reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witamy się we wtorek :* Ku pokrzepieniu wszystkich staraczek i żeby @kas90 nie czuła się taka osamotniona w zdjęciach ;) Pozdrawiamy z Michaliną :)

Załączniki

• Brzuszek.jpg
    Brzuszek.jpg
    147,8 KB · Wyświetleń: 106
@bertha ale super, daj znać co powiedział lekarz.
Dziewczyny a ja mam WIELKĄ prośbę zupełnie nie dotyczącą naszego tematu wątkowego. Jest Was tutaj tak dużo, wyślijcie mi proszę na priv zdjęcia waszych sypialni - szukam inspiracji, a wolę zobaczyć jak to wygląda u kogoś niż szukać na stylizowanych stronkach. I jeszcze kolory podłóg w salonie. dziękuję i liczę na pomoc.
jakby nie było możliwości na priv to dajcie znac to podam maila.

Ja ci mogę wysłać ale nie mam całej ładnie ujętej. W piątek mogę ewentualnie zrobić lepsze zdjęcie. Ale może wystarczy to.
Podaj maila :) albo wrzucę tutaj
1494326975-aaaaaa.jpeg

Salonowa podłoga mi się już nie podoba. Teraz zrobiłabym bielone szare drewno. A w domu kiedyś zrobię wylewkę betonowa.
Teraz jest taka:
1494327091-aaaaaa.jpeg

U mnie potwierdzone - 3 pecherzyki były, pobrane. Dostałam metypred 16mg do pozytywnej bety. Opakowanie jest 30szt wiec może dłużej będę brała...
o clexane sama poprosiłam, i dostałam 0,4. Niestety 100% płatny.. muszę gdzieś potem załatwić na ryczałt.
Luteina 100 3x2.

Jeśli będą zarodki to w niedziele transfer a beta w 9dpt.

Jutro pierwsze info czy coś się zapłodnilo :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Doris:-) wysłałam co nieco na priv poczta ja urzadzałam sama cale mieszkanie a miałam stan surowy

@bertha super koty ale im dobrze trzymam kciuki za jajka będzie dobrze

@agatush super brzuszek ile jeszcze do końca

Dziękuję :* Jutro 23t0d będzie równiutko :* więc jeszcze troszkę :* ale tak jak Ci pisałam... u mnie już ciężko ukryć brzuszek :*

Dziękuję :* Jutro 23t0d będzie równiutko :* więc jeszcze troszkę :* ale tak jak Ci pisałam... u mnie już ciężko ukryć brzuszek :*
Haha no ciężko go schować ja kupiłam wczoraj pare bluzek takich szerokich w a i spodnie ale nie ciążowe rozmiar większe i mówię do męża " udaje ze jestem chuda "

reklama
Hahaha ja jak widzialabym wasze sypialnie to oczami wyobraźni od razu bym widziała was :D :p wiem wiem zboczenie "zawodowe" :p
Nafoczuś, obawiam się, że nawet jakbyś kuchnię (szczególnie @susana - o ile dobrze pamiętam) czy salon zobaczyła, to też mogłabyś mieć takie myśli zboczuszku :p

@agatush, ślicznie rośniecie, nie ma co ukrywać brzuszka, jest cudny i masz się czym chwalić:*

Ja tam osobiście ze zdjęć z neta nie umiem nic urządzić, bo są tam albo rzeczy w kosmicznych cenach, albo takie które trudno gdzieś znaleźć, a i zdjęcia podrasowane.
Za to zazwyczaj jak się przejdę po wystawkach Ikei, to coś mi wpadnie w oko :)

Do góry