reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@burczuś ja to w sensie że stymulujemy te cykle podglądamy owu itd a potem połowa ciąż z cykli niby bezowulacyjnych albo po zaprzestaniu stymulowania właśnie
Denerwuje mnie to bo już mało wierzę w medycynę.
Szczególnie ta w czasie starań
Sama żyje dylematem czy iść się szczepic w Lodzi czy brać leki od owu i spróbować tak raz jeszcze.
Bardzo Wam kibicuje i mam nadzieję że wszystkie się niebawem doczekamy na swoje szczescie.

reklama
Destino, bea, Funia, cieszę się ze bejbiki się rozwijają pięknie :)

Ja po wizycie. Maly wazy 3000g i termin CC jest nieaktualny,czekamy na porod SN. Maluszek sie obrocil [emoji3][emoji11]
Gin mowil ze moge sobie wybrac jak chce rodzic wiec wybralam SN.

Super!! Czekamy :)
Tęczowa, ze was tez kciuki!!

Witajcie

Dziś rano kolejny test biały ale facelle z porannego już jakby nie biały ale nie wiem czy widzę czy chcę widzieć... jutro sikam dalej mam 5 nowiuskich testów [emoji6] zobaczymy jak coś pokaże rano to skoczę na betę.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Pokazuj testa!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha ja to widzę pod światło. Na zdjeciu nic więc jak poranny będzie lepszy to pokażę [emoji4] no chyba że będzie
biel...

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Kobietki,

@Porzeczka1234 dziękuję za wywołanie [emoji173]

Czytam Was codziennie, ale u mnie przestój i nie mam o czym pisać [emoji20] 13.07. atakujemy Prokocim, żeby zbadać Allo MLR.

@apolinka witaj, ja Cię pamiętam [emoji4]

Co do wyluzowania, braku stresu który rzekomo przeszkadza nam zajść w ciążę, to jakaś bzdura przecież. Podam Wam prosty przykład, gdyby stres i zablokowanie miało znaczenie, to nie byłoby ciąż z gwałtu, bo stres i blokada, którą przeżywają wtedy kobiety jest zapewne ogromna. Więc jak ktoś mi mówi wyluzuj to mam ochotę pokazać mu gdzie są drzwi, żeby sam sobie wyluzował [emoji6]

Kolejne śmieszne określenie dla mnie to "niepłodność idiopatyczna" wymyślona chyba na potrzeby lekarzy, którzy już nie mają pomysłu jak działać [emoji4] wg mnie zawsze leży jakaś przyczyna niepłodności, tylko należy ją znaleźć i zdiagnozować...no cóż nikt nie mówił, że będzie łatwo [emoji1]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
@burczuś @roxie123 dołączam się do was w kolejnym cyklu oczekiwań....
Dziś w nocy chyba z 10 razy wstawalam tak mnie brzuch napitalal... I kolejny cykl rozpoczęty...
@czarna_mala pierwszy raz robisz Mlr czy powtarzasz?
Tak zaczęłam czytać,że "dziś w nocy z 10 razy..." i od razu myśl! O matko! To można 10 razy??? No a potem doczytalam dalej;););)
Taka moja kosmata glowa;D
Witaj w gronie staraczek;)

@burczuś no kosmate te Twoje myśli. ;-)
A my właśnie wróciliśmy we wtorek z Zakopanego, pochodzilismy trochę po naszych Taterkach... Oj jak ja to lubię.... Ale koniec tego dobrego :-(

reklama
Do góry