reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@iveo tak on myslaln,ze biore go caly czas,mam nadzieje ,ze na tym etapie juz mi sie krwiak nie zrobi:/

Slyszlayscie o czyms takim zeby komus sie zrobil drugi raz?

@martaha123 pokazuj tego cienia[emoji5]

@aga86 trzymam kciuki za nastepny cykl[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Doberek [emoji4]
@burczuś @roxie123 dołączam się do was w kolejnym cyklu oczekiwań....
Dziś w nocy chyba z 10 razy wstawalam tak mnie brzuch napitalal... I kolejny cykl rozpoczęty...
@czarna_mala pierwszy raz robisz Mlr czy powtarzasz?
Powtarzam po pullowanych [emoji4]

Tak zaczęłam czytać,że "dziś w nocy z 10 razy..." i od razu myśl! O matko! To można 10 razy??? No a potem doczytalam dalej;););)
Taka moja kosmata glowa;D
Witaj w gronie staraczek;)
Hahahaha ja planuję na owu jechać w góry, albo tuż zaraz przed owu, żeby baterie naładować [emoji6] oczywiście jak MLR się ogarnęło to takie plany [emoji16]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Czarna_mala popieram z tym wyluzowaniem. Mnie ostatnio wkurzyl brat meza stwierdzeniem, ze mamy jeszcze duzo czasu na drugie dziecko.

Caly czas zastanawiam sie nad tym estrogenem niby w normach a za wysoki. Wydrukowalam diete i mam wrazenie ze moja gin nie wie co ze mna zrobic.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@marzycielka81 ja mialam w styczniu przy normie 500 wynik 600 i przy tym niski progesteron i gin mowil ,ze narazie nic z tym nie robimy bo to niewielkie zachwianie.
Teraz z kolei mialam w kwietniu w samej gornej granicy estradiol.
I tez nikt nic na to nie mowil.
A Ty masz w sumie po srodku normy.

@czarna_mala fajnie ,wyjazdy zawsze dobrze dzialaja na czlowieka a i przy okazji czasem na starania[emoji5]
Trzymam kciuki i bede sie modlic za twoje mrl[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja jutro do Niedzicy na zamki jadę Z córeczką :)) poczekam może nasza piękna ciężarna Kas będzie miała ochotę hihi :))))

My w niedzielę wybieramy się do Krakowa na małą wycieczkę (alternatywa dla wczasów w tym roku :D), będziesz jeszcze?:)
Ja sama do Krk nie dojadę bez męża niestety:D Ale zapraszam do mnie na pierogi lub do Olkusza!

Ostatnia edycja:
@bea25ta oczywiście ,że nie musi ale może :) trzeba wychodzić z pozytywnym nastawieniem :)
@iveo ja już dawno wyluzowałam , ten cykl zaczęłam tak super , że co będzie to będzie :) ale tak jak dziewczyny piszą nie da się do końca ...do póki nie ma 2 kresek to nie jest takie proste . Tym bardziej ,że jedne z nas muszą pilnować kiedy ov , albo tak jak ja brać leki i zastrzyki od 16dc to wtedy włącza się myślenie czy wykorzystaliśmy ten cykl czy znowu wszystko na darmo . Teraz nie wiem kiedy będę miała ov ... mogę tylko przewidywać , ale wszystko jest tak świetnie między mną a M ,że czego chcieć więcej :)
@martaha123 3mam kciuki za testowanie :) jak jest coś więcej niż biel vizira to coś może być na rzeczy :)
@bertha a co tam u Ciebie ? :)
@czarna_mala dobry przykład :) i nie pomyślałam o tym wcześniej ... a i 3mam kciuki za mrl :)
@Ag86 chciałoby się powiedzieć zapraszamy do wspólnej zabawy :D haha u mnie też tak wczoraj było dziś 11 dc :) mmm góry uwielbiam !
@burczuś Ty łobuzie Ty :D ale takie niegrzeczne myśli akurat wskazane teraz hihi :)
@anetkruczek ja chce ! ja chce ! :D
@marzycielka81 bo niektórzy czasami tak coś rąbną bez sensu i zastanowienia ... nie rozumieją tego , że dla nas czas jest ważny...nie przejmuj się , olej to :*

U mnie od rana a nawet od wieczora bardzo pozytywnie :D :D :D
Mój M mnie dzisiaj zadziwił...dzwoni do mnie z pytaniem " kochanie kiedy Ty masz owulacje teraz ? " haha ja gały wystawiłam o co mu chodzi , nie wiem czy sie śmiac czy co... odpowiadam '' a co cie to obchodzi , nie licze nie nastawiam sie '' xD on : ,, bo się w pracy pytają czy w poniedziałek na Śląsk nie pojede na 2 dni w delegacje ...'' ja: ,, aha , no dobra nie wiem kiedy mam , ale tak by się chyba składało ze zaczyna się w poniedziałek xD " a ten : ,, aha dobra to nie jade ... to wytłumacze szefowi że żonie bardziej potrzebny jestem ;D ''
...to było takie słooodkie , że mam dzisiaj taki dobry humor :D
Czekam na telefon mam nadzieje ze go nie zmuszą :O ale miał szefowi wytłumaczyć , bo to taki spoko gość na luzie ,że mamy taką sytuacje troche podbramkową bo biore te leki itd . Ale faktycznie po co miałabym się kłuć i wg jeśli bym wiedziała ,że cykl niewykorzystany ;/

Załączniki

• upload_2017-6-30_9-41-50.png
    upload_2017-6-30_9-41-50.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 75
Oooooo Kasiu ja myślałam że Ty w Krakowie mieszkasz ale na pierogi bym wpadła hihi bo uwielbiam :)) ja tylko dziś Kraków bo w interesach. Właśnie idę na Stare miasto Roxi a Ty masz wolne teraz przed południem :)?

reklama
@anetkruczek ja mam wolne ogólnie :) ale do Krakowa 2 h niestety ;/

Mężulek zostaje :D a dobre było to , że mówi szef do niego tak ..no nie ma kto jechać , jeden w domu bo żona urodziła , drugi w domu bo żona jedzie rodzić a teraz 3ci musi być w domu bo trzeba dzieci robić :D i śmieje ;p fajny ten jego szef no i podpisał dzisiaj umowę więc będzie mozna brać mały kredyt bo brakło funduszy żeby kupic meble do nowego domu i w końcu iść na swoje :)

Do góry