reklama
roxie123
Fanka BB :)
Dziewczyny wspomóżcie może byłyście w podobnej sytuacji ... bo mam już nerwy ;/
Po jakim czasie po histeroskopii podglądowej przychodzi @ ? mniej więcej ? bo zapomniałam zapytać lekarza ;/
I drugie pytanko w jakim czasie powinna przyjść @ po odstawieniu dupka ? brałam 7 dni na torbielke odstawiłam w niedziele @ nadal brak ;/
Ostatnią @ miałam 19kwietnia ... a histeroskopie 27kwietnia było to badanie kontrolne nie miałam nic wycinane . Okazało się ,że po tym badaniu zrobiła mi się torbielka lekarz zapisał dupka na 7 dni brałam do niedzieli dzisiaj już piątek a @ jak nie było tak nie ma ;/ dziś 31dc :<
Help ! :*
Po jakim czasie po histeroskopii podglądowej przychodzi @ ? mniej więcej ? bo zapomniałam zapytać lekarza ;/
I drugie pytanko w jakim czasie powinna przyjść @ po odstawieniu dupka ? brałam 7 dni na torbielke odstawiłam w niedziele @ nadal brak ;/
Ostatnią @ miałam 19kwietnia ... a histeroskopie 27kwietnia było to badanie kontrolne nie miałam nic wycinane . Okazało się ,że po tym badaniu zrobiła mi się torbielka lekarz zapisał dupka na 7 dni brałam do niedzieli dzisiaj już piątek a @ jak nie było tak nie ma ;/ dziś 31dc :<
Help ! :*
bertha
Dziewczyny pochwale sie [emoji4]
Rano cien cienia ,beta potwierdzona[emoji4]
Jestem w ciazy[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️jupiii
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Gratulacje! Pokaz zdjęcie testa, będziemy miały porównanie jak wyglada cień przy 45 beta
Czyli brzuszek Lamii zagospodarowany. Został brzuszek Gabis! I w poniedziałek Avity
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
marzycielka81
Roxie ja histeroskopie mialam w 14 dc. Okres fostalam w 24 dc. Nastepny w 30 dc.
Funia gratulacje.
Avita jeszcze chwilka i bedziesz ze swoim szczesciem.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Funia gratulacje.
Avita jeszcze chwilka i bedziesz ze swoim szczesciem.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Wstawać, nie spać, no chyba ze uprawiacie dziki
Mamy zamknięty temat tylko pytanie do was czy wszystkie z wątku dziewczyny go widzą, czy tylko te co chciały czy może żadna? Trudno mi to zweryfikować bo ja (pamietajcie ) widze wszystko
https://www.babyboom.pl/forum/temat/po-prostu-my.88538/
Mamy zamknięty temat tylko pytanie do was czy wszystkie z wątku dziewczyny go widzą, czy tylko te co chciały czy może żadna? Trudno mi to zweryfikować bo ja (pamietajcie ) widze wszystko
Załączniki
roxie123
@marzycielka81 hm to szybko ... to aj już nie wiem teraz ;/ moze to wina dupka ?
reklama
Wstawać, nie spać, no chyba ze uprawiacie dziki Zobacz załącznik 807237
Ja nie widzę a chcę widzieć
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: