reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Marthi mam nadzieję że się nic przeciwko mnie nie obróci ;p ja nie narzucam nikomu i tak jak mówię szanuję zdanie każdego , i na pewno agresji z mojej strony nie było , po prostu nie ufam tym ludziom miałam z nimi do czynienia i chciałam to wytłumaczyć jakoś zobrazować no ale liczyłam się też że nie każdy odbierze to tak jak trzeba :)
Wbrew pozorom upały też są powodem do zachorowań ;/ niewiele trzeba wystarczy się spocic a później wyjść na przeciąg i już ;) zdrówka Ci życzę :**
@matulkaa no tak by się składało :D dziś 10dc ;p

reklama
Dziewczyny każda z nas ma prawo głosu i wypowiedzi na dany temat !
I nie ma co się obrażać czy kłócić

Jakby każdy myślał tak samo byłby chaos na świecie !

Fajnie jest czasami poczytać i poznać opinie innych na pewne sprawy ;)

Dziewczyny skąd się biorą te krwiaki ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@ovli22 dokładnie :) ja tam się z nikim nie kłócę ani nie obrażam :) napisałam swoje zdanie i tyle :)
Sama ciekawa jestem większość dziewczyn ma te krwiaki , hm może po acardzie ...

@bea25ta ale będziesz stroić w kienie hihi , i spineczki :D ojej ale fajne :D
@burczuś a nie masz w okolicy jakiegoś lepszego lekarza ? może warto byłoby skonsultować z kims innym . To ov na dniach znowu będziemy testować razem :)
@Destino będzie wszystko dobrze :* kiedy wizyta? moze jedź podejrzeć dla spokoju
Chciałabym by w końcu i nam się udało:)
A co do doboru lekarza. Myślałam,że trafiłam na najlepszą doktor.

@bea25ta moje gratulacje[emoji5]ja tam z kolei marze o corci ale siurka tez wezme[emoji5]

@Destino musi byc dobrze [emoji4]na szczescie wiesz co u Ciebie jest przyczyna krwawienia,aczkolwiek wiem co to znaczy.
Ze mnie lecialo w niektore dni jak przy silnej miesiaczce ,oj a to jest stres nieziemski.
Wtedy najchetniej codziennie robiloby sie usg .

Te krwiaki najczesciej podobno tworza sie podczas zagniezdzenia ale dokladnie nie wiadomo.
U mnie byc moze od acardu,ale od przedwczoraj znow go zaczelam brac bo sie wystraszylam ,ze dzidzi nie ma czym oddychac.
Mam nadzieje,ze nie zaszkodzi i ze nie zrobi mi sie nowy krwiak.
Lekarz byl w szoku ,ze tak szybko i ladnie sie wchlonal[emoji4]
A jakby wiedzial ,ze tydzien temu on tam dalej byl to dopiero by sie dziwil[emoji3]
Ale nie musi wiedziec wszystkiego[emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@bea25ta super że wszystko dobrze
Mnie też zastanawia skąd te krwiaki ale jak słyszę w większości przypadków się wchlaniaja i rodzą się zdrowe dzieci
Ja w poprzedniej ciąży miałam wszystko dobrze póki nie poszłam do lekarza
Poszłam dopiero w 8 tyg bo bałam się że wcześniej nie zobaczy serduszka
Że względu na wcześniejsze poronienie zapisał mi Acard
Za tydzień już był krwiaczek wiec coś w tym może być.
@Destino mam nadzieję że krwiaczki swoją drogą a ludzik jest gdzie indziej i tam sobie spokojnie siedzi
@burczuś @roxie123 i inne staraczki...Tak sobie myślę że moze warto troche wyluzować i nie liczyć tak dokładnie tych dni i owu itd tylko cieszyć się sobą a dzidzia się pojawi w najmniej spodziewanym momencie ☺
@funia a lekarz sugeruje Ci branie Acard?

@iveo ale ja sie nie napinam.
Seksię się z mężem z przyjemnością ,a w dni płodne to się wcale nie zmienia? Poprostu wtedy pilnujemy by nie ominął nas sex;)
Nie mogę przestać liczyć bo stymuluje cykle i biore zastrzyk na pęknięcie pecherzyka.
I wybaczcie,ale to już nie pierwszy raz ktoś pisze z tym wyluzowaniem. Irytują mnie te słowa,a już szczególnie gdy padają z ust osób,którym się udało,a wcześniej tak samo liczyły kiedy testować-jak my. A jeszcze bardziej wkurzają mnie teksty od osób nie znających problemu- chrzanią...odpuśćcie,wyluzujcie. Butelka wina i niech się dzieje wola nieba;) ta. Jak ktoś nie musi być zaopatrzony w tonę leków to tak może się luzować. No. Rozpisałam się:)
@iveo ja wiem,że Ty dobrze nam życzysz itd:) i że to z dobrego serca:)

reklama
Witajcie
Ale dużo dobrego dzisiaj u nas ![emoji4] aż miło...
@funia cudownie że dzidek siedzi grzecznie a krwiaczek poszedł precz [emoji4]
@bea25ta dziewczynki są the best wiem co piszę [emoji4]
Burczus trzymam kciuki [emoji110][emoji4]
Nafoczka pięknie to wszystko opisalas jesteś bardzo silną kobietą. A Wikus...przecudny roczniak niech zawsze bedzie radosny a Wy razem z nim [emoji8]
Dziś rano kolejny test biały ale facelle z porannego już jakby nie biały ale nie wiem czy widzę czy chcę widzieć... jutro sikam dalej mam 5 nowiuskich testów [emoji6] zobaczymy jak coś pokaże rano to skoczę na betę.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry