reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Pixi sprobuj Genesis w Zielonej Gorze. My czekalismy tam 2 miesiace.

@Marthi kariotypy robi Polna? Mi dawali skierowanie do Genesis.

Ja mam dola. Nie wiem co mam zrobic. Boli mnie jelito:-( prawie nic nie moge zjesc. Zjadlam jablko biegunka. Zjadlam bulke krew w stolcu. Mielismy sie starac w tym miesiacu a ja mam ochote siedziec i ryczec. Boje sie, ze nie wyleczylam tej bakterii, boje sie nawrotu clostridium, boje sie kolonoskopii i tego, ze tam cos wyjdzie. Przesladuje mnie mysl, ze za chwile sie zacznie. Wizyty w toalecie todla mnie horror psychiczny. Non stop gapie sie czy wszystko ok:-(

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@bertha Trzymam kciuki.
@agatush Super brzusio.
@doris Ja nie pomogę jestem w trakcie budowy domku właśnie zakończyłam projekt łazienki i kuchni mam fajną dziewczynę od architektury wnętrz bardzo dużo mi pomogła. Miałam się wprowadzać w grudniu,ale raczej nie damy rady bo przymierzamy się do kupna działek i budowy domków na wynajem. Do tego lekarz .
@marzycielka81 Ściskam.

Ostatnia edycja:
A ja się staram milczeć gdy mowa o projektach, szczególnie wnętrz. Zazwyczaj gdzieś coś zobaczę i już kombinuję to u siebie. I nie przejmuję się drogimi meblami, jakiś czas temu nauczyłam się ze starych robić nowe w dodatku mega designerskie...czasem naprawdę wystarczy odrobina chęci i pomysłu aby wyczarować coś z niczego.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A dziewczyny ktore brały acard i clexan. Do kiedy brałyście acard?
A wy mialyscie jakieś krwawienia?
M@linka ja miałam krwotok w 11 tc, najprawdopodobniej z powodu nisko położonej kosmówki. Teraz muszę leniuchować. Pani dr powiedziała mi, że acard może powodować krwawienia, nawet chciała mi go odstawić, po namyśle zmieniła zdanie. Biore acard + clexane 0,4 bo mi nie chcą dać większej dawki, a o recepty tez ciężko. Teraz jestem w 14 tc. A ty wesz co wywołało twoje krwawienie ?

Hejka, dzis caly dzien w pracy. Mam nadzieje ze ludzik porzadnie sie dzieli i coraz mocniej wgryza. Bylam na konsultacji u Sydora. Powiedzial ze sterydy nie sa dobre w ciazy natomiast uwaza, ze heparyne jak najbardziej, ale zaczac od malej dawki 0,4 i od 5 tygodnia zeby nie zrobil sie krwiak, ktory spowoduje utrate tak wczesnej ciazy, a potem zwiekszy do 0,6. Tylko na 100% bo z badan nie ma podkladki na ryczalt. Mam metlik w glowie miedzy tym co wiem, a tym co slysze od lekarzy. Mnie nikt lekow nie chce dac. Co prawda dostalam od dr. M, ale nie wiem co zrobic. Jutro beta i narazie tym zyje. W pracy jestem do 15 wiec trzeba uzbroic sie w cierpliwosc. To nie moja domena. Jestem raczej choleryko histerykiem ostatnio. Wczoraj sie cieszylam dzis zaczelam sie martwic. Caly dzien boli mnie brzuch na @

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

M@linka ja miałam krwotok w 11 tc, najprawdopodobniej z powodu nisko położonej kosmówki. Teraz muszę leniuchować. Pani dr powiedziała mi, że acard może powodować krwawienia, nawet chciała mi go odstawić, po namyśle zmieniła zdanie. Biore acard + clexane 0,4 bo mi nie chcą dać większej dawki, a o recepty tez ciężko. Teraz jestem w 14 tc. A ty wesz co wywołało twoje krwawienie ?
Fiołkowa
Nie nadążam za tobą .....co i rusz piszesz że nie ma ciąży ...potem że jednak jest i znowu że nie ma ...potem że jest ...Potem znikasz na całe tygodnie .....Byłaś na badaniach prenatalnych ????

hej,
mam pytanie.
Badanie w apc u Maliny na aktywność komórek nk. Ile czeka się na wynik i ile płaciłyście?
koleżanka robiła w innym laboratorium i zrobili jej zamiast aktywności nk to jakiś odsetek komórek nk. Wyszło jej 54 kom/ul . Wiecie jak zinterpretować ten wynik???

@fiolkowa no ja też się juz zgubiłam. Ale cieszę się ze wszystko ok

@Destino no właśnie tak z nami jest jeden dzień radości a później tylko zmartwienia. Będziesz brała encorton? Czy rezygnujesz?
Wszystko będzie dobrze trzymam kciuki za betę

@Teczowa jutro abc otwarte od 8:30 do 20:00 ale jutro też szczepienia pewnie bo środa na pewno jest aktywność nk sprawdzałam ale.nie.pamiętam jaka cena

@Avita odezwij sier martwię się wszystko dobrze?

reklama
Bede brala tak dlugo jak pozwoli mi watroba a juz dzis zaczela marudzic. Sydor powiedzial ciekawa rzecz, ze za jakis czas mozemy sprawdzic allo mlr i powinno wzrastac. Moze jest wlasnie tak, ze kazda poroniona ciaza dziala toche jak szczepienia? Nie sprawdzalismy z M wczesniej wiec nie wiem. Taka refleksja. Mowil tez ze maja dobre wyniki z intralipidem dla osob ktore maja wysokie nk. Tylko musza byc wysokie. Tematu nie rozwijalam, bo powiedzial ze nas to nie dotyczy. Maja bo pracuje z klinika ivf w katowicach i z tamtad ma doswiadczenia roznych przypadkow. Gosc wszystko wyjasnia jest przekonywujacy. O mhtfr nie chce gadac, bo kiedys w to wierzyl i metyle i homocysteine, ale sie nie potwierdzilo. Jednak same musimy byc sobie lekarzami

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry