reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@anetakruczek[emoji8]

@ovli22 musze jakies greckie imie wymyslec[emoji12]a Ty juz wybieraj hiszpanskie,bo zobacz jak wakacje dzialaja[emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@funia 90 gratuluje owocne wakacje. Nie chwalilas sie z rana. A jaka betka?

@ovli22 jesli to ranitydyna to oslonowo na zoladek powinno byc. Warto brac. Progesteron od testu poradzi sobie. Jak bedziesz brala wczesniej to @mozesz nie dostac.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@anetakruczek[emoji8]

@ovli22 musze jakies greckie imie wymyslec[emoji12]a Ty juz wybieraj hiszpanskie,bo zobacz jak wakacje dzialaja[emoji23]

No ja mam lupetita albo eduarda !!
Ja teraz muszę przez 8 tygodni brać aspirynę 75 i dopiero później będę się starać .

Destino ja zawsze prałam progesteron od 16 dnia cyklu do testu jakieś jakieś 10-13 dni go brałam i jeśli test wyszedł pozytywny to kontynuacja a jeśli nie to odstawiałam i po 5 dniach @ przyszła .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@ovli22 jak masz na tyle lekow ze ci starczy to mozesz tak sprobowac. Choc na poczatek przy takich nk to wazny jest steryd by cialo nie zaczelo zwalczac zarodka a progesteron raczej sobie z poczatkiem poradzi. Poza tym starasz sie swiadomie i wczesnie testujesz wiec szybko dolozysz. Bedzie dobrze, choc w slowach to brzmi prosciej niz w rzeczywistosci

@ovli22 jak masz na tyle lekow ze ci starczy to mozesz tak sprobowac. Choc na poczatek przy takich nk to wazny jest steryd by cialo nie zaczelo zwalczac zarodka a progesteron raczej sobie z poczatkiem poradzi. Poza tym starasz sie swiadomie i wczesnie testujesz wiec szybko dolozysz. Bedzie dobrze, choc w slowach to brzmi prosciej niz w rzeczywistosci

No w sumie racja ;)

A ty bierzesz jakąś heparynę ?
Bo mi kazali robić zastrzyki tylko do 12 tygodnia ciąży a później nie .

I ogólnie po 12 tyg ciąży każą mi wszystko odstawić .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino chcialam to potwierdzic bo na tescie byl delikatny cien[emoji4]
Beta tylko 45 ale jest[emoji5]
Dzis dopiero 3t4d a test zrobilam bo mialam dupka odstawic.

@ovli ja wlasnie bralam 16-25 dc dupka.

Dziewczyny czy zastrzyki moge robic na noc ?bo na noc biore tez acard i nie wiem jak to ugryzc .
Chyba ,ze zmienie sobie na clexane na noc a acard na dzien,bo M mi obiecal robic zastrzyki a on wczesnie wstaje.
Ogladalam filmik z naszego watku i mniej wiecej wiem jak sie to robi,wiec mam nadzieje,ze dam rade.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry