reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Funia90 - chcę na razie otrzymać wyniki kariotypów, porobić badania u endo, skonsultować u nowej ginki, specjalistki, u której mam wizyte dopiero w czerwcu i mooooże z końcem wakacji rozpocząć staranka... Chcę mieć najpierw pewność, że wiem, co robić jak zajdę... Zobaczymy co z tego wyniknie.
A Ty, kiedy planujesz? :) Bo też nie pamiętam :(

@Liluli muszę obserwować, może u nas w końcu na nią trafię! ;)

reklama
@burczuś (Boczuś) [emoji23] ja od 1dc do owu biorę koenzym Q10 na jajca, Inofem piję i biorę wit. E 2x200mg do owu (ale to już bardziej na endometrium)

@marzycielka81 ślę buziaka i mam nadzieję, że niedługo te wszystkie kłody usuną się spod Twoich stóp [emoji8]

@Avita mnie zakręciła się świeczka w oku jak napisałaś o tym Waszym pierwszym spotkaniu z Malutką. Macie już imię dla Niej?
Cały czas mam Twojego posta przed oczyma jak napisałaś o sobie i o Fondie, że jedna z Was ma dodatnie ANA i jednej z Was nie pomogą szczepienia, a jednak obie z Was doczekały się maluszków [emoji8]

@Marthi ja mam B12 alledrogo z firmy Aliness czy jakoś tak ;)

@bertha tulę Cię i rozumiem [emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@bea25ta, piękne zdjęcie!!!
@Liluli, domek maluszka super! Aż mi się łezka w oku zakreciła, że mojego domku już nie ma. Kto by pomyślał, że będę za tym tęsknić. Za tymi kopniakami i rozpychaniem[emoji20]

Tymczasem mój Tymuś jutro kończy miesiąc
IMG_20170518_100035.jpg

mhsv3e5ez4n46979.png

Załączniki

• IMG_20170518_100035.jpg
    IMG_20170518_100035.jpg
    53,7 KB · Wyświetleń: 396
@Magda82... to ja dokładnie będę miała tyle co Ty 37 tc i 2 dni!! Pocieszyłaś mnie! Staram się już o tym nie myśleć.
Wierzę Wam bardziej niż tym lekarzom tutaj, nieźle co!? Dzięki dziewczyny!!
Po 3 tyg. pobytu w tym szpitalu wiem już jak to wszystko tu wygląda, nie jest różowo niestety!! Dlatego chce urodzić i oby szybko wrócić do domu!!!
@Destino myśl pozytywnie, będzie dobrze, (tak ciągle mówi mi mój syn:))
@marzycielka81 w znieczuleniu nic nie boli, moja mama miała ten zabieg i tak mi powiedziała.
A na zaparcia to ja już tyle laktulozy pije, ale już nie pomaga! Mnie tylko uratuje wielki wór z jakimś płynem i szlałfik w poniedziałek:no2::(:mad::szok:
Kochana ja tez urodzilam corcie ale 37 i 1 dzien miala 2.5 kg :)

Avita niedługo będziesz miała swój Skarb na świecie!;)
Dziewczyny ale ten upał dobija..:/
Gabiś jak się czujesz czekamy na fotki maleństwa!;*
Porzeczka a Ty jak się czujesz?
Dziewczyny która teraz testuje czy idzie na wizytę?
A która z was ma termin jakoś niedługo?
Pozdrawiam was!;***

@asia669 ksaze z bajki [emoji7][emoji7][emoji7]
I to juz miesiac. W sumie powinnam pamietac, bo to juz 5t[emoji1]

@Nusia123 a co u ciebie slychac.

Ja mam dzis znowu dzien swira, bo brzuch znowu narywa. Najbardziej lubie jak jestem ciagle glodna, robi mi sie niedobrze i slabo. Tymi chwilami sie rozkoszuje. One mnie uspokajaja

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry