Porzeczka1234
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@bertha ale super, daj znać co powiedział lekarz.
Dziewczyny a ja mam WIELKĄ prośbę zupełnie nie dotyczącą naszego tematu wątkowego. Jest Was tutaj tak dużo, wyślijcie mi proszę na priv zdjęcia waszych sypialni - szukam inspiracji, a wolę zobaczyć jak to wygląda u kogoś niż szukać na stylizowanych stronkach. I jeszcze kolory podłóg w salonie. dziękuję i liczę na pomoc.
jakby nie było możliwości na priv to dajcie znac to podam maila.
Haha no ciężko go schować ja kupiłam wczoraj pare bluzek takich szerokich w a i spodnie ale nie ciążowe rozmiar większe i mówię do męża " udaje ze jestem chuda "Dziękuję :* Jutro 23t0d będzie równiutko :* więc jeszcze troszkę :* ale tak jak Ci pisałam... u mnie już ciężko ukryć brzuszek :*
Nafoczuś, obawiam się, że nawet jakbyś kuchnię (szczególnie @susana - o ile dobrze pamiętam) czy salon zobaczyła, to też mogłabyś mieć takie myśli zboczuszkuHahaha ja jak widzialabym wasze sypialnie to oczami wyobraźni od razu bym widziała was wiem wiem zboczenie "zawodowe"