reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Pixi sprobuj Genesis w Zielonej Gorze. My czekalismy tam 2 miesiace.

@Marthi kariotypy robi Polna? Mi dawali skierowanie do Genesis.

Ja mam dola. Nie wiem co mam zrobic. Boli mnie jelito:-( prawie nic nie moge zjesc. Zjadlam jablko biegunka. Zjadlam bulke krew w stolcu. Mielismy sie starac w tym miesiacu a ja mam ochote siedziec i ryczec. Boje sie, ze nie wyleczylam tej bakterii, boje sie nawrotu clostridium, boje sie kolonoskopii i tego, ze tam cos wyjdzie. Przesladuje mnie mysl, ze za chwile sie zacznie. Wizyty w toalecie todla mnie horror psychiczny. Non stop gapie sie czy wszystko ok:-(

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@bertha Trzymam kciuki.
@agatush Super brzusio.
@doris Ja nie pomogę jestem w trakcie budowy domku właśnie zakończyłam projekt łazienki i kuchni mam fajną dziewczynę od architektury wnętrz bardzo dużo mi pomogła. Miałam się wprowadzać w grudniu,ale raczej nie damy rady bo przymierzamy się do kupna działek i budowy domków na wynajem. Do tego lekarz .
@marzycielka81 Ściskam.

Ostatnia edycja:
A ja się staram milczeć gdy mowa o projektach, szczególnie wnętrz. Zazwyczaj gdzieś coś zobaczę i już kombinuję to u siebie. I nie przejmuję się drogimi meblami, jakiś czas temu nauczyłam się ze starych robić nowe w dodatku mega designerskie...czasem naprawdę wystarczy odrobina chęci i pomysłu aby wyczarować coś z niczego.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A dziewczyny ktore brały acard i clexan. Do kiedy brałyście acard?
A wy mialyscie jakieś krwawienia?
M@linka ja miałam krwotok w 11 tc, najprawdopodobniej z powodu nisko położonej kosmówki. Teraz muszę leniuchować. Pani dr powiedziała mi, że acard może powodować krwawienia, nawet chciała mi go odstawić, po namyśle zmieniła zdanie. Biore acard + clexane 0,4 bo mi nie chcą dać większej dawki, a o recepty tez ciężko. Teraz jestem w 14 tc. A ty wesz co wywołało twoje krwawienie ?

Hejka, dzis caly dzien w pracy. Mam nadzieje ze ludzik porzadnie sie dzieli i coraz mocniej wgryza. Bylam na konsultacji u Sydora. Powiedzial ze sterydy nie sa dobre w ciazy natomiast uwaza, ze heparyne jak najbardziej, ale zaczac od malej dawki 0,4 i od 5 tygodnia zeby nie zrobil sie krwiak, ktory spowoduje utrate tak wczesnej ciazy, a potem zwiekszy do 0,6. Tylko na 100% bo z badan nie ma podkladki na ryczalt. Mam metlik w glowie miedzy tym co wiem, a tym co slysze od lekarzy. Mnie nikt lekow nie chce dac. Co prawda dostalam od dr. M, ale nie wiem co zrobic. Jutro beta i narazie tym zyje. W pracy jestem do 15 wiec trzeba uzbroic sie w cierpliwosc. To nie moja domena. Jestem raczej choleryko histerykiem ostatnio. Wczoraj sie cieszylam dzis zaczelam sie martwic. Caly dzien boli mnie brzuch na @

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

M@linka ja miałam krwotok w 11 tc, najprawdopodobniej z powodu nisko położonej kosmówki. Teraz muszę leniuchować. Pani dr powiedziała mi, że acard może powodować krwawienia, nawet chciała mi go odstawić, po namyśle zmieniła zdanie. Biore acard + clexane 0,4 bo mi nie chcą dać większej dawki, a o recepty tez ciężko. Teraz jestem w 14 tc. A ty wesz co wywołało twoje krwawienie ?
Fiołkowa
Nie nadążam za tobą .....co i rusz piszesz że nie ma ciąży ...potem że jednak jest i znowu że nie ma ...potem że jest ...Potem znikasz na całe tygodnie .....Byłaś na badaniach prenatalnych ????

hej,
mam pytanie.
Badanie w apc u Maliny na aktywność komórek nk. Ile czeka się na wynik i ile płaciłyście?
koleżanka robiła w innym laboratorium i zrobili jej zamiast aktywności nk to jakiś odsetek komórek nk. Wyszło jej 54 kom/ul . Wiecie jak zinterpretować ten wynik???

@fiolkowa no ja też się juz zgubiłam. Ale cieszę się ze wszystko ok

@Destino no właśnie tak z nami jest jeden dzień radości a później tylko zmartwienia. Będziesz brała encorton? Czy rezygnujesz?
Wszystko będzie dobrze trzymam kciuki za betę

@Teczowa jutro abc otwarte od 8:30 do 20:00 ale jutro też szczepienia pewnie bo środa na pewno jest aktywność nk sprawdzałam ale.nie.pamiętam jaka cena

@Avita odezwij sier martwię się wszystko dobrze?

reklama
Bede brala tak dlugo jak pozwoli mi watroba a juz dzis zaczela marudzic. Sydor powiedzial ciekawa rzecz, ze za jakis czas mozemy sprawdzic allo mlr i powinno wzrastac. Moze jest wlasnie tak, ze kazda poroniona ciaza dziala toche jak szczepienia? Nie sprawdzalismy z M wczesniej wiec nie wiem. Taka refleksja. Mowil tez ze maja dobre wyniki z intralipidem dla osob ktore maja wysokie nk. Tylko musza byc wysokie. Tematu nie rozwijalam, bo powiedzial ze nas to nie dotyczy. Maja bo pracuje z klinika ivf w katowicach i z tamtad ma doswiadczenia roznych przypadkow. Gosc wszystko wyjasnia jest przekonywujacy. O mhtfr nie chce gadac, bo kiedys w to wierzyl i metyle i homocysteine, ale sie nie potwierdzilo. Jednak same musimy byc sobie lekarzami

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry