@susana moja córeczka miałam 40cm wazyła 960 g podobno obwiazana była pepowiną na szyji byla zdrowa mąż ja widział powiedział ze miała czarne włoski po mezu i ze byłam piękna ja jej nie widzałam byłam takim szoku ze myślałam ze zwariuje co tu mówić chciałam odejść razem z nią...
Gdy wróciła równowaga żałuje ze byłam tak niedoświadczona ze jej i siebie nie zbadałam od razu nie wierzę w tą pepowinę... a lekarze chcieli mnie mieć z głowy
Dlatego malina i badania sa dla mnie ważne w trakcie ciąży będę się cieszyć dopiero jak będę miała dziecko na rekach marzę o tym od dawna dlatego pobodnie jak
@susana @nafoczka wybacz ale opiszę historię ale nie teraz jak urodzę obiecuję.
A ty mi dr Quinn sie tu nie nakrecaj po tym co napisałam dobrze ??? Może kup sobie asmag forte magnez jest dość dobry mnie na razie nic sie nie dzieje a mam skróconą tą szyjkę zabiegiem i od początku biorę luteine i ten magnez czasem nospe
@Avita kochana a powiedz właśnie czy ty nie możesz się tam do.maliny przemieścić jakoś podpytać pielęgniarkę albo polozna czy jest moze by się zgodził zobaczyć nogi albo mąż go niech zlokalizuje w szpitalu nie wiem jak ci pomóc