reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 - ja Cię doskonale rozumiem i nie musisz mi tłumaczyć ;) Tak jak napisałas, masz prawo tak myśleć, tym bardziej, że tak jak Ovli obcowałaś na codzień z tymi ludźmi, więc wiesz co mówisz... Oczywiście, nie można generalizować, ale niech nikt się tutaj nawzajem nie krytykuje. ;) To Twoje zdanie, i każdy z nas musi je tutaj szanować :)
dziękuję :* już czuję się ogólnie lepiej :)

@ovli22 - otóż to ;)

@marzycielka81 - a kubiaczyk prowadzi Cię od kiedy? Czy przy niej juz poroniłaś?

@roxie123 - ale słodziak ten Mąż ;) uśmiałam się, heheh. a Szef też świetny!!!:D

reklama
Oj to szkoda spędziłam bym czas w dobrym i pięknym towarzystwie. Ja tez do Krakowa mam dwie godziny :)) niestety... :)) a ostatnio jeździła tutaj tylko do lekarzy i już zapomniałam jak cudowne jest to miasto <3

Ja tez mam dwie godziny,wiec kazda ma po rowno,wsiadamy w auta,pociagi czy co tam chcecie i robimy spotkanie[emoji16]
Moze kiedys???co Wy na to?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

1498818259-aaaaaa.jpeg

Widzę coś niby ale dopiero po wyschnięciu więc chyba się nie liczy... do tego pobolewa brzuch... więc zbliża się chyba...

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@martaha123 rzeczywiscie jest cien[emoji5]ale czy sie liczy to beta Ci powie [emoji4]u mnie cien to zawsze byla ciaza ale dziewczyny mialy cienie a ciazy nie bylo[emoji58]
Moze idz na bete?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@martaha123 ja też widzę cień [emoji8] jedź po południu, na betę nie musisz być na czczo
@czarna_mala trzymam kciuki za mlr, musi w końcu dziad podskoczyć [emoji13]
@burczuś 10 razy, dobre [emoji8] a ja choć raz bym chciała, ale nie mogę, zgodnie z zaleceniem NO SEX [emoji26]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry