reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Funia90 i @bea25ta gratki;) cieszę się z Waszych udanych wizyt:)
Ja też dziś miałam wizyte. Pęcherzyk 20mm wiec i zastrzyk. 11dc. Ale z wizyty nie jestem zadowolona. Ale o tym jutro bo dziś jestem zła. P.s. kolejny raz dr nie umiała znaleźć prawego jajnika.chyba go brak:(

reklama
Kucyki haha to jeszcze umiem zrobić ale te piękne francuzy , warkocze dookoła głowy no niestety będzie wycie he.

@Destino i @Funia90 wasze ciąże też są dla mnie cudem jak moja. W życiu nie przypuszczałam ,że po takich krwawieniach i plamieniach można mieć nadal w sobie zywe skaczące dziecko. Strasznie się cieszę waszym powodzeniem.

@bea25ta teraz w dobie neta wszystkiego sie nauczysz. Zobaczysz.

Ja tez nie sadzilam ze mozna miec takie krwawienia i zywe dziecko. Mam nadzieje ze zywe. Od rana mam bole brzucha i niestety krew ze skrzepami. Leze i boje sie. Biore nospe i czekam. Oby bylo silne moje malenkie i poradzilo

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@bea25ta ale będziesz stroić w kienie hihi , i spineczki :D ojej ale fajne :D
@burczuś a nie masz w okolicy jakiegoś lepszego lekarza ? może warto byłoby skonsultować z kims innym . To ov na dniach znowu będziemy testować razem :)
@Destino będzie wszystko dobrze :* kiedy wizyta? moze jedź podejrzeć dla spokoju

reklama
@Destino - cudowny okruszek :*

@nafoczka - poczytam w wolnej chwili, na pewno. (a pewnie już zaraz przeczytam) Wszystkiego dobrego dla Wiktorka :*

@Liluli - zatem czekamy na Twojego dzidziutka! :))

@ovli22 - mocne to, co napisałaś... ale jako, że jestem też niepraktykującą i nigdy nie rozmawiam na tematy związane z wiarą, bo uważam, że to indywidualna i bardzo osobista sprawa każdego z nas, to nie będę tego komentować. Masz jednak pełne prawo by mieć swoje zdanie na ten temat. :)
Moja 1 ciąża to też był dla mnie szok i niedowierzanie, wstydziłam się o niej mówić... niemniej, gdy po paru tygodniach się do tej myśli przyzwyczaiłam, byłam odważniejsza i dumna z tego stanu... to poroniłam... miałam do siebie wyrzuty, ze nie doceniłam od samego poczatku tego cudu, który się we mnie rozwijał...więc rozumiem teraz Twój ból...sama czasem do tego wracam...

@roxie123 - szanuje zdanie, ale nie odniosę się ani do Twojej opinii, ani w tym wypadku do zdania @Destino. Widzę zbyt wiele emocji tutaj, ale też agresji. Z całym szacunkiem, ale nie spodobało mi się też jak @Destino napisała:
"Oby twoj sposob patrzenia na sprawe uchodzcow nie obrocil sie przeciwko tobie."
To nie jest miłe ani godne stwierdzenie katolika. Ponadto, niestety często wielu zadeklarowanych chrześcijan używa właśnie takich sformuowań, czy "gróźb" i bardzo mi się to nie podoba (nie mowie tu tylko o Destino, ale rowniez o czlonkach chociazby mojej rodziny dalszej). To nie jest opatrzone miłością do bliźniego, do drugiej osoby. To cholernie brzydkie w mojej opinii. Nie podoba mi się takie szykanowanie i nie odniosę się do tego tematu. Po prostu moim zdaniem, szanujmy się tutaj i nie narzucajmy nikomu swojej opinii - każdy ma prawo mieć swoje zdanie. Zwłaszcza w Polsce.

@burczuś - bardzo mądrze to skomentowałaś. Popieram.

@Funia90 - cudne wieści!!! :* <3

@bea25ta - super, że wszystko ok! :*

@Destino - mam nadzieje, że krwawienie się w końcu całkowicie uspokoi i będziesz mogła spokojniej przeżywać ten cudowny czas ciąży :) :* Musi być dobrze, nie widzę innej opcji!

A ja leże chora od wczoraj i nie wierzę w to... 30 stropni upał, a ja mam temperature, okropne bóle stawów i mięśni, głowy i gardła, aaaaaaaaaa masakra. :/

Do góry