reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nafoczka udalo sie wejsc.

Roxie tez bylam zdziwiona:-) wydaje mi sie ze nastepny po histeroskopii mialam bezowulacyjny

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale ja w ogóle nie wiem gdzie się trzeba było zgłaszać ?! I na jaki temat będzie ten wątek ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@ovli22 tak mam cleksan 0,6. Lekarz chcial bym brala od 5 tygodnia, ale biore od pozytywnego testu. I u nas mysle ze do konca.

@Funia90 beta piekna. Mnie Sydor mowil ze nie ma znaczenia kiedy clecsan a kiedy acard. Biore acard rano a clecsan na noc bo latwiej zrobic zastrzyk jak juz ide spac i heparyna wazniejsza jak sie nieruszasz wiec chyba lepiej na noc. Mnie na poczatku maz robil ale szybko skapitulowal bo lekaz kazal od 5 tygodnia a ja od poczatku. Szybko nauczylam sie robic i io mam tylko siniaki a
Z pierwszych trzech zastrzykow a teraz jest ok.

@roxie123 niestety nie pomoge bo nie wiem.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry