura przecież. Podam Wam prosty przykład, gdyby stres i zablokowanie miało znaczenie, to nie byłoby ciąż z gwałtu, bo stres i blokada, którą przeżywają wtedy kobiety jest zapewne ogromna. Więc jak ktoś mi mówi wyluzuj to mam ochotę pokazać mu gdzie są drzwi, żeby sam sobie wyluzował [emoji6]

Kolejne śmieszne określenie dla mnie to "niepłodność idiopatyczna" wymyślona chyba na potrzeby lekarzy, którzy już nie mają pomysłu jak działać [emoji4] wg mnie zawsze leży jakaś przyczyna niepłodności, tylko należy ją znaleźć i zdiagnozować...no cóż nikt nie mówił, że będzie łatwo [emoji1]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
@burczuś @roxie123 dołączam się do was w kolejnym cyklu oczekiwań....
Dziś w nocy chyba z 10 razy wstawalam tak mnie brzuch napitalal... I kolejny cykl rozpoczęty...
@czarna_mala pierwszy raz robisz Mlr czy powtarzasz?
Tak zaczęłam czytać,że "dziś w nocy z 10 razy..." i od razu myśl! O matko! To można 10 razy??? No a potem doczytalam dalej;););)
Taka moja kosmata glowa;D
Witaj w gronie staraczek;)

@burczuś no kosmate te Twoje myśli. ;-)
A my właśnie wróciliśmy we wtorek z Zakopanego, pochodzilismy trochę po naszych Taterkach... Oj jak ja to lubię.... Ale koniec tego dobrego :-(

reklama
Do góry