reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@iveo tak on myslaln,ze biore go caly czas,mam nadzieje ,ze na tym etapie juz mi sie krwiak nie zrobi:/

Slyszlayscie o czyms takim zeby komus sie zrobil drugi raz?

@martaha123 pokazuj tego cienia[emoji5]

@aga86 trzymam kciuki za nastepny cykl[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Doberek [emoji4]
@burczuś @roxie123 dołączam się do was w kolejnym cyklu oczekiwań....
Dziś w nocy chyba z 10 razy wstawalam tak mnie brzuch napitalal... I kolejny cykl rozpoczęty...
@czarna_mala pierwszy raz robisz Mlr czy powtarzasz?
Powtarzam po pullowanych [emoji4]

Tak zaczęłam czytać,że "dziś w nocy z 10 razy..." i od razu myśl! O matko! To można 10 razy??? No a potem doczytalam dalej;););)
Taka moja kosmata glowa;D
Witaj w gronie staraczek;)
Hahahaha ja planuję na owu jechać w góry, albo tuż zaraz przed owu, żeby baterie naładować [emoji6] oczywiście jak MLR się ogarnęło to takie plany [emoji16]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Czarna_mala popieram z tym wyluzowaniem. Mnie ostatnio wkurzyl brat meza stwierdzeniem, ze mamy jeszcze duzo czasu na drugie dziecko.

Caly czas zastanawiam sie nad tym estrogenem niby w normach a za wysoki. Wydrukowalam diete i mam wrazenie ze moja gin nie wie co ze mna zrobic.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@marzycielka81 ja mialam w styczniu przy normie 500 wynik 600 i przy tym niski progesteron i gin mowil ,ze narazie nic z tym nie robimy bo to niewielkie zachwianie.
Teraz z kolei mialam w kwietniu w samej gornej granicy estradiol.
I tez nikt nic na to nie mowil.
A Ty masz w sumie po srodku normy.

@czarna_mala fajnie ,wyjazdy zawsze dobrze dzialaja na czlowieka a i przy okazji czasem na starania[emoji5]
Trzymam kciuki i bede sie modlic za twoje mrl[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja jutro do Niedzicy na zamki jadę Z córeczką :)) poczekam może nasza piękna ciężarna Kas będzie miała ochotę hihi :))))

My w niedzielę wybieramy się do Krakowa na małą wycieczkę (alternatywa dla wczasów w tym roku :D), będziesz jeszcze?:)
Ja sama do Krk nie dojadę bez męża niestety:D Ale zapraszam do mnie na pierogi lub do Olkusza!

Ostatnia edycja:
@bea25ta oczywiście ,że nie musi ale może :) trzeba wychodzić z pozytywnym nastawieniem :)
@iveo ja już dawno wyluzowałam , ten cykl zaczęłam tak super , że co będzie to będzie :) ale tak jak dziewczyny piszą nie da się do końca ...do póki nie ma 2 kresek to nie jest takie proste . Tym bardziej ,że jedne z nas muszą pilnować kiedy ov , albo tak jak ja brać leki i zastrzyki od 16dc to wtedy włącza się myślenie czy wykorzystaliśmy ten cykl czy znowu wszystko na darmo . Teraz nie wiem kiedy będę miała ov ... mogę tylko przewidywać , ale wszystko jest tak świetnie między mną a M ,że czego chcieć więcej :)
@martaha123 3mam kciuki za testowanie :) jak jest coś więcej niż biel vizira to coś może być na rzeczy :)
@bertha a co tam u Ciebie ? :)
@czarna_mala dobry przykład :) i nie pomyślałam o tym wcześniej ... a i 3mam kciuki za mrl :)
@Ag86 chciałoby się powiedzieć zapraszamy do wspólnej zabawy :D haha u mnie też tak wczoraj było dziś 11 dc :) mmm góry uwielbiam !
@burczuś Ty łobuzie Ty :D ale takie niegrzeczne myśli akurat wskazane teraz hihi :)
@anetkruczek ja chce ! ja chce ! :D
@marzycielka81 bo niektórzy czasami tak coś rąbną bez sensu i zastanowienia ... nie rozumieją tego , że dla nas czas jest ważny...nie przejmuj się , olej to :*

U mnie od rana a nawet od wieczora bardzo pozytywnie :D :D :D
Mój M mnie dzisiaj zadziwił...dzwoni do mnie z pytaniem " kochanie kiedy Ty masz owulacje teraz ? " haha ja gały wystawiłam o co mu chodzi , nie wiem czy sie śmiac czy co... odpowiadam '' a co cie to obchodzi , nie licze nie nastawiam sie '' xD on : ,, bo się w pracy pytają czy w poniedziałek na Śląsk nie pojede na 2 dni w delegacje ...'' ja: ,, aha , no dobra nie wiem kiedy mam , ale tak by się chyba składało ze zaczyna się w poniedziałek xD " a ten : ,, aha dobra to nie jade ... to wytłumacze szefowi że żonie bardziej potrzebny jestem ;D ''
...to było takie słooodkie , że mam dzisiaj taki dobry humor :D
Czekam na telefon mam nadzieje ze go nie zmuszą :O ale miał szefowi wytłumaczyć , bo to taki spoko gość na luzie ,że mamy taką sytuacje troche podbramkową bo biore te leki itd . Ale faktycznie po co miałabym się kłuć i wg jeśli bym wiedziała ,że cykl niewykorzystany ;/

Załączniki

• upload_2017-6-30_9-41-50.png
    upload_2017-6-30_9-41-50.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 79
Oooooo Kasiu ja myślałam że Ty w Krakowie mieszkasz ale na pierogi bym wpadła hihi bo uwielbiam :)) ja tylko dziś Kraków bo w interesach. Właśnie idę na Stare miasto Roxi a Ty masz wolne teraz przed południem :)?

reklama
@anetkruczek ja mam wolne ogólnie :) ale do Krakowa 2 h niestety ;/

Mężulek zostaje :D a dobre było to , że mówi szef do niego tak ..no nie ma kto jechać , jeden w domu bo żona urodziła , drugi w domu bo żona jedzie rodzić a teraz 3ci musi być w domu bo trzeba dzieci robić :D i śmieje ;p fajny ten jego szef no i podpisał dzisiaj umowę więc będzie mozna brać mały kredyt bo brakło funduszy żeby kupic meble do nowego domu i w końcu iść na swoje :)

Do góry