reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny wspomóżcie może byłyście w podobnej sytuacji ... bo mam już nerwy ;/
Po jakim czasie po histeroskopii podglądowej przychodzi @ ? mniej więcej ? bo zapomniałam zapytać lekarza ;/
I drugie pytanko w jakim czasie powinna przyjść @ po odstawieniu dupka ? brałam 7 dni na torbielke odstawiłam w niedziele @ nadal brak ;/
Ostatnią @ miałam 19kwietnia ... a histeroskopie 27kwietnia było to badanie kontrolne nie miałam nic wycinane . Okazało się ,że po tym badaniu zrobiła mi się torbielka lekarz zapisał dupka na 7 dni brałam do niedzieli dzisiaj już piątek a @ jak nie było tak nie ma ;/ dziś 31dc :<
Help ! :*

Dziewczyny pochwale sie [emoji4]
Rano cien cienia ,beta potwierdzona[emoji4]
Jestem w ciazy[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️jupiii

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Gratulacje! Pokaz zdjęcie testa, będziemy miały porównanie jak wyglada cień przy 45 beta:)
Czyli brzuszek Lamii zagospodarowany. Został brzuszek Gabis! I w poniedziałek Avity :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Roxi ja mialam histero w 20 dc a @ dostalam w 45 dc. Teraz obecnie mam drugi okres. Przyszedl w 32 dc. Normalnie mam 28 dniowe.
Funia gratulacje [emoji6]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Wstawać, nie spać, no chyba ze uprawiacie dziki milosny-emotikon-ruchomy-obrazek-0176.gif
Mamy zamknięty temat tylko pytanie do was czy wszystkie z wątku dziewczyny go widzą, czy tylko te co chciały czy może żadna? Trudno mi to zweryfikować bo ja (pamietajcie :p ) widze wszystko :D

https://www.babyboom.pl/forum/temat/po-prostu-my.88538/

Załączniki

• milosny-emotikon-ruchomy-obrazek-0176.gif
    milosny-emotikon-ruchomy-obrazek-0176.gif
    9,2 KB · Wyświetleń: 130
reklama
Do góry