reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@czarna_mala też pamiętam tego posta!!! A na imię damy Jej Alicja Katarzyna.
Miałam usg i waga to 3600 ale błąd to ok 400 g +/- więc zobaczymy.
Aż się tej lekarki zapytałam czy wszystko oki bo coś mierzyła i liczyła i nic się nie odzywała! Powiedziała, że to co ona sprawdza to tak a dużo już się zobaczyć nie da!
Czytam wszystko dziewczyny tylko piszę o sobie bo na doradzanie to się dziś nie nadaje!

reklama
@Marthi trudno wszystkie zapamietac[emoji5]
My juz na luzie zaczelismy,choc tez czekamy na kariotypy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Avita sa takie chwile, kiedy skupiamy sie na sobie bo dzieja sie chwile przelomowe. To jest wasz czas a my wam kibicujemy calym sercem. Jestes bardzo dzielna [emoji8]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Beatka wspaniały Malutek ;)

Destino kochana jestem z tobą i trzyma kciuki .

Motylek wszystko będzie dobrze ;) tylko musisz być silna i spokojna ;)

Avita czekam na twojego bąbelka ;)

Pozdrawia was serdecznie i życzę miłego weekendu ;)

Ja czekam na wizytę !!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum

Kochane to dla was !! I

Abyśmy zawsze miały wiarę i nadzieje
1495202258-aaaaaa.jpeg

Ostatnia edycja:
@ovli22 gdzie sie podziewalas?[emoji4]

A ja w krzakach !! Czasami po prostu nie ma inwencji twórczej ;) ha ha
A tak poważnie to zmęczona byłam ! I tylko was czytałam w sumie i tak nic mądrego nie miałam do napisania !!!
U mnie się nic nie dzieje !!
W ciąży nie jestem , nie staram się , nie rodzę , nie mam już żadnych badań . Także Nuda ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@ovli22 to jednak sie dzieje[emoji4]wczasy beda[emoji5]kiedy mozecie sie starac?tyle tu nas ,ze ciezko mi zapamietam wszystkie[emoji5]

reklama
Dziewczyny jestem po wizycie !!!

To pisze co u mnie !

Anty cardiolipin igm 43 %
I te Nk 47%

Wiec teraz czekam na leki
A będę brać tak ;
*Aspirynę 75 od jutra
*Prednisolone ( sreryd) 25 mg od owulacji przez 10 dni do testu ! Jeśli pozytywny to nadal mam brać jeśli negatywny to przestać .
* cyclogest (progesteron)
To jest troszkę śmieszne bo oni każą mi go brać dopiero od pozytywnego testu !
*heparyne ( fragmin 5000)
* ranitidine 150mg (nie wiem co to za lek ) ktoś brał ?

Oprócz tego wszystkiego to omega 3 , folik , vit D i vit D3 .

A wyjazd na Majorkę jest spontaniczny i tylko na 4 dni .
Ale o tak się cieszę zawsze to jakaś zmiana od tego Londynu .

Do góry